ŁKS-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#16 Post autor: L_M » 17 paź 2004, o 22:43

Niebieska - a mozna wierzyc w Boga a do kosciola nie chodzic? zreszta co to za mieszanie tematow wogole? Czemu masz komus narzucac poglady - kazdy ma prawo do zwojego zdania, chociaz ja sie tez z wolfikiem nie zgadzam. I zaloze sie ze nie jeden z tych co tak mowia jak on i tak przychodza na Ruch bo ten klub kochaja... Wiec rowniez nie uwazam ciebie za osobe ktora ma mowic kto ma chodzic na mecze a kto nie. mozna tylko goraco do chodzenia na szpile namawiac bo tacy ludzie tez sa potrzebni! zaslepionym miloscia nawet do klubu byc nie mozna trzeba miec jakies ambicje. pozdRo

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#17 Post autor: wolfik » 17 paź 2004, o 22:59

Mam po prostu swoje zdanie na temat ich gry i nie bede twierdził, ze słońce świeci gdy pada deszcz. Jeśli mój syn miałby w szkole same pały, to nie bede go głaskał, bo przecież chodzi do szkoły i sie stara. A to, że nie bede go głaskał to nie oznacza, ze przestałem go kochać. Możemy bic brawo naszym piłkarzom za walke, tylko, żebyśmy za rok nie obudzili sie w 3 lidze. Wydaje mi sie, że tej drużynie potrzeba jakiegoś wstrząsu, a nie "fanfar"

P.S To w sumie jest odpowiedź na priv Niebieskiej, ale jako, że sprawa prywatna nie jest to pisze tutaj.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#18 Post autor: Lutz » 17 paź 2004, o 23:10

wolfik pisze:Mam po prostu swoje zdanie na temat ich gry i nie bede twierdził, ze słońce świeci gdy pada deszcz. Jeśli mój syn miałby w szkole same pały, to nie bede go głaskał, bo przecież chodzi do szkoły i sie stara. A to, że nie bede go głaskał to nie oznacza, ze przestałem go kochać. Możemy bic brawo naszym piłkarzom za walke, tylko, żebyśmy za rok nie obudzili sie w 3 lidze. Wydaje mi sie, że tej drużynie potrzeba jakiegoś wstrząsu, a nie "fanfar"

P.S To w sumie jest odpowiedź na priv Niebieskiej, ale jako, że sprawa prywatna nie jest to pisze tutaj.
Tja..........mądre słowa...w sumie sie z Tobą zgadzom z jednom uwagą......wyobraź se że Twój synek wiyncy niy umi i na wiyncy go nie stać . Mogesz po nim ryczeć , kuracje wstrząsowe robić i nic niy pomoże .
Do czego zmierzom ? Jako Ty chcesz kuracjo wstrząsowo naszym grajkom robić ?? Mie sie zdo że hoby tam A-bomba wdupić nic sie niy zmieni po po prostu oni nic wiyncy niy potrafiom !! Tako je prowda....momy najsłabszo drużyna w historii i na to jest tylko jedna rada "Szmal" i to dużo na nowych kopaczy.

Co do szpilu rymis biera w ciemno.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#19 Post autor: Patton » 17 paź 2004, o 23:13

Lutz - nie w agresji droga. Trzeba ich pokochac, przytulic - okazac im milosci... Wtedy zaczna grac pieknie... Ah milosc lamie wszystkie bariery...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#20 Post autor: Lutz » 17 paź 2004, o 23:16

niyszcimia :D :D :D :D

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: KOSTA » 18 paź 2004, o 07:06

Patton fajny avatarek :) mom rozumiec ze tyn karlus to mlody Adolf H. 8)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#22 Post autor: Patton » 18 paź 2004, o 07:20

Pan A.H ( ach, nawet przez gardlo nie chce przejsc imie i nazwisko tej bestii, co niszczyla Polska ziemie :cry: ) juz dawno odszedl do krainy Wielkiego Manitou. Kosta - gdyby ten czlowiek wierzyl w milosc, inaczej by sie potoczyla historia. Rowniez mi sie podoba avatar 8) Goraco sciskam i caluje Kosciku :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: Konrad » 18 paź 2004, o 08:39

Wilus pisze: Z cynicznymi pozdrowieniami dla wierzacych

niewierzacy juz w ta druzyne Wilus
Może to wynika z tego, że mieszkam ok 400 km od RUCHu, ale takich słów jw. nie zrozumiem chyba nigdy :? :? :?
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Gość

#24 Post autor: Gość » 18 paź 2004, o 08:40

Lukas Michalski pisze:Niebieska - a mozna wierzyc w Boga a do kosciola nie chodzic?
Nie do się tak Lukasiku... jak wierzysz w Boga to łazisz do Kosćioła, tako transakcjo wiązano... Co do Ruch to moja wiaRa chyba została zachiwano... Jakoś trudno wierzyć w kogoś wto mnie durch "ciulo" w żywe oczy :?

Gość

#25 Post autor: Gość » 18 paź 2004, o 09:12

jest jeszcze szansa ze zagramy kwalifikacjach ligi mistrzow

marcyk
Kontakt:

#26 Post autor: marcyk » 18 paź 2004, o 10:02

i zas zwada. jak dugo bydzie nom sie jesce lodbijac tym niyswiyzym rogalikym.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: spyru » 18 paź 2004, o 10:29

Jeszcze sie troche poodbija 8)
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Gość

#28 Post autor: Gość » 18 paź 2004, o 10:58

marcyk pisze: jak dugo bydzie nom sie jesce lodbijac tym niyswiyzym rogalikym.
az definitywnie nie oprozniymy sie od jego ludzi... :wink:

WOJTEKK

#29 Post autor: WOJTEKK » 18 paź 2004, o 11:12

"STOIMI ZWARCI W JEDNYM SZEREGU,ZJEDNOCZENI NIEBIESKA SILA"-hmmmm czytajac te posty w tym temacie oraz w innych jakos coraz gorzej to widze,co niektorych postów komentowac nie bede,ale jak ktos pisze jak to kiedys kibicowal i teraz to juz na mecze nie bedzie jezdzil i wiara sie zachwiala i wogole dobrze ze nie byl na meczu to przepraszam zacznij moze w soboty na grzyby jezdzic mniej stresujace zajecie,a moze lepeij zostan w kanjpie na piwie po co masz isc na mecz i przerwac kolejke jak mozesz siedziec do konca i tez sie nie bedziesz stresowal. ZA RUCH ZA HKS POJDZIEMY AZ PO ZYCIA KRES,ilu ? ilu ...........z was

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#30 Post autor: 19r20 » 18 paź 2004, o 12:21

co temat niewazne czego dotyczy
kłótnia...
i gdzie tu coś o ełkaesie?
a słowo zryci- co mi sięźle kojarzy bo przypomina mi tą reklamę grzybów pod paznokciami.....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