Zagłebie Sosnowiec - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
optymizm
adamZS chyba chcesz nas pocieszyc:( Kurcze ja jestem zawsze optymista, wierzylem nawet, ze Ruch przejdzie Inter swego czasu:), ale juz teraz nie wiem co myslec. Ostatnie dwa sezony ledwo utrzymujemy sie w II lidze, teraz odebrali nam 6pkt za nieplacenie dlugow!!!!! Czy tylko my mamy takie zaleglosci, wydaje mnie sie, ze kazdy klub w Polsce ma podobna sytuacje. Licze, mam wielka nadzieje, ze nie przegramy w sobote. Ja sie melduje na stadionie, ale nie chcialbym wracac ze wzrokiem wbitym w buty i wielkim wstydem..........
Blagam Niebiescy zagrajcie dla nas, walczcie jak lwy......prosze was........
szkoda, ze nie mozemy wejsc normalnie na stadion i wspomagac naszych glosnym dopingiem....
Blagam Niebiescy zagrajcie dla nas, walczcie jak lwy......prosze was........
szkoda, ze nie mozemy wejsc normalnie na stadion i wspomagac naszych glosnym dopingiem....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
Re: optymizm
To nie tylko pocieszenie, nasi grajkowie poki co tez niczego specjalnego nie pokazuja. A mecze z Ruchem zawsze sa bardzo zaciete i wynik jest jedna wielka niewiadomabluefil pisze:adamZS chyba chcesz nas pocieszyc:(
-
- Kontakt:
wielka sobota
Ja wiem Adam, ale jednak gracie u siebie i to jest wasza przewaga. My nawet nie bedziemy mogli dopingowac naszych. Poza tym mamy serio slabego trenera. Ja wierze w wygrana, ale ta wiara nie ma solidnych podstaw.......
Najwazniejszy jest honor i wola walki. Jak Ruch bedzie walczyl na 200% to bedzie dobrze. Byle znow nie bylo hasla: "Gralismy jak nigdy, przegralismy jak zwykle." To jest zlota mysl naszego super trenera:)
Najwazniejszy jest honor i wola walki. Jak Ruch bedzie walczyl na 200% to bedzie dobrze. Byle znow nie bylo hasla: "Gralismy jak nigdy, przegralismy jak zwykle." To jest zlota mysl naszego super trenera:)
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mecz
Powiem wam panowie, ze ja sie strasznie boje jutrzejszego meczu, ile moze taki kibic wytrzymac upokorzen. Mam nadzieje, ze wyjdziemy z honorem z tej potyczki i bede dumnie z podniesiana glowa opuszczal stadion i zaraz po wejsciu do auta dam glos:
RUCH RUCH HKS!!!!!!
RUCH RUCH HKS!!!!!!
- JaSio_HKS
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeźli nasi wygrajom to jo zedra gardło na trybunach nawet choby miołch dostać po ryju; jak jo by chcioł jutro wygranyj !!!!!!Powiem wam panowie, ze ja sie strasznie boje jutrzejszego meczu, ile moze taki kibic wytrzymac upokorzen. Mam nadzieje, ze wyjdziemy z honorem z tej potyczki i bede dumnie z podniesiana glowa opuszczal stadion i zaraz po wejsciu do auta dam glos:
RUCH RUCH HKS!!!!!!

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt: