ŁKS-RUCH
- L_M
- Kontakt:
Niebieska - a mozna wierzyc w Boga a do kosciola nie chodzic? zreszta co to za mieszanie tematow wogole? Czemu masz komus narzucac poglady - kazdy ma prawo do zwojego zdania, chociaz ja sie tez z wolfikiem nie zgadzam. I zaloze sie ze nie jeden z tych co tak mowia jak on i tak przychodza na Ruch bo ten klub kochaja... Wiec rowniez nie uwazam ciebie za osobe ktora ma mowic kto ma chodzic na mecze a kto nie. mozna tylko goraco do chodzenia na szpile namawiac bo tacy ludzie tez sa potrzebni! zaslepionym miloscia nawet do klubu byc nie mozna trzeba miec jakies ambicje. pozdRo
- wolfik
- Kontakt:
Mam po prostu swoje zdanie na temat ich gry i nie bede twierdził, ze słońce świeci gdy pada deszcz. Jeśli mój syn miałby w szkole same pały, to nie bede go głaskał, bo przecież chodzi do szkoły i sie stara. A to, że nie bede go głaskał to nie oznacza, ze przestałem go kochać. Możemy bic brawo naszym piłkarzom za walke, tylko, żebyśmy za rok nie obudzili sie w 3 lidze. Wydaje mi sie, że tej drużynie potrzeba jakiegoś wstrząsu, a nie "fanfar"
P.S To w sumie jest odpowiedź na priv Niebieskiej, ale jako, że sprawa prywatna nie jest to pisze tutaj.
P.S To w sumie jest odpowiedź na priv Niebieskiej, ale jako, że sprawa prywatna nie jest to pisze tutaj.
- Lutz
- Kontakt:
Tja..........mądre słowa...w sumie sie z Tobą zgadzom z jednom uwagą......wyobraź se że Twój synek wiyncy niy umi i na wiyncy go nie stać . Mogesz po nim ryczeć , kuracje wstrząsowe robić i nic niy pomoże .wolfik pisze:Mam po prostu swoje zdanie na temat ich gry i nie bede twierdził, ze słońce świeci gdy pada deszcz. Jeśli mój syn miałby w szkole same pały, to nie bede go głaskał, bo przecież chodzi do szkoły i sie stara. A to, że nie bede go głaskał to nie oznacza, ze przestałem go kochać. Możemy bic brawo naszym piłkarzom za walke, tylko, żebyśmy za rok nie obudzili sie w 3 lidze. Wydaje mi sie, że tej drużynie potrzeba jakiegoś wstrząsu, a nie "fanfar"
Do czego zmierzom ? Jako Ty chcesz kuracjo wstrząsowo naszym grajkom robić ?? Mie sie zdo że hoby tam A-bomba wdupić nic sie niy zmieni po po prostu oni nic wiyncy niy potrafiom !! Tako je prowda....momy najsłabszo drużyna w historii i na to jest tylko jedna rada "Szmal" i to dużo na nowych kopaczy.
Co do szpilu rymis biera w ciemno.
- Patton
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Pan A.H ( ach, nawet przez gardlo nie chce przejsc imie i nazwisko tej bestii, co niszczyla Polska ziemie
) juz dawno odszedl do krainy Wielkiego Manitou. Kosta - gdyby ten czlowiek wierzyl w milosc, inaczej by sie potoczyla historia. Rowniez mi sie podoba avatar 8) Goraco sciskam i caluje Kosciku 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"STOIMI ZWARCI W JEDNYM SZEREGU,ZJEDNOCZENI NIEBIESKA SILA"-hmmmm czytajac te posty w tym temacie oraz w innych jakos coraz gorzej to widze,co niektorych postów komentowac nie bede,ale jak ktos pisze jak to kiedys kibicowal i teraz to juz na mecze nie bedzie jezdzil i wiara sie zachwiala i wogole dobrze ze nie byl na meczu to przepraszam zacznij moze w soboty na grzyby jezdzic mniej stresujace zajecie,a moze lepeij zostan w kanjpie na piwie po co masz isc na mecz i przerwac kolejke jak mozesz siedziec do konca i tez sie nie bedziesz stresowal. ZA RUCH ZA HKS POJDZIEMY AZ PO ZYCIA KRES,ilu ? ilu ...........z was
- 19r20
- Kontakt: