Pieniadze na "ULTRAS"
-
- Kontakt:
witam
jestem tu nowy
widzę, że BOGAS tu rządzi to mam kilka pytań
1)czy osoby zapisane będą miały wpływ na tzw"wybór oprawy" znaczy dziś baloniki a za tydzień coś tam ?
2)jeśli nie to kto to ustala-może publicznie na forum
3)czy widać zebrane środki tzn podajesz ile jest i ile by trzeba na coś tam
nie, że nie mam zaufania, ale żeby potem nie było jakiś zgrzytów
Pozdrawiam WSZYSKICH FANÓW
jestem tu nowy
widzę, że BOGAS tu rządzi to mam kilka pytań
1)czy osoby zapisane będą miały wpływ na tzw"wybór oprawy" znaczy dziś baloniki a za tydzień coś tam ?
2)jeśli nie to kto to ustala-może publicznie na forum
3)czy widać zebrane środki tzn podajesz ile jest i ile by trzeba na coś tam
nie, że nie mam zaufania, ale żeby potem nie było jakiś zgrzytów
Pozdrawiam WSZYSKICH FANÓW
to co bedzie ustalaja ludzie , ktorzy czynnie w tym uczestnicza
tzn. przychodza 2-3 godziny przed kazdym szpilem i przygotowuja wszystko
zawsze mozna wklejac tu i wpisywac ile jest kasy i co za ile zostalo zakupione to nie jest problem
mozna nawwet wklejac paragony ale np. na taki towar jak race paragonu czy rachunku juz nie dostaniemy i kazdy moze nam zarzucic oszustwo chyba ze w tym sie siedzi i wie ile taka rzecz kosztuje
pozdRo
tzn. przychodza 2-3 godziny przed kazdym szpilem i przygotowuja wszystko
zawsze mozna wklejac tu i wpisywac ile jest kasy i co za ile zostalo zakupione to nie jest problem
mozna nawwet wklejac paragony ale np. na taki towar jak race paragonu czy rachunku juz nie dostaniemy i kazdy moze nam zarzucic oszustwo chyba ze w tym sie siedzi i wie ile taka rzecz kosztuje
pozdRo
- Patton
- Kontakt:
Tak jak Viro napisal tak mozna zrobic ale jak ktos bydzie chciec zoboczyc wszystko na swoje oczy to mozna sie umowic i pokazac jak ktos nie wierzy.Aktulanie zapisaly sie juz 32 osoby w tym 1 dziewczyna ktora powiedziala ze dorzoci nawet wiecej jak bydzie mogla.To wiec przypominam ze mozna wplacac wiecej niz 10 zl.I ciagle czekam na kolejne osoby.A co bydzie robione na karzdym szpilu to jest omawiane o wiele wczesnie zeby szlo sie przygotowac i napewno nie bydzie pisane co w danym meczu bydzie robione bo po co ma przeciwnik wiedziec co na nigo sie szkuje
A jak ktos bydzie chciec wiedziec to mozna na gg pogodac lub na pw wyslac wiadomosc co szykujemy.A wszystko na co przeznaczone bydom pieniadze to jak bydziecie chcieli to bydzie podane.
Czekom na kolejne osby narazie troszka nos juz jest ale licza na wiecej osob.

Czekom na kolejne osby narazie troszka nos juz jest ale licza na wiecej osob.
OK nie chciałem aż tak dosadnie i kogoś obrazić o nieuczciwośćViro pisze: mozna nawwet wklejac paragony ale np. na taki towar jak race paragonu czy rachunku juz nie dostaniemy pozdRo
właśnie jesli ktoś np. nie może przyjść na mecz, płaci składkę, pojawia się od czasu do czasu to ktoś wywala mu taki tekst !!!Patton pisze:Albo tak jak Viro leci w ch*** i siedzi przy piwie w kawiarence
Może tak się u mnie zdarzyć że nie będę na wszystkich meczach.
I mam jeszcze jedno pytanie czy to jedyna "frakcja" kibiców organizująca oprawę meczu czy są jakieś inne ???[/quote]
- Patton
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Patton zadymiarz. 8) :lol: :lol: :lol:Zoltan pisze:wyluzuj patt on jest nowy mogl niewiedziec! :lol:Patton pisze:Te kitek - fto sam jakis tekst wywalo? Jak Viro to jeden z moich najlepszych kumpli chlopie. Nie zakumales, ze to zart? Nikt inny nie robi opraw - tylko my. To nie AC Milan, ze jest 15 grup Ultras!! PozdRo![]()
pokoj Ci Pattonie pokoj
Apropo Zolo Cie jush tu mialo niebyć alkoholiku. 8)
PozdRawiam.
kurde chłopaki nigdy nie siedziałem w życiu na RUCHu w młynie :-)))))))
zawsze trybunka :-)))))))))
ale jak coś powstaje i jest kasa to czemu się nie przyłączyć do "zacnej inicjatywy"
Bogas to spotkanie w przerwie z Kujawiakiem to gdzie się odbędzie ???
Czu już wtedy trzeba być zapisanym, czy można tam
wiem niektórym moje pytania wydają się trywialne, ale cóż taki to los nowych !
zawsze trybunka :-)))))))))
ale jak coś powstaje i jest kasa to czemu się nie przyłączyć do "zacnej inicjatywy"
Bogas to spotkanie w przerwie z Kujawiakiem to gdzie się odbędzie ???
Czu już wtedy trzeba być zapisanym, czy można tam
wiem niektórym moje pytania wydają się trywialne, ale cóż taki to los nowych !
- Patton
- Kontakt: