>>> WYJAZD DO GLIWIC <<<
- fRyta
- Kontakt:
WYPRASZAM SOBIELysy pisze:Drogi kibicu Piotrusiu-bilet na Piasta kosztuje 12 pln dla gliwiczoków a więc nie jest tak żle jak ci się wydaje.Mam nadzieję ,że na meczu w Glwicach będzie nas reprezentować poważna ekipa a nie te dzieci ,które wczoraj "szalały " na miejscach dla PF 8)Piotruś pisze:Jademytylko czemu taki drogi bilet na stadion?? 10 zł w gliwicach to lekkie przegiecie pałki
Pierwszy okrzyk na stadionie to wszscy glosno: RUCH TO MY A NIE WY
![]()
![]()

- Rafi88
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jadymy WSZYSCY na Piast!!! Musi nos tam byc dwa razy wincyj niz ostatnio!! Nosz pierwszy wyjazd w tyj rundzie trzeba sie pokozać !!!
pamietejcie RUCH TO MY KIBICE !!!! :twisted:
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:
pamietejcie RUCH TO MY KIBICE !!!! :twisted:
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:
-
- Kontakt:
- GREGOR1920
- Kontakt:
Jo w czwartek mom buda na 15:20 choć jestem zagrożony to i tak jada bo dla mnie Ruch jest Całym Życiem a jeszcze jak gromy na wyjedzie to tym bradziej musza tam być bo to może być jedyny zorganizowany wyjazd !!!! WIEC BEZ GODKI JADA BO RUCH TO MY KIBICE !!!!!!
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

Lysy pisze:Coś ci poradza chopie! Ty lepij łostoń w tyj budzie i poprow se te oceny a bydziesz w przyszłości barzdzij wartościowym kibicem Ruchu .Godom ci odpuść se tyn szpil .Za kilka lot jak przidziesz do Ruchu z dyplomem magistra bydziemy cie bardzij cenić niż jakbyś mioł w czwartek łostudzić cało swojo nauka .pamietej ,Ruch to firma i potrzeba nom karlusów z wqykształconym globusem;) :lol: 8)GREGOR1920 pisze:Jo w czwartek mom buda na 15:20 choć jestem zagrożony to i tak jada bo dla mnie Ruch jest Całym Życiem a jeszcze jak gromy na wyjedzie to tym bradziej musza tam być bo to może być jedyny zorganizowany wyjazd !!!! WIEC BEZ GODKI JADA BO RUCH TO MY KIBICE !!!!!!
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiom i życza dobrych wyników w nauce dla dobra naszyj Ślonskij Ziemi!!!!!!!
niy no Lysy zas przesadzosz :lol: WSZYSCY NA PIAST!!!!!!!!!!!!!
- THOMY
- Kontakt:
Lysy mit zweiundvierzig tos je mody karlus, a na zabawa nigdy za pozno 8)
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Lysy szacuneczek!!!!!!!! 100% mysla blank to samo w tyj kwestiiCoś ci poradza chopie! Ty lepij łostoń w tyj budzie i poprow se te oceny a bydziesz w przyszłości barzdzij wartościowym kibicem Ruchu .Godom ci odpuść se tyn szpil .Za kilka lot jak przidziesz do Ruchu z dyplomem magistra bydziemy cie bardzij cenić niż jakbyś mioł w czwartek łostudzić cało swojo nauka .pamietej ,Ruch to firma i potrzeba nom karlusów z wqykształconym globusem;)
Pozdrawiom i życza dobrych wyników w nauce dla dobra naszyj Ślonskij Ziemi!!!!!!!

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Też tak myślePavlique pisze:Lysy szacuneczek!!!!!!!! 100% mysla blank to samo w tyj kwestiiCoś ci poradza chopie! Ty lepij łostoń w tyj budzie i poprow se te oceny a bydziesz w przyszłości barzdzij wartościowym kibicem Ruchu .Godom ci odpuść se tyn szpil .Za kilka lot jak przidziesz do Ruchu z dyplomem magistra bydziemy cie bardzij cenić niż jakbyś mioł w czwartek łostudzić cało swojo nauka .pamietej ,Ruch to firma i potrzeba nom karlusów z wqykształconym globusem;)
Lepiej mi powiedzcie jak mam z rodzicami załatwić żeby jechać