Spotkanie z pilkarzami Ruch-u

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dixi20

#16 Post autor: Dixi20 » 1 maja 2005, o 17:00

A mi kumpel powiedziol cos na temat odsniezania.

Ponoc R. Franke mu pedziol zeby niy szol odsniezac murawy bo on mu karnet zalatwi, a murawa niech odsniezaja inne frajery.

Jak mi to kumpel pedziol to zech myslol ze mie szlak trefi.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#17 Post autor: Patton » 1 maja 2005, o 17:26

Trzeba mu bylo za***ac zaraz :twisted: Ale co sie odwlecze... 8)
P.S. A po ch*** wyscie poszli ich ogladac?? :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

TAU1920ZEN

#18 Post autor: TAU1920ZEN » 1 maja 2005, o 17:36

Patton pisze: P.S. A po ch*** wyscie poszli ich ogladac?? :lol:
to po pierwsze ....a po drugie nie wiem skąd takie olbrzymie zdziwenie słowami np. Molka co wyscie sie dzisiej urodzili??od dłuższego czasu wiadomo że piłkarze maja kibiców głeboko w du***!!!chybaże ktos wierzy w wypowiedzi piłkarzy w gazetach.np.ze graja oni dla kibiców :? w ch*** cie ma jeden z drugim żes ty np. pojechoł i wydoł 500zl.!!!dla nich jest najważniejsze wyjśc "zagrać" i zgarnąć za to kase!!!kibiców to oni potzrebują jak im nie placą bo wtedy kibice kurwuja na zarzad rządają wypłat dla piłkarzy to wtedy kibice są ok...bo mają wspólne cele :? !!!tyle w tamacie...

Gość

#19 Post autor: Gość » 1 maja 2005, o 17:55

ksruch pisze:Przed chwilom wrócilżech z Carrefouru. Byli tam Pepe, Kuczma, Balul, franke i molek (celowo tych dwóch pisza z malej litery). Podszedżech do nich i pedziolch im ze lepiyj zaczli by grac a nie udowac gwiazdy i ze wczoraj wydali my z chopcami 500 zeta zeby ich zoboczyc w Ostrowcu i może by sie ściepli na pokrycie kosztow i wiycie co? Oni nos majom kajs, my momy Ruch w sercu a oni w du***. ...
o ku*** a na ch** tam jechaliscie do tego ostrowca zeby wam teraz kase zwracali ??
i jeszcze zeby do nich podchodzic po kase to juz parodia i 500 zl to czym wy tam jechalsicie na KREDYTACH?
olac ich i ch** teraz wychodzi odsniezanie je*** to wszystko 0 wspolpracy z klubem zadnych malowan plotu czy odsniezan niech sobie radza sami ONI MAJA KIBICOW I WIEDZA KIM SIE WYSLUGIWAC na kazdy mecz mozna i tak za darmo sie wp***dolic jak kto chce a te karnety olac w pi***

pio17

#20 Post autor: pio17 » 1 maja 2005, o 18:00

chce ktos kupic karnet.........:D:D:D

Eagle

#21 Post autor: Eagle » 1 maja 2005, o 18:40

Ciezki mi to pedziec ale zgadzom sie z CH :!: Jak juz tam byliscie trza im bylo wpier****

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: Ozor » 1 maja 2005, o 18:41

Po wpisach w wszystkich tematach widać że w koncu panuje wsród nas jedność.Wszyscy się przekonali że pilkarze to najemne ku*** albo jak ktoś mnie poprawił
szmaty mające nas w du*** ich stosunek do nas jest taki sam jak policji,dla nich liczą się kasa,solaria,towary,itd a granie jest tylko srodkiem do zdobycia papy.Ale skoro ktoś chodzi ich oglądac i ktoś im płaci to powinien od nich wymagac,nie ma roboty nie ma kasy a od tego jest zarząd jest tam i nasz przedstawiciel Amra może coś napisze co zamierzają z tymi lebrami zrobic.Tylko niech mi nikt nie pisze że mam byc z nimi na dobre i na złe bo jestem z tym klubem od 82roku i nie jedno widzialem ale to co jest teraz to jest dno gorsze od tego z zeszłego roku i na dodatek jeszcze oplacane klubowymi pieniędzmi.

