RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
- 19r20
- Kontakt:
WPUSCIE ICH
JA NA TEN MECZ NIE IDE POJDE JESLI W RUCHU BEDA GRAC ZAWODNICY KTÓRZY CHCA GRAC W RUCHU I BEDA WALCZYC ZA RUCH DO UPADŁEGO. DLATEGO ZYCZE WAM ZWYCIESTWA W TYM WIELKIM MECZU . KIBIC RUCHU NA ZAWSZE.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak bedzie 2000 niebieskich to bedzie sukces!
Mnie nie bedzie napewno i moim zdaniem ne powinien NIKT przyjsc. I nie fanzolcie ze Ruch to my, bo to nie my pchamy Ruch do 3 ligi
My tylko mozemy se ponarzekac, powkurwiac sie i tyle... i nic z tego nie wynika
Ja sie pojawie dopiero jak bede wiedzial ze grajki sa w stanie zostawic na boisku serce. Nie mam zamiaru placic 10zeta i dawac sie robic w ciula. A z kumplami to moga sie w knajpie spotkac a nie na stadionie...
Mnie nie bedzie napewno i moim zdaniem ne powinien NIKT przyjsc. I nie fanzolcie ze Ruch to my, bo to nie my pchamy Ruch do 3 ligi

Ja sie pojawie dopiero jak bede wiedzial ze grajki sa w stanie zostawic na boisku serce. Nie mam zamiaru placic 10zeta i dawac sie robic w ciula. A z kumplami to moga sie w knajpie spotkac a nie na stadionie...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- 19r20
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: WPUSCIE ICH
pi***olicie jedno i to samo WSZYSCY NA RUCH !!kuba fans pisze:JA NA TEN MECZ NIE IDE POJDE JESLI W RUCHU BEDA GRAC ZAWODNICY KTÓRZY CHCA GRAC W RUCHU I BEDA WALCZYC ZA RUCH DO UPADŁEGO. DLATEGO ZYCZE WAM ZWYCIESTWA W TYM WIELKIM MECZU . KIBIC RUCHU NA ZAWSZE.
KTO WIERZY W RUCH
KTO KOCHO RUCH
KTO ODDO SERCE SWE ZA RUCH !!
Co Nom Ku*** łaska Robis że na szpil nieprzydzies !!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2005, o 12:04 przez willem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem co obiecali pilkarzyki, ale jakos nie wierze w cudowne odrodzenie tej druzyny, chocby dlatego, ze jest to niemozliwe, zeby z dnia na dzien oni zaczeli grac. Dyspozycja druzyny budowana jest w okresie przygotowawczym i patrzac na "gre" Ruchu trudno nie miec takiego wrazenia, ze oni ten okres najwyrazniej spartaczyli. Teraz mozna miec nadzieje, zeby przynajmniej sie spocili podczas szpilu, a nie lazili jak smrody po gaciach na tym boisku.
A co do samego meczu z alienami z Sosnowca to IMO wszystko zalezy jak sie zaglembioki do tego szpilu przyloza, bo to ze sa obecnie lepsi o 2 klasy to nie ulega watpliwosci. W sumie nadzieji sie na dobry wynik nie robia
Wilus
A co do samego meczu z alienami z Sosnowca to IMO wszystko zalezy jak sie zaglembioki do tego szpilu przyloza, bo to ze sa obecnie lepsi o 2 klasy to nie ulega watpliwosci. W sumie nadzieji sie na dobry wynik nie robia
Wilus
dla mnie ten mecz to napewno cos wyjatkowego i moim zdaniem bez wzgledu na gre i wszystko inne co mialo miejsce w tym sezonie powinnismy sie wszyscy stawic na Cichej i dopingowac nasz klub jak nie dla tych pilkarzy juz to przeciw kibicom Zaglebia roznie mozna na to patrzec i nie mowie tu o bluzgach na nich.
dla wiekszosci z nas to mecz "miedzypanstwowy" i bardzo wyjatkowy ja moga robic protesty na kazdym innym szpilu i dawac znak swojego niezadowolenia ale jednak tutaj musze odpuscic
to tyle
pozdRo
dla wiekszosci z nas to mecz "miedzypanstwowy" i bardzo wyjatkowy ja moga robic protesty na kazdym innym szpilu i dawac znak swojego niezadowolenia ale jednak tutaj musze odpuscic
to tyle
pozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: