Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Neo
-
Kontakt:
jajo pisze:bo pilkarze rzucali po meczu koszulki
Jasny Gwint
Kurde ;(
Ja mam pecha na tych meczach co jestem to nie rzucają ;(
-
Nikiszowiec
-
Kontakt:
autor: Nikiszowiec » 10 paź 2004, o 17:05
fo(R)umowicz pisze:Szkoda że my przegrali ale i tak było pięknie.
Pokozali my gorolom że umiymy sie zebrać i pojechac w 4 za***any busy.
Szkoda żech niychycioł koszulki.
Brawa dla naszego bramkarza jak by niy łon to ......
W 4 za***ane busy i z Szopiynic kajś 350 piechty 8) na łoko oczywiście
kwachu pisze:I to chyba tyle. Obiektywnie patrząc powinno być 3-0 lub 4-0 dla nas - ratował was bramkarz i nieskuteczność naszych napastników.
I z tym sie zgodza... szpilery z zagłymbio byli lepsi pod kozdym wzglyndem

Szkod aze u nos takie niezgranie i dezoriantacjo

Było super gardło pozdziyrane :lol:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
-
kwachu
Simone: nie chce mi sie z tobą kłócić - ja to wszystko widziałem tak jak napisałem. Zanim doszło do czerwonej kartki (32 min chyba) - to faktycznie na boisku nie istnieliście, więc nie pisz że wasza słaba gra była wynikiem czerwonej (słusznej zresztą) kartki. Co do kibicowania - nie chce sie napinać więc nie bede pisał o twoich kompleksach i kompleksach waszych kibiców. Dziękuje za gratulacje i mam nadzieję że na wiosne po rewanżu odbiore od ciebie kolejne.
-
Robson
-
Kontakt:
Mimo przegranej, to bardzo mi się podbał wyjazd do gorolowa.Cieszy mnie to, że tylu kibiców Ruchu wybrało się na ten szpil. Kartoniada i hymn Polski normalnie mnie rozwaliły. Ale beka

:twisted:
Co do gry: gdyby nie Nowak, to by nam gorole klupnęli z dwie albo i trzy bramki więcej. Pomoc zagrała dziś słabo. Obrona również. Na palcach jednej ręki można by policzyć strzały, które oddał Ruch. Szkoda też, że Pepe strzelił w poprzeczkę, bo z pewnością gdyby padła bramka, to mecz by się inaczej potoczył.
Na koniec fajne zachowanie piłkarzy Ruchu.
-
Nikiszowiec
-
Kontakt:
autor: Nikiszowiec » 10 paź 2004, o 17:10
kwachu pisze: Dziękuje za gratulacje i mam nadzieję że na wiosne po rewanżu odbiore od ciebie kolejne.
Wtedy to ty nom pogratulujesz 8) Tym razym byliscie lepi , nie do sie ukryć

