WOJNA Z WOJEWODA
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
kilka osob juz tu pytalo jaka to telewizja wiec chce was poinformowac ze jest to telewizja tvn i program "UWAGA"
Magazyn reporterów UWAGA! wystartował 2 września 2002 roku. Od początku formuła programu zakładała, że będziemy z bliska przyglądać się rzeczywistości.
UWAGA! skupia się na wszystkich tych sprawach, dla których nie ma miejsca w serwisach informacyjnych.
Arogancja władzy, korupcja wśród lekarzy, niekompetencja urzędników, zła wola i absurdy życia codziennego - to problemy, których każdy z nas doświadcza.
To także tematy, którymi zajmują się reporterzy UWAGI!. Tropimy to, co bulwersuje, niepokoi i nie pozwala normalnie funkcjonować.
wiem ze duzo osobom ten program sie niepodoba ale wiem tez ze duzo osob chcialoby obejrzec mecz ze switem dlatego staram sie to naglosnic tak aby nasz wojewoda nieuciekal od pytan dlaczego???
narazie i tak problemem zajmie sie kolegium reporterow z szefem i dopiero wtedy oni sie zajma stanowisko czy ich ten ten temat wogole interesuje.
ale moim zdanime warto bo inaczej to moze na wiosna obejrzymy jakis szpil u nos w normalnych warunkach,a nie np.na daszku
1 juz z niego zleciol -pozdro dla marcela
Magazyn reporterów UWAGA! wystartował 2 września 2002 roku. Od początku formuła programu zakładała, że będziemy z bliska przyglądać się rzeczywistości.
UWAGA! skupia się na wszystkich tych sprawach, dla których nie ma miejsca w serwisach informacyjnych.
Arogancja władzy, korupcja wśród lekarzy, niekompetencja urzędników, zła wola i absurdy życia codziennego - to problemy, których każdy z nas doświadcza.
To także tematy, którymi zajmują się reporterzy UWAGI!. Tropimy to, co bulwersuje, niepokoi i nie pozwala normalnie funkcjonować.
wiem ze duzo osobom ten program sie niepodoba ale wiem tez ze duzo osob chcialoby obejrzec mecz ze switem dlatego staram sie to naglosnic tak aby nasz wojewoda nieuciekal od pytan dlaczego???
narazie i tak problemem zajmie sie kolegium reporterow z szefem i dopiero wtedy oni sie zajma stanowisko czy ich ten ten temat wogole interesuje.
ale moim zdanime warto bo inaczej to moze na wiosna obejrzymy jakis szpil u nos w normalnych warunkach,a nie np.na daszku
1 juz z niego zleciol -pozdro dla marcela
-
- Kontakt:
salas
jestem za jak najbardziej niech tylko ten h..j powie wlasnie jakie on ma zamiary wobec poprawy bezpieczenstwa na stadionach i czy kiedys znajda sie srodki na ich modernizacje i odbudowe bo taki program da cos tylko wtedy kiedy nietylko Ruch stanie przeciwko wojewodzie nie inne kluby tez sie burzą ze maja takie stadiony jakie maja a kasy na ich modernizacje nie ma a wymogi sa!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a jo zjeba ten dobry nastrój. żeby po tym nie wyszło na odwrót, że wszystkiemu winni są my kibice i wojewoda pomago "normalnym, spokojnym" ludziom, a takie coś nie trudno zrobić. Co prawda wg mnie rozgłos powinno się nadać tej sprawie, ale wolołbych choćby, żeby bardziej rozgłośnione to było w lokalnych mediach i gazetach. Bo jak narazie to tylko kilka nie wielkich artykułów żech widzioł, a oni przed najbliższymi wyborami by się wtedy na pewno wycofali, choćby nie wiem jak by się ch##woda upieroł to i tak inni z jego "cudownej" partii by go zj***li.
NAtomiast jeśli rzeczywiście w programie Uwaga ma być brane pod obrona Ruch, a najechali by trocha na tego patyka najechali to ok, ale z nimi to chyba różnie może być.
NAtomiast jeśli rzeczywiście w programie Uwaga ma być brane pod obrona Ruch, a najechali by trocha na tego patyka najechali to ok, ale z nimi to chyba różnie może być.
- L_M
- Kontakt:
Dzis zech podsluchol jak stary miol radio piekary puszczone i jakas audycja sportowa i prowadzacy z fest oburzeniem godol o colkiej sytuacji, padol ze nosz wojewoda niszczy sport na slasku, i ze powinien odpowiedziec za to co stalo sie na kasie (chodz i tego goscia ktory spadl). Wiec oburzeni sa wszyscy trza sie chujowi dobrac do czerwonej dupy. je*** sosnowiec!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bede zaraz dzwonic wiec moze sie czegos dowiem chociaz moze byc ciezko bo momy weekendHKSADIK pisze:Naprawde czekamy na reporterów "Uwagi"!!Czy juz sie coś wyjaśniło??
jak cos to dom znac
a nawt jesli tvn niebedzie zainteresowany tym tematem to ku*** nawet papieza poprosza o pomoc w wyjebaniu h... z urzedu i zeby od naszego ks ruchu ten h.. sie odjebol
Dzisiaj byłem w Sosnowcu ( bardzo nie chcialem tam jechac ale coż musiałem :oops: ). Jechalem glowną drogą i skrzywiłem sobie alufelge, jak mogą być na głównej drodze takie dziury !!! (ul Sienkiewicza a zresztą pozostałe nie są lepsze ). Wojewoda czepiał się że mamy jakies uskoki na stadionie ktore maja 2 cm, a w Sosnowcu na drodze sa takie dziury że chyba maja 22 cm. Dlatego mam pytanie czemu ul. Sienkiewicza nie jest zamknięta ???
Co ten pajac z Sosnowca sobie wyobraża ze 2 cm na naszym stadionie mogą komus zaszkodzic a w jego sosnowcu 22 cm nie ?!
Musze się tylko dowiedzieć jak teraz załatwić sprawe i niech gorol z Sosnowca płaci mi za nowe felgi.
pozdRawiam i radze omijać sosnowiec
Co ten pajac z Sosnowca sobie wyobraża ze 2 cm na naszym stadionie mogą komus zaszkodzic a w jego sosnowcu 22 cm nie ?!
Musze się tylko dowiedzieć jak teraz załatwić sprawe i niech gorol z Sosnowca płaci mi za nowe felgi.
pozdRawiam i radze omijać sosnowiec