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#23 Post autor: osik » 1 maja 2005, o 18:46

jedna wielka kupa :shock:

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#24 Post autor: Rafi88 » 1 maja 2005, o 19:13

ja tam wsumie byłem tylko na zakupy i sie wcale niedziwie że tylko 4 ich było RESZTA SIE BOI!!! parodia gadaja że wszystko jest ok CHUUUUJ PRAWDA!! ku*** co oni nie widzą że rozpiepszają ten klub??? WIĘCEJ ŻELU :D
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

figaro

#25 Post autor: figaro » 1 maja 2005, o 19:50

:shock: :shock: :shock: ja to jest prowda co żech pszeczytoł to naprowdy jeżech w szoku DIXI20 nie pszejmuj sie tym co zes usłyszoł Franke jest wiynkszym frajerem i jego dni w RUCHu bydom policzone Wyrobek odejdzie to jego nastepny trener odrazu wypierd... ze ławy bo jest cianki jak drut i bydzie zmuszony łazić na Ruch jako kibic i wtedy bydzie takim samym frajerem jak jo ty i poru innych i tedy sie go spytej czy fajnie mu w ry....+j-u

ksruch

#26 Post autor: ksruch » 1 maja 2005, o 20:22

1. Jo ich tam nie szol oglondać ino bylech na zakupach a jak żech wylajzil ze sklepu toch sie na nich nadziol.
2. Wcale żech sie nich nie prosiyl o kasa ino im żech pedziol ze za tako gra to sie powinni ściepnonć i zwrócić kasa tym co jechali.
3. 500 zl to koszt wynajyncia busa, na jednego wyszlo 60 dych, mie ta kasa jest niypotrzebno, ale pewno niyjednymu co jechol by sie przydala.
To tyla, pozdrowiom.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: jalboss » 1 maja 2005, o 20:26

Trza było molkowi je*nąc z trampka w ta koślawo noga to może by wreszcie cos z nią zrobił bo na razie to słuzy mu do podpierania żeby nie pier*olnął jak wypije.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Gość

#28 Post autor: Gość » 1 maja 2005, o 20:27

zjezdzilismy po calej polsce setki tysiecy kilometrow w deszcze nie deszcze zimy nie zimy nieraz pamietam ze za ostatnia kase sie jechalo na mecz i nawet niebylo na jedzenie hamburgery na pkp i woda takei ciezkei czasy tez byly ale tego nikt niewypomina bo jezdzilo sie dla nich ,uwazam ze teraz wszystkie oprawy wyjazdy itp moga byc tylko dla siebie bo oni na to niezasluguja a mi kibole Ruchu zawsz ebedziemy wysoko notowani

marc2

#29 Post autor: marc2 » 1 maja 2005, o 20:40

jeśli to prawda co pedzieli franke i molek (pisza jeśli bo jo tam nie był), to te ciu**, już piłkarze o nich nie beda pisoł, powinni od razu wylecieć z naszego klubu. Ale niestety u nas jest tak, że z kibicami się nikt nie liczy. Wielkie gwiazdy się znaleźli. szkoda cokolwiek pisać.

aRt

#30 Post autor: aRt » 1 maja 2005, o 20:53

ku*** jo juz niemom do nich slow... zaczyna mie to juz je*** :!: co oni robia, godaja... itd... (prawie) wszyscy pilkarzyki ipowinni dostac taki porzadny wp***dol i wypierdalacbo ino wstyd przynosza NAM bo My wszyscy kochamy ten klub i nigdy nie dalismy powiedziec na niego nic zlego :!: a te ci*** spierdalaja nam caly nasz wielki K.S. "RUCH" Chorzów

RUCH TO MY

ODPOWIEDZ