Pytanie jak to pedziec tyj gupij maszynie :lol:Lutz pisze:PS. Na stronie główny w tabeli je pomyłka - my som na 10 platzu niy na 11 . Liczy sie bezpośredni szpil , a tyn my wygrali ze Nowym Dworym![]()
![]()
![]()
podsumowanie rundy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
podług mnie to miyjsce to jest prawdziwy obraz Ruchu na dziyń dzisiejszy; cało runda cóż - szpile w Jaworznie i Sosnowcu to dla mnie głęboka zadra w sercu, to było naplucie na Ruch, tradycje i wypięcie się na kibiców - nie wioym boch niy bołch ale z opisów tak samo pono było na arce; szpile takie jak z korupterem, czy ujawiakiym no i qwygra z piastolami dla tych chwil kocho się fusball i jest sie dumnym z NIEBIESKICH barw!!!!
Teroski czeko nos zdo mi sie goronco zima a juz napewno koniec listopada;
Teroski czeko nos zdo mi sie goronco zima a juz napewno koniec listopada;

I'm a man who walks alone
- esiu1920
- Kontakt:
W temacie jest czy mogło być lepiej. Zawsze może być lepiej. Jak dla mnie to miejsce w tabeli jest niezadawalające, tylko trzy punkty i baraże. Mnie boli tylko jeden mecz, zasrane zagłębie. Boze ile ja bym dał żeby o tym nie myśleć. Ktoś kiedyś powiedział "zima wasza wiosna nasza" i tak będzie.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
- 19r20
- Kontakt:
jak ktoż zauważył graliśmy więcej meczy na wyjezdzie niz u siebie
teraz jestesmy w środku z dużymi szansami na awans - jak sie zmieni struktura tego klubu oczywiście
jak dla mni ocena -4
czemu tak wysoko? jak sie nie ma piłkarzy, pieniędzy itd to dobra pozycja
mam takie samo zdanie jak Pavlique co do tych 2 meczy - jaworzno i sosnowiec
teraz jestesmy w środku z dużymi szansami na awans - jak sie zmieni struktura tego klubu oczywiście
jak dla mni ocena -4
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nic dodać nic ująć cała prawda19r20 pisze:jak ktoż zauważył graliśmy więcej meczy na wyjezdzie niz u siebie
jak dla mni ocena -4
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bardzo zmienne nastroje, beznadziejny mecz ze Szczakowianka, mławą, ale i kilka meczy bardzo dobrych jak choćby z Koroną. Punktów mogłobyć trocha więcej, choćby z Kszo czy z mławą. Jak tak dalej pójdzie to piłkarsko powinniśmy sie gdzieś znaleźć w środku na koniec ino jak już słychać głosy że cały trzon drużyny odchodzi, że gggrozi upadłośc to ciężko widza ta wiosna. Po za Bełchatowem, Radomskiem, Radomiakiem reszta drużyn wyrównana i gdyby nie te stracone punkty to spokojnie bylibyśmy w okolicach czwartego miejsca, które chyba jednak byłoby zbyt wysokim jeśli wziąć pod uwagę sprawy organizacyjne. Jaka będzie wiosna czas pokaże.
- 19r20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widza wiecej derbów na horyzoncie ponieważ w ogonie I ligi mamy 3 slaskie drużyny, a w III lidze ślaskiej mamy dwóch kandydatów do wawansu lub barazy.
I tak:
- jeżeli będziemy grac na wiosnę tak jak jesienią czyli w środku tabeli są sanse na fajne derby w przyszłym sezonie
- jeżeli wykorzystamy 4 mecze u siebie sa sanse na powalczenie o baraze i prawdopodobne derby w barażu na zakończenie tego sezonu. Moje marzenie to trafić na Górnik Zabrze.
- jeżeli na wiosnę powtórzymy rok ubiegły to grożą nam baraże z III ligowcem i tutaj jest szansa że spotkamy się:
a) z Polonią Bytom - czyli sentymentalne derby po latach o wielką stawkę
b) z Cidrami - czyli kolejny odcinek spuszczania Cidrów, z tym że rządza rewanzu przeciwnika działałaby na naszą niekorzyść
Tak czy owak szykujmy sie na jakieś derby.
I tak:
- jeżeli będziemy grac na wiosnę tak jak jesienią czyli w środku tabeli są sanse na fajne derby w przyszłym sezonie
- jeżeli wykorzystamy 4 mecze u siebie sa sanse na powalczenie o baraze i prawdopodobne derby w barażu na zakończenie tego sezonu. Moje marzenie to trafić na Górnik Zabrze.
- jeżeli na wiosnę powtórzymy rok ubiegły to grożą nam baraże z III ligowcem i tutaj jest szansa że spotkamy się:
a) z Polonią Bytom - czyli sentymentalne derby po latach o wielką stawkę
b) z Cidrami - czyli kolejny odcinek spuszczania Cidrów, z tym że rządza rewanzu przeciwnika działałaby na naszą niekorzyść
Tak czy owak szykujmy sie na jakieś derby.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witom. Glownie dla kibicow mieszkajacych zagranica:
http://www.ruch.chorzow.pl/multimedia/wideo/
Komplet bramek z meczow z Widzewem, Switem, Piastem, Kujawiakiem, Korona!
Razem 15 pliczkow. Aby odtworzyc AVIki trzeba zainstalowac Divx 5.1
Reszte bramek zgram, wpierw musze postarac sie o kasety z tych spotkac. Pozdrawia i szybkiego transferu zycze.
PS. Gdyby wystapilu bledy, problemy ze sciaganiem, to pisac
http://www.ruch.chorzow.pl/multimedia/wideo/
Komplet bramek z meczow z Widzewem, Switem, Piastem, Kujawiakiem, Korona!

Reszte bramek zgram, wpierw musze postarac sie o kasety z tych spotkac. Pozdrawia i szybkiego transferu zycze.
PS. Gdyby wystapilu bledy, problemy ze sciaganiem, to pisac

-
- Kontakt:
- THOMY
- Kontakt:
jo zato glos mom ale lobroz colki na szaro
:lol: fajnie jedyn ryk slychac przi czworym torze do nos z koronom
"ku*** to bol TOOOOOOOOOR" :lol:
pozdRo
"ku*** to bol TOOOOOOOOOR" :lol:
pozdRo

http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Lobroz na szaro? Nie jezech zodyn spec od tych spraw. Pliki kompresowolech DIVX 5.1.1 i zainstalowanie go powinno rozwiazac problemy tego szarego obrazu...VFLTHOMYBOCHUM pisze:jo zato glos mom ale lobroz colki na szaro
"ku*** to bol TOOOOOOOOOR"
Mariusz na Widzewie i wszystkie inne juz chodza 8)
-
- Kontakt:
Kris,ogólnie extra,ino nie wiem jak innym,ale mi nie godo brama na 1-0 ze szpilu z Kujawiakiem.Widza ino jak "baran"ustawio bal,a potem dopiero jak sie cieszy-samego tora nie widać.Jak sie nie myla to tam po drodze bala dotknył Biza.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]