>>> WYJAZD DO GLIWIC <<<

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#16 Post autor: fRyta » 8 maja 2005, o 14:50

No ok, chyba ze tak. Przyznaje ze o tym nie wiedzialem.

_CHULiGANERiA_

#17 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 8 maja 2005, o 16:31

Lysy pisze:
Piotruś pisze:Jademy :!: tylko czemu taki drogi bilet na stadion?? 10 zł w gliwicach to lekkie przegiecie pałki :!: Pierwszy okrzyk na stadionie to wszscy glosno: RUCH TO MY A NIE WY :!: :!: :!:
Drogi kibicu Piotrusiu-bilet na Piasta kosztuje 12 pln dla gliwiczoków a więc nie jest tak żle jak ci się wydaje.Mam nadzieję ,że na meczu w Glwicach będzie nas reprezentować poważna ekipa a nie te dzieci ,które wczoraj "szalały " na miejscach dla PF 8)
WYPRASZAM SOBIE :!: :!: :!: :!: :!:

Gość

#18 Post autor: Gość » 8 maja 2005, o 16:50

juz nie marudzcie za duzo kto co i jak
bo jak by bylo 100 biletow to by pojechala powazna grupa i po zawodach macie

niewiem co to za problem raz na rok DOSLOWNIE RAZ NA ROK NA WYJAZD 20 ZL ZALATWIC !!

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#19 Post autor: Rafi88 » 8 maja 2005, o 17:10

a tak sie nie którzy pluli że wtym sezonie nie ma wyjazdów :D :lol:
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

Dziadek
Kontakt:

#20 Post autor: Dziadek » 8 maja 2005, o 17:18

Ch pisze:niewiem co to za problem raz na rok DOSLOWNIE RAZ NA ROK NA WYJAZD 20 ZL ZALATWIC !!
no zgadzom sie w 100%!! przynjamniej tyn roz pokoszmy sie w czwartek wszyscy na PIASTA!!!!!
[img]http://i11.tinypic.com/4q5b9c4.jpg[/img]

Pepek
Kontakt:

#21 Post autor: Pepek » 8 maja 2005, o 18:41

Jadymy WSZYSCY na Piast!!! Musi nos tam byc dwa razy wincyj niz ostatnio!! Nosz pierwszy wyjazd w tyj rundzie trzeba sie pokozać !!!

pamietejcie RUCH TO MY KIBICE !!!! :twisted:
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

fazi_bangow
Kontakt:

#22 Post autor: fazi_bangow » 8 maja 2005, o 19:02

Jo bych sie chetnie pojechoł ale mnie rodzice nie puszcza :( bo cały czas mają w głowie cracovie i łks

Awatar użytkownika
GREGOR1920
Kontakt:

#23 Post autor: GREGOR1920 » 8 maja 2005, o 20:11

Jo w czwartek mom buda na 15:20 choć jestem zagrożony to i tak jada bo dla mnie Ruch jest Całym Życiem a jeszcze jak gromy na wyjedzie to tym bradziej musza tam być bo to może być jedyny zorganizowany wyjazd !!!! WIEC BEZ GODKI JADA BO RUCH TO MY KIBICE !!!!!!
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:
ObrazekObrazek

SODA

#24 Post autor: SODA » 8 maja 2005, o 20:41

Lysy pisze:
GREGOR1920 pisze:Jo w czwartek mom buda na 15:20 choć jestem zagrożony to i tak jada bo dla mnie Ruch jest Całym Życiem a jeszcze jak gromy na wyjedzie to tym bradziej musza tam być bo to może być jedyny zorganizowany wyjazd !!!! WIEC BEZ GODKI JADA BO RUCH TO MY KIBICE !!!!!!
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:
Coś ci poradza chopie! Ty lepij łostoń w tyj budzie i poprow se te oceny a bydziesz w przyszłości barzdzij wartościowym kibicem Ruchu .Godom ci odpuść se tyn szpil .Za kilka lot jak przidziesz do Ruchu z dyplomem magistra bydziemy cie bardzij cenić niż jakbyś mioł w czwartek łostudzić cało swojo nauka .pamietej ,Ruch to firma i potrzeba nom karlusów z wqykształconym globusem;) :lol: 8) :D :D :D :D :D :D :D
Pozdrawiom i życza dobrych wyników w nauce dla dobra naszyj Ślonskij Ziemi!!!!!!!

niy no Lysy zas przesadzosz :lol: WSZYSCY NA PIAST!!!!!!!!!!!!!

MiG29

#25 Post autor: MiG29 » 8 maja 2005, o 20:47

no Łysy - teraz żeś przesadził - szkoła nie zając, nie ucieknie.

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#26 Post autor: THOMY » 8 maja 2005, o 21:32

Lysy mit zweiundvierzig tos je mody karlus, a na zabawa nigdy za pozno 8)
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Pavlique
Kontakt:

#27 Post autor: Pavlique » 8 maja 2005, o 21:48

Coś ci poradza chopie! Ty lepij łostoń w tyj budzie i poprow se te oceny a bydziesz w przyszłości barzdzij wartościowym kibicem Ruchu .Godom ci odpuść se tyn szpil .Za kilka lot jak przidziesz do Ruchu z dyplomem magistra bydziemy cie bardzij cenić niż jakbyś mioł w czwartek łostudzić cało swojo nauka .pamietej ,Ruch to firma i potrzeba nom karlusów z wqykształconym globusem;)
Pozdrawiom i życza dobrych wyników w nauce dla dobra naszyj Ślonskij Ziemi!!!!!!!

Lysy szacuneczek!!!!!!!! 100% mysla blank to samo w tyj kwestii :wink:
I'm a man who walks alone

fazi_bangow
Kontakt:

#28 Post autor: fazi_bangow » 8 maja 2005, o 22:29

Pavlique pisze:
Coś ci poradza chopie! Ty lepij łostoń w tyj budzie i poprow se te oceny a bydziesz w przyszłości barzdzij wartościowym kibicem Ruchu .Godom ci odpuść se tyn szpil .Za kilka lot jak przidziesz do Ruchu z dyplomem magistra bydziemy cie bardzij cenić niż jakbyś mioł w czwartek łostudzić cało swojo nauka .pamietej ,Ruch to firma i potrzeba nom karlusów z wqykształconym globusem;)

Lysy szacuneczek!!!!!!!! 100% mysla blank to samo w tyj kwestii :wink:
Też tak myśle

Lepiej mi powiedzcie jak mam z rodzicami załatwić żeby jechać :(

koksikfryna

#29 Post autor: koksikfryna » 8 maja 2005, o 23:10

a nie wicei czy bydzie wyjazd na korona ??

pio17

#30 Post autor: pio17 » 8 maja 2005, o 23:15

koksikfryna pisze:a nie wicei czy bydzie wyjazd na korona ??
nie nie bydzie!!!!!!!!!!!ja pier**le jeszcze tydzien do meczu z gliwicami aten juz sie pyto o kielce :oops: heh a na 100 do gliwic nie pojedzie.... :evil: :evil: bez komentarza...

ODPOWIEDZ