Kto powinien spaść ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#16 Post autor: radzion » 21 lis 2002, o 14:07

kto spadnie to zobaczymy za kilka miesiecy,zreszta teraz nawet nie mozna skreslic pogoni,pamietacie przypadek groclinu kilka lat temu????jak tak to wiecie o czym pisze
ale gdybym mial typowac to:wisla plock- bo tradycji trzeba dochowac,zawsze jak awansowali to jako beniaminek spadali,nie inaczej w tym roku,zabole za .........+++++ a poza tym juz kilka razy im sie udalo w samej koncowce
no i jak wiekszosc to chchialbym amice i groclin,ale tak niestety nie bedzie,moze polonia albo Widzew???

Viro_

#17 Post autor: Viro_ » 21 lis 2002, o 16:43

ja napewno nie chcialbym spadku Gieksy , gornika czy Legii a nawet Pogonii bo w tych miastach napewno jest atmosfera dla pilki i sa kibice a jak slysze amica groclin szczakowa czy wisla plock ktora mogla byjeszcze 40 razy zmienic nazwe to mnie zaraz biere

DjMaciar
Kontakt:

#18 Post autor: DjMaciar » 21 lis 2002, o 17:51

GORNEGO SLASKA W POLSCE JUZ NIKT NIE SZANUJE WIEC NAWET MIMO ANTYPATKI SLASKIE KLUBY ZOSTAJA LECA
-Amica
-PLOCK
-Pogon

marcin1948

#19 Post autor: marcin1948 » 21 lis 2002, o 19:30

Do : Piknika apm'a :
jak narazie to wy jesteście bliżej 2ligi niż my ale nieżycze wam tego,
1.cwelka
2.cwelka
3.cwelka

życze im z całego serca:)

tort
Kontakt:

#20 Post autor: tort » 21 lis 2002, o 21:02

GROCLIN I SZCZAKOWIANKA , AMICA( te mecze nie emocjonują tak jak szpile z innymi drużynami )
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...

ayer_NetF@ns

#21 Post autor: ayer_NetF@ns » 22 lis 2002, o 01:42

apm pisze:hej marcin 1948,

jezeli ci oto chodzi aby CWKS (Cwele) Legia spadla to jestesmy po tej samej stronie. wiemy ze nie spadnie w tym sezonie ale pomarzyc mozemy. moze w nastepnym ...
twojej dalszej relacji niezbyt rozumie...
"jak narazie to wy jesteście bliżej 2ligi niż my"
wiec jesli jestes dupconym dospelazem albo zadupconym zabolem wypij se halbe i daj spokój...
cheers!
8)
W 1948 to u nas był DĄB :lol: .....

Blue_R

#22 Post autor: Blue_R » 22 lis 2002, o 11:33

kszo i szczakowianka po co nam wiesmaki w lidze . a co do Gornika i Gieksy to sezon bez derbow to nudaaaaaa. trzeba im przypominac ze Ruch jest najlepszy :)

LoLo

jo mysla ze!!

#23 Post autor: LoLo » 22 lis 2002, o 13:35

Powinny spasc te najwieksze wiochy,typu-wronki ,szczakowianka,groclin,polonia warszawa bo te kluby nic nie wnosza,a jak ktos juz ty na forum powiedział ze mecze z tymi klubami to mecze piknikowe ja podzielam jego zdanie!!POZDRAWIAM

DjMaciar
Kontakt:

#24 Post autor: DjMaciar » 22 lis 2002, o 17:11

DO GOSCIA Z DEBU

wiec widzisz jaki to klub ten twoj ,krotka historia istnienia a juz trzecia nazwa bardzo mi was szkoda w tych katowiach ja bym niechcial aby matka chcila mnie pare razy w zyciu i dawala nowe imie hihihi[/list]

Marek Nowak
Kontakt:

#25 Post autor: Marek Nowak » 22 lis 2002, o 21:12

ayer_NetF@ns pisze:
apm pisze:hej marcin 1948,

jezeli ci oto chodzi aby CWKS (Cwele) Legia spadla to jestesmy po tej samej stronie. wiemy ze nie spadnie w tym sezonie ale pomarzyc mozemy. moze w nastepnym ...
twojej dalszej relacji niezbyt rozumie...
"jak narazie to wy jesteście bliżej 2ligi niż my"
wiec jesli jestes dupconym dospelazem albo zadupconym zabolem wypij se halbe i daj spokój...
cheers!
8)
W 1948 to u nas był DĄB :lol: .....
i szkoda ,ze juz nie ma , a to wasz zasrany klub zniszczyl go i pare innych malych dzielnicowych klubow , aby powstal pozniej dziwny twor o nazwie dospel. Na " kolyba " by sie przyjemniej chodzilo.....
A wracajac do tematu to ciezka sprawa bowiem sami jestesmy zagrozeni i nie podejmuje sie tego . Ale na mojej liscie zyczen zdecydowanie prowadzi legia ...

ayer_NetF@ns

#26 Post autor: ayer_NetF@ns » 23 lis 2002, o 02:24

Nie chce sie bawic w głupie przekomarzania...zobaczymy jak sie bedziecie podniecac na wiosne jadac na Bukowa. A tam jest tylko GKS co zobaczycie na 100%. Chcecie miec dupsel...miejcie, my mamy GKS !

fuhr
Kontakt:

#27 Post autor: fuhr » 23 lis 2002, o 10:43

jezeli tak to czemu o ta nazwe nie walczyliscie do konca...jezeli jest ona najwazniejsza :roll:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#28 Post autor: Gość » 27 lis 2002, o 18:30

Jak widze wy sie czepiacie Gornikaa wy same spadniecie ciekawe kto jest blizej spadku ??? my czy WY pewne ze WY!!!!!

Kurde zebyscie nie spadli bo sezon bez meczow z rohem to nie sezon brak derbow
ZAPRASZAMY DO ZABRZA MY JUZ ODLICZAMY ZA 100 dni mecz !!!!!
Górniku Zabrze nasz najlepiej w pilke grasz Torcida jest wygrywasz mecz !!! lo lo lo ...

Zet1920

#29 Post autor: Zet1920 » 27 lis 2002, o 21:45

Dla mnie niech spadaj takie druzyny jak: Wisla Plock, Szczakowianka, Groclin. Bo nie mam do nich zadnego szacunku i nie bedzie mi ich brakowc w 1 lidze

KOSZUTKA
Kontakt:

#30 Post autor: KOSZUTKA » 14 gru 2002, o 13:44

najlepiej gdyby spadły wisła plock szczakowianka bo nikt za nimi nie będzie tęsknił
Obrazek

ODPOWIEDZ