RKS Radomsko-Ruch Chorzów
- L_M
- Kontakt:
Nowak jest brany pod uwage przy ustalaniu skladu powiedzial mi dizsiaj trener Fornalak. Powiedzial ze ma duze szanse na gre w podstawowym skladzie. mnie martwi jednak ze wylecial bartos za kartki a na kadre pojechal wawrzynczok (i fosa). nie ma obrony i nie ma kogo do niej przesunac;/. pozniej ciepne jakis tekst na strone. pozdRo
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- esiu1920
- Kontakt:
GRATULUJE OPTYMIZMU. NA RAZIE TRZEBA WYJŚĆ ZE STREFY BARAŻOWEJ, WY O AWANSIE A NAM TRZECIĄ LIGĄ ŚMIERDZI. A CO DO MECZU , TO CHYBA WSZYSCY WIEDZĄ ŻE RADOMSKO W UBIEGŁYM SEZONIE OTARŁO SIĘ O LIGE, TAM WIEDZĄ NA CZYM TO POLEGA. JEDYNA SZANSA RUCHU TO BURDEL JAKI TAM PANUJE. PISZECIE ŻE JAK RUCH ZAGRA NA SWOIM POZIOMIE TO WYGRA, OBY TAK SIĘ STAŁO.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Czytając artykuł na głównej , o mało niy spodłech ze stołka.
Zaś jakieś przekrynty z zakładami bukmacherskimi
. Dając choć po cząści wiarę co tam pisze to przypomino mi się mecz ze KSZO.
Tam mioł wylecieć trenyr , tu zawodnicy niy majom "co do gorka włożyć" , i jak sie tak jedno z drugim w trzecie połączy to wyniko z tego że zaś zagromy na rymis. Mleczko tłumaczy się kontuzjami , wyjazdami do kadry.........dodomy do całości jeszcze to , i wynik już momy X:X .
Przekręt

Zaś jakieś przekrynty z zakładami bukmacherskimi

Tam mioł wylecieć trenyr , tu zawodnicy niy majom "co do gorka włożyć" , i jak sie tak jedno z drugim w trzecie połączy to wyniko z tego że zaś zagromy na rymis. Mleczko tłumaczy się kontuzjami , wyjazdami do kadry.........dodomy do całości jeszcze to , i wynik już momy X:X .
Przekręt

- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co za bezsens, a niby czemu mialby byc remis
Chopcy maja grac tylko o 3 pkt
Jak bedziemy grac o remis to zas stracemy brama w ostatniej minucie.
Jesli to prawda ze broni Nowak to moze juz nie musimy sie bac kazdego strzalu na nasz tor...

Chopcy maja grac tylko o 3 pkt

Jesli to prawda ze broni Nowak to moze juz nie musimy sie bac kazdego strzalu na nasz tor...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak wom szczerze powiem,że wczoraj godołem na gg kuzynowi,że mo sobie remis postawić Radomska z ruchem :)Ehh chyba ludzie z profika to jakies szpiegi i podglądali moją wczorajszą rozmowe:)
A tak na poważnie to Ruch musi dzis wygrać jak chce walczyć chocy o miejsce,które zagwarantuje nam gre w barazach o 1 ligę
PozdRo
A tak na poważnie to Ruch musi dzis wygrać jak chce walczyć chocy o miejsce,które zagwarantuje nam gre w barazach o 1 ligę