Zagłebie Sosnowiec - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bulik

#16 Post autor: bulik » 11 sie 2005, o 23:11

po odjeciu przez je***y PZPN nom 6 punktów...mojom jedynom nadziejom jest to, że chopcy sie wkurwiom i bydzie im zależeć żeby wszystkim coś udowodnić... zacznom walczyć i lotać od poczatku do końca...a może coś z tego wyniknie pozdRo

Pavlique
Kontakt:

#17 Post autor: Pavlique » 11 sie 2005, o 23:30

Jo yno niy sca pzreżywac drugij powtóki ze ściekowyj :( taki mom niystety paczynie na tyn sobotni szpil ale możno sie myla...
Pozdr :wink:
I'm a man who walks alone

adamZS

#18 Post autor: adamZS » 12 sie 2005, o 07:47

u nas optymizm przed meczem, Wy zalamujecie rece. Wspolczuje ujemnych punktow, chwdp nalezy zmienic na chwdpzpn. Boisko zweryfikuje wynik, ja osobiscie mysle, ze bedzie to zacieta i wyrownana walka i wcale spokojny o wynik nie jestem

bluefil
Kontakt:

optymizm

#19 Post autor: bluefil » 12 sie 2005, o 09:12

adamZS chyba chcesz nas pocieszyc:( Kurcze ja jestem zawsze optymista, wierzylem nawet, ze Ruch przejdzie Inter swego czasu:), ale juz teraz nie wiem co myslec. Ostatnie dwa sezony ledwo utrzymujemy sie w II lidze, teraz odebrali nam 6pkt za nieplacenie dlugow!!!!! Czy tylko my mamy takie zaleglosci, wydaje mnie sie, ze kazdy klub w Polsce ma podobna sytuacje. Licze, mam wielka nadzieje, ze nie przegramy w sobote. Ja sie melduje na stadionie, ale nie chcialbym wracac ze wzrokiem wbitym w buty i wielkim wstydem..........
Blagam Niebiescy zagrajcie dla nas, walczcie jak lwy......prosze was........
szkoda, ze nie mozemy wejsc normalnie na stadion i wspomagac naszych glosnym dopingiem....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

adamZS

Re: optymizm

#20 Post autor: adamZS » 12 sie 2005, o 09:59

bluefil pisze:adamZS chyba chcesz nas pocieszyc:(
To nie tylko pocieszenie, nasi grajkowie poki co tez niczego specjalnego nie pokazuja. A mecze z Ruchem zawsze sa bardzo zaciete i wynik jest jedna wielka niewiadoma

tommiraf

#21 Post autor: tommiraf » 12 sie 2005, o 10:28

jestech niebieski i przed kazdym szpilem mowia kazdemu WYGRAMY !!! ....ale realia sa inne niestety cieszyc mie bedzie remis ale po porazce czekom na slowa " skladam rezygnacje" i wszystko jasne bo teraz jest potrzebny chop z jajami co ulozy calo gra

bluefil
Kontakt:

wielka sobota

#22 Post autor: bluefil » 12 sie 2005, o 10:49

Ja wiem Adam, ale jednak gracie u siebie i to jest wasza przewaga. My nawet nie bedziemy mogli dopingowac naszych. Poza tym mamy serio slabego trenera. Ja wierze w wygrana, ale ta wiara nie ma solidnych podstaw.......
Najwazniejszy jest honor i wola walki. Jak Ruch bedzie walczyl na 200% to bedzie dobrze. Byle znow nie bylo hasla: "Gralismy jak nigdy, przegralismy jak zwykle." To jest zlota mysl naszego super trenera:)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#23 Post autor: wolfik » 12 sie 2005, o 10:50

Zaglebiacy sa bardzo pewni zwyciestwa, a moze nawet pogromu i wydaje mi sie ze moga sie na nas przejechac, choc po ostatnich wydarzeniach ja juz nic nie wiem :roll: Teraz jak nigdy przydal by sie najazd na Sosnowiec, a tu ch***ia

bluefil
Kontakt:

mecz

#24 Post autor: bluefil » 12 sie 2005, o 11:13

Powiem wam panowie, ze ja sie strasznie boje jutrzejszego meczu, ile moze taki kibic wytrzymac upokorzen. Mam nadzieje, ze wyjdziemy z honorem z tej potyczki i bede dumnie z podniesiana glowa opuszczal stadion i zaraz po wejsciu do auta dam glos:
RUCH RUCH HKS!!!!!!

adamZS

#25 Post autor: adamZS » 12 sie 2005, o 14:23

ja stawiam na wynik 2:2. Chciałbym aby Zaglebie wygralo, ale.....

Awatar użytkownika
JaSio_HKS
Kontakt:

#26 Post autor: JaSio_HKS » 12 sie 2005, o 14:40

Bez szans na wygrano...
chociaż może piłkarzyki sie wkuriwą ii zaczna grac na przekór wszytkiemu...
\Obstawiam 2-1 dla ruchu....
Wiara nigdy nie umiera....
Jak ruch przegro too teraz ino podpis rezygnacji Fornalaka ....boo on już dośc na pochoł w ruchu!!!!
CHWDP

Pavlique
Kontakt:

#27 Post autor: Pavlique » 12 sie 2005, o 14:55

Powiem wam panowie, ze ja sie strasznie boje jutrzejszego meczu, ile moze taki kibic wytrzymac upokorzen. Mam nadzieje, ze wyjdziemy z honorem z tej potyczki i bede dumnie z podniesiana glowa opuszczal stadion i zaraz po wejsciu do auta dam glos:
RUCH RUCH HKS!!!!!!
Jeźli nasi wygrajom to jo zedra gardło na trybunach nawet choby miołch dostać po ryju; jak jo by chcioł jutro wygranyj !!!!!! :wink:
I'm a man who walks alone

bluefil
Kontakt:

w ciemno

#28 Post autor: bluefil » 12 sie 2005, o 14:58

Adam, te 2:2 to ja biore w ciemno. Aczkolwiek wierze w nasza wygrana.......

adamZS

#29 Post autor: adamZS » 12 sie 2005, o 15:32

Tylko współczuje M.Śrutwie, bo tu go nie lubimy :)

bluefil
Kontakt:

#30 Post autor: bluefil » 12 sie 2005, o 15:42

U nas cholera juz tez go nie kochaja. To co prezentuje w tym sezonie to mega tragedia. On ma taka niska skutecznosc, ze nawet 200% marnuje.......tez mi go szkoda....

ODPOWIEDZ