Ale to sie na wiosna zmieni

-
Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Dobrze ze wrocil Nowak bo dzis naprawde zagral super, widac ze dochodzi do siebie po kontuzji ;]
poza tym wydaje mi sie ze mecz ustawil sedzia wywalajoc naszego, no ale miejmy nadzieje ze zrewanzujemy sie w chorzowie
pozdRo dla wszystkich co byli na meczu
-
Simone
-
Kontakt:
ja tez pisze co widzialem ... zawsze jest tak ze druzyna miejscowa napiera na poczatku meczu , a z reguly rozstrzygniecia zapadaja pozniej i gra tez wyglada inaczej , ale niewazne , juz wszystko na ten temat powiedzialem ... mysle ze nie bede mial okazji Ci pogratulowac ale bywa roznie ... a co do kibicow to uwierz mi jakbym zostal mile zaskoczony to z pokora bym spuscil glowe i napisal o wysokiej kulturze Zaglebiakow ... ale bylo inaczej ... tyle w temacie
-
dede
Tez bylem na tym meczu nie wiem czy Wy wszyscy ktorzy tu piszecie o niesprawiedliwym sedziowaniu tez, wejdzcie na strone Zaglebia i poczytajcie statystyke. Zaglebie oddal 14 celnyc (26 w ogole) strzalow na bramke Ruchu, a wasi pilkarze jeden celny wiec chyba przewage mialo Zaglebie. Jesli chodzi o czerwona kartke to za faul od tylu, prosta noga jest czerwona kartka. Wedlug niektorych z Was to chyba powinien mu Jarczyk noge zlamac i wtedy sie czerwona nalezy. Prawda taka ze zagraliscie gorzej i przegraliscie, taka jest pilka i podtekstow nie ma co dorabiac. Pozdro.
-
Viro
szkoda porazki ale kartka sie nalezala w sumie jak na gre w 10 i tak bylo niezle. Seba uratowal nas od wyzszej porazki
duzo trzeba poprawic w grze wiele niedokladnych podan i brak strzalow nawet z dogodnych pozycji(16, 20 m)
co do naszej liczby to bylo nas ok 1200 (+- 100) doping rozny albo przestopje albo naprawde glosny
co do Zaglebia to akustyka ich styadionu jest fatalna bo jakbym ocenial ich doping to naprawde bardzo przecietny a momenami slaby juz lepiej bylo slycha jak stalismy pod stadionem
ogolne bylo ok
szkoda , ze sektor dla gosci jest taki maly
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Co do naszej liczby to ponad 1000... za***iscie
Gdyby nie Nowak to by bylo drugie Jaworzno. Reszta druzyny slabiutko.
Zaglebie niezle sie zblamilo z tym hymnem i bialo-pomaranczowa flaga. Ogolnie to myslalem ze jak ich bedzie tyle ludzi to zrobia jakis porzadny doping ale sie zawiodlem :lol:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
DaMi
-
Stona
-
Kontakt:
nasza gRa niczym sie nie roznila od gry w Jaworznie, z ta roznica ze nasz toRman pokazol klasa a gra napastników Sosnowca porownolbym do dopingu Zagłymbia :twisted: , ponoc 100 warszawiaków je zlapanych po szpilu w sosnowcu....kumpel slyszol w radiu tyroski
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
DaMi
Slawko pisze:Co do naszej liczby to ponad 1000... za***iscie
Gdyby nie Nowak to by bylo drugie Jaworzno. Reszta druzyny slabiutko.
Zaglebie niezle sie zblamilo z tym hymnem i bialo-pomaranczowa flaga. Ogolnie to myslalem ze jak ich bedzie tyle ludzi to zrobia jakis porzadny doping ale sie zawiodlem :lol:
Gdzie Ty widzaiłeś biało-pomarańczową flage z kartonów ?? Kartony były takie same jak w napisie Zagłębie - czerwone
-
Nikiszowiec
-
Kontakt:
autor: Nikiszowiec » 10 paź 2004, o 17:27
Te dami to jes tymat Zaglymbie-Ruch a nie pokaz fotek z innych szpili, wklej lepij te bioło-pomarańczowe kartoniki coście wyjabeli na szpilu :L:
-
Stona
-
Kontakt:
Około 50 pseudokibiców zatrzymali sosnowieccy policjanci po niedzielnym meczu drugiej ligi piłkarskiej Zagłębie - Ruch Chorzów. Wcześniej funkcjonariusze zostali obrzuceni kamieniami.
- O ile podczas meczu na trybunach panował spokój, to do burd doszło po zakończeniu meczu. Kibice Ruchu zachowywali się spokojnie. Natomiast kibice Zagłębia i sympatyzujący z nimi zwolennicy Legii Warszawa obrzucili kamieniami policjantów zabezpieczających mecz. W celu przywrócenia porządku użyte zostały armatki wodne i broń gładkolufowa. Zatrzymaliśmy ok. 50 pseudokibiców - powiedział oficer prasowy sosnowieckiej policji Grzegorz Wierzbicki.
Spotkanie zakończyła się wygraną Zagłębia 1:0. Oba zespoły spotkały się w ligowym meczu po dwunastoletniej letniej przerwie.
http://pilka.interia.pl/news?inf=551005
za Tobą pójde w ogień, wode..
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], gringo21 i 66 gości