Jak pomoc zeby bylo lepiej !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
A.L.S

#16 Post autor: A.L.S » 12 sie 2005, o 22:37

19Gumis20 pisze: jak do mie to je nierealne
a potrafisz uzasadnić ten sceptycyzm własnymi słowami, czy tylko tradycyjny staropolski smerf sceptyk-maruda ?

Awatar użytkownika
żak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: żak » 12 sie 2005, o 22:47

do A.L.S
:arrow: zejdź na ziemie - taki pomysł jest nierealny !! :?

A.L.S

#18 Post autor: A.L.S » 12 sie 2005, o 22:49

żak pisze:do A.L.S
Na pewni nikt Cie niy bydzie do niczego zmuszoł, możesz być spokojny .... możęsz dali plaszczyć dupa przed ekranem
(i módl się o łaskawość PZPN)

Awatar użytkownika
żak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: żak » 12 sie 2005, o 22:53

tu nikt sie nie płaszczy... i w cale nie mam zamiaru modlić sie o łaskawośc pzpn-u !! ja tylko stwierdzam fakty
fajnie że chcesz coś zrobić ale jeszcze raz powtarzam że dla mnie to jest nierealne !!
tyle odemnie pozdRawiam

A.L.S

#20 Post autor: A.L.S » 12 sie 2005, o 22:58

żak pisze:tu nikt sie nie płaszczy... i w cale nie mam zamiaru modlić sie o łaskawośc pzpn-u !! ja tylko stwierdzam fakty
fajnie że chcesz coś zrobić ale jeszcze raz powtarzam że dla mnie to jest nierealne !!
tyle odemnie pozdRawiam
nierealne bo ??? na jutro sie niy do ?? bo za tyydzień nic z tego nie bydzie ???
Słyszołeś kiedys takie nazwisko Hyla Pyjter ?? Jakby suchoł takich jak Ty to Gieksa dzisioj gro w B klasie.

rumcajs_79
Kontakt:

#21 Post autor: rumcajs_79 » 13 sie 2005, o 09:40

A.L.S pisze:
żak pisze:do A.L.S
Na pewni nikt Cie niy bydzie do niczego zmuszoł, możesz być spokojny .... możęsz dali plaszczyć dupa przed ekranem
(i módl się o łaskawość PZPN)
cos zrobit do hu** trzeba ale to niejest gatka na forum juz wczesniej tez były takie rozmowy i nawet miały sens tylko tu nie ejst plac do tego!cza sie spotkac kilka mondrych głow i zaczonc cos robic!
NAJLEPIEJ TO SIE ODŁONCZYC OD POLSKIE JAK JUZ PISALEM KSIESTWO SŁASKIE!heheh to tak zartm ale co fajnie by było!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#22 Post autor: Scypion » 13 sie 2005, o 11:14

ja ino kto bydzie ksiynciym? z tego co wiym ostatni piast zjechol w polowie 17wieku ;)

A.L.S

#23 Post autor: A.L.S » 13 sie 2005, o 13:17

Scypion pisze:ja ino kto bydzie ksiynciym? z tego co wiym ostatni piast zjechol w polowie 17wieku ;)
może ktoś z Ballestremów żyje ?

Eagle

#24 Post autor: Eagle » 13 sie 2005, o 13:29

Z tego co jo wiem to w 1517 Piasty sprzedali wiekszo czesc Slonska Wegrom co zakonczylo ich panowanie na Slonsku :wink:

mesh

#25 Post autor: mesh » 13 sie 2005, o 15:06

ooo widze ze pan Borussia przeniosl sie z zabrskiego forum :super: :wink:

Borussia

#26 Post autor: Borussia » 15 sie 2005, o 23:09

Bardzo fajnie idzie ta dyskusja.Ten Temat interesuje tez kibicow Gornika Zabrze w Nickach Mateo i Graba z Zabrzanskiego Forum i to mnie cieszy bo to temat dla wszystkich Klubow na Slasku.Jak wszystkie znikna ,kto kogo bedzie wtedy nienawidzil,kto kogo bedzie kochal.Niewidzicie tego co sie juz od lat dzieje!!!Jak byly Kopalnie i Huty bylo wszystkim dobrze na Slasku,czy Klubom czy tez wszystkim tam mieszkajacym.Teraz ...
Trzeba zmienic myslenie,trzeba w tym pracowac razem,bo tu o nie jednego chodzi tylko o wszystkie Slaskie Kluby.Gdzie sa teraz Polonia Bytom,Szombierki Bytom,ROW Rybnik,Slask Swietochlowice,Ruch Radzionkow,GKS Katowice,Ruch Chorzow,Piast Gliwice,Zaglebie Sosnowiec,no jeszcze tylko Gornik Zabrze sie zostal z najmniejszym Etatem ale z zakazem Transferow.Te druzyny tworzyly 1 Lige w Polsce.A Teraz!!?? Kazdy sobie zebke skrobie! To tak jak z chorym ktorym wszyscy ubolewamy albo jak go nienawidzimy to sie jeszcze cieszymy,tylko jak to jest jak to samo nas spotka jak my zachorujemy.
Tu piszecie ze cos nie nie da,cos sie da .To co dzisiaj jest na Slasku to tez nikt nie uwazal za realne,ze kopalnie zamkna ,ze za robota czeba latac,itd.Jak jest wiemy Wszystko jest mozliwe,tylko nad tym czeba popracowac i pomyslec.

Borussia

#27 Post autor: Borussia » 17 sie 2005, o 03:09

Ok ,na powazne Tematy nie chce sie wom pisac?! albo nie mocie zodnych?!
Pomyslcie i napiscie jakie widzicie problemy Klubu,potem zastanowimy sie jak je moznaby rozwiazac.Krotkie pytanie,jak myslicie ilu Kibicow przyszlo by na mecz towarzyski Ruchu z Borussia Dortmund,albo Schalke,albo Bochum?

Panewniki
Kontakt:

#28 Post autor: Panewniki » 17 sie 2005, o 09:47

Zalezy kaj by grali :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

snajper

#29 Post autor: snajper » 17 sie 2005, o 09:56

no ciekawe kto nom załatwi taki meczyk i kto bydzie chcioł grac z nami :roll:

barth
Kontakt:

#30 Post autor: barth » 17 sie 2005, o 10:20

Borussia pisze:Krotkie pytanie,jak myslicie ilu Kibicow przyszlo by na mecz towarzyski Ruchu z Borussia Dortmund,albo Schalke,albo Bochum?
bilion :shock:
tylko co to ma wspólnego z tematem

ODPOWIEDZ