RUCH- SWIT NDM

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Robson
Kontakt:

#16 Post autor: Robson » 5 wrz 2004, o 17:47

BRAWO CHOPCY !! Dawno nie przeżyłem takiego szpilu na Cichej !!

Świetno brama zarówno Bizaka jak i - po fenomenalnej akcji - Śrutwy !!

Od razu lepiej na stadionie, jak wraco do nos BOGDAN KALUS :!:

Kto wygrał mecz :?: 8)

Bobek

#17 Post autor: Bobek » 5 wrz 2004, o 18:01

Gratki za zwyciestwo ze switem, my zato wygralismy z Radomiakiem, ale mówie wam w Bielsku nie bedzie tak łatwo wam wywieźdź choćby 1pkt. Zapowiada sie ciekawy meczyk u nas, i jeszcze raz gratki!!

Gość

#18 Post autor: Gość » 5 wrz 2004, o 18:05

Bobek pisze:Gratki za zwyciestwo ze switem, my zato wygralismy z Radomiakiem, ale mówie wam w Bielsku nie bedzie tak łatwo wam wywieźdź choćby 1pkt. Zapowiada sie ciekawy meczyk u nas, i jeszcze raz gratki!!
te bob idz sie na swoje forum wypowiadac bo my tu tych twoich napisow nie bie zemy pod uwage

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#19 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 18:10

I 3 punkty sa :D :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: HKSADIK » 5 wrz 2004, o 18:11

Ruch Chorzów-Świt 2-1 :D :D :D :D
Wreszcie zdobyliśmy 3 punkty.Co ja tu moge więcej napisać??Już wiem:OBY TAK DALEJ!!!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#21 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 18:24

Chca jeszcze cos powiedziec o prowadzeniu dopingu:poprostu to jest zenujace zeby Ci wszyscy ludzie co sie zajmowali oprawa nie umieli zadzwonic czy sie jakos skontaktowac z naszym młynowym co tak za***iscie prowadzi młyn na Ruchu tzn. chodzi mi o Polo!!Ten ktory prowadzil doping to sie do tego nie nadaje,slychac to go bylo ino na mniejszej polowie trybuny dolnej!! I bardzo slaba organizacja(na poczatku szpilu ino sektor po lewej podniosl kartony a sektor calkiem po prawej to sie skapnol o co biego jak juz bylo prawie po wszystkim!! I to tyla chciolbych powiedziec.

Doboszek

#22 Post autor: Doboszek » 5 wrz 2004, o 18:31

Mecz sredni.Wygrana i to sie liczy 8) Doping..ehhhh.. :cry: Cieszmy sie z wygranej :twisted:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#23 Post autor: Scypion » 5 wrz 2004, o 18:31

najwazniejsze sa pun kty i w miare dobry obraz gry...miejmy nadzieje ze awizowani obcokrajowcy okaza sie cennym uzupelnieniem luk...

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Slawko » 5 wrz 2004, o 18:42

Jak dla mnie to szpil zenujaco slaby :!:
To co zesmy grali w 2 polowie to bylo... szkoda slow
Aha i nie wiem co dzis gral Blazejewski - chop stol na srodku boiska i czekol na bale...
A doping jak na taki mecz i tak niezly.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

kurczak1920

#25 Post autor: kurczak1920 » 5 wrz 2004, o 18:55

mecz do najlepszych nie należał, również doping, ale są tzry punkty i to jest najważniejsze, a licza, żę jak już w następnym meczu będzie przynajmniej pełne wszystkie stołki to i doping ędzie lepszy.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#26 Post autor: radzion » 5 wrz 2004, o 18:56

KOCHŁOWICE pisze:Chca jeszcze cos powiedziec o prowadzeniu dopingu:poprostu to jest zenujace zeby Ci wszyscy ludzie co sie zajmowali oprawa nie umieli zadzwonic czy sie jakos skontaktowac z naszym młynowym co tak za***iscie prowadzi młyn na Ruchu tzn. chodzi mi o Polo!!Ten ktory prowadzil doping to sie do tego nie nadaje,slychac to go bylo ino na mniejszej polowie trybuny dolnej!! I bardzo slaba organizacja(na poczatku szpilu ino sektor po lewej podniosl kartony a sektor calkiem po prawej to sie skapnol o co biego jak juz bylo prawie po wszystkim!! I to tyla chciolbych powiedziec.
te nie dupc przed monitorem ino som cos zrob!pewnei zes som nie spiewol i nic nie robiol

a swoja droga co my mogymy za to ze momy ciuli a nie kibicow :evil:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#27 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 18:58

radzion pisze:
KOCHŁOWICE pisze:Chca jeszcze cos powiedziec o prowadzeniu dopingu:poprostu to jest zenujace zeby Ci wszyscy ludzie co sie zajmowali oprawa nie umieli zadzwonic czy sie jakos skontaktowac z naszym młynowym co tak za***iscie prowadzi młyn na Ruchu tzn. chodzi mi o Polo!!Ten ktory prowadzil doping to sie do tego nie nadaje,slychac to go bylo ino na mniejszej polowie trybuny dolnej!! I bardzo slaba organizacja(na poczatku szpilu ino sektor po lewej podniosl kartony a sektor calkiem po prawej to sie skapnol o co biego jak juz bylo prawie po wszystkim!! I to tyla chciolbych powiedziec.
te nie dupc przed monitorem ino som cos zrob!pewnei zes som nie spiewol i nic nie robiol

a swoja droga co my mogymy za to ze momy ciuli a nie kibicow :evil:
Chcialem tylko powiedziec ze jakby byl lepszy młynowy to bylby za***isty doping

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#28 Post autor: radzion » 5 wrz 2004, o 19:01

kuzwa jaki mlynowy o czym ty godosz, ludzie som ci*** i tyla!bo ku*** wieksozsc wlazal za friko reszta za pora zloty i kuzwa nawet pyska nie umia otworzyc!i choby nie wiem kto poprowadzil doping to ci*** i tak nie byda spiewac! :evil:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#29 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 19:06

Jo juz tesknia za 7 i za tym dopingiem :cry:

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: KOSTA » 5 wrz 2004, o 19:08

gwarantuja ze jakby doping prowadzil pan D. to by byl za***isty, co oczywiscie nie zwalnio kibicow zeby nie dopingowac ! ( D. wylaz CHWDP !!!!)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

ODPOWIEDZ