Podziękujmy PAnu Wojewodzie za niedopuszczenie stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
tort
Kontakt:

#16 Post autor: tort » 24 sie 2004, o 12:11

Ten wojewoda komunista z Sosnowca jest dla mnie zerem !! Chcialbym tylko sie dowiedziec jakie to było owo " ogolne dobro spoleczne" .Psiarnia nie miala nic przeciwko , inspektor budowlany a jakis gorol z Sonowca musial miec ale, ale tak to juz jest z burakami.
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...

masło

#17 Post autor: masło » 24 sie 2004, o 12:29

wojewoda tyn ch** czimie ze zagłembiem ch** posrany nowy bytom ks ruch

Vincent Vega

#18 Post autor: Vincent Vega » 24 sie 2004, o 12:32

Wojewoda jest za bardzo do prozdu! Zeby mu ino tylu nie brakło :twisted:

kurczak1920

#19 Post autor: kurczak1920 » 24 sie 2004, o 13:04

bRyl4nt pisze:<<<<<<<<WIDZISZ TY hu** nawet papiez ci juz godo zebys zdupioł (nara) 8) :lol:

od***rdol SIE OD RUCHU SOSNOWIECKI PSIE
mnie się twój żart(obarzek) jakoś nieśmieszy a raczej czuja jakiś niesmak
tak żech to napisoł najuprzejmij jak umiołech.

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: kobrrra » 24 sie 2004, o 13:07

-wojewodo
-co?
-gówno. nie lubie cie, :fucku:

:kalasz: sosnowiecka 5 kolumna

Robson
Kontakt:

#21 Post autor: Robson » 24 sie 2004, o 13:09

Niy mom slów na tego paciuloka :evil:
Bo mu dwie śrubki kajś wystaja... Najlepiej zebrać sie pod urzedem wojewodzkim i wyrazić swoje zdanie :evil:

Wojewoda ty komuchu,
od***rdol sie już od Ruchu,

MiG29

#22 Post autor: MiG29 » 24 sie 2004, o 13:11

Kosta, Łysy - pozdrowienia i gratulacje za maila i telefon

je*** JEB...STRZEBSKIEGO I CAŁY SOSNOWIEC JEGO!!

MiG29

#23 Post autor: MiG29 » 24 sie 2004, o 13:14

Dodam tylko, że jeszcze nic straconego. Dziś gadałem z kilkoma osobami z miasta i ponoć ruszają niebo i ziemie, by decyzja została zmieniona.

TomSky
Kontakt:

#24 Post autor: TomSky » 24 sie 2004, o 13:17

MiG29 pisze:Dodam tylko, że jeszcze nic straconego. Dziś gadałem z kilkoma osobami z miasta i ponoć ruszają niebo i ziemie, by decyzja została zmieniona.
Chłopaki z miasta?? czyżby Al Capone wrócił....:lol: tekst jak z dobrego filmu gangsterskiego.. no ale może tego właśnie nam trzeba... 8)

PS Mafia jest wszędzie...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

MiG29

#25 Post autor: MiG29 » 24 sie 2004, o 13:21

URZĄD MIEJSKI :P

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#26 Post autor: Lutz » 24 sie 2004, o 13:26

Dorsi pisze:Niy mom slów na tego paciuloka :evil:
Bo mu dwie śrubki kajś wystaja... Najlepiej zebrać sie pod urzedem wojewodzkim i wyrazić swoje zdanie :evil:

Wojewoda ty komuchu,
od***rdol sie już od Ruchu,
Mogymy pisać listy o dyskryminacji , mogymy robić manifestacje , mogymy sie zwrócić do prasy itd itd.....ale jak tyn gorol jak bydzie nos chcioł ud***ć to zawsze udupi , bo zawsze coś znojdzie coś co je niy tak (za wysokie schody). Zaszkodzić tyż ,ale niy zaszkodzi jak sie napisze odpowiednie pismo to UW, prasy czy nawet do PZPN (chocioż to takie same gorolskie podciepy jak wojewoda). Wiym żw w Stowarzyszyniu S.S " Niebiescy" jest pora tyngich głów co niy som z polskiego na bakier ( co by te ku*** pochytali ło co nom chodzi) i mogli by taki list zredagować. Pomóc może i nie wiela pomoże , ale w jakiś sposób muszymy zwrócić uwaga opini publicznej ( nie tylko na ślonsku) , że to co wyprawio ta gorolsko ku*** jest jawnym objawem dyskryminacji i prześladowania rodzimych mieszkańców ziemi ślonskiej czyli nos Hanysów.

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#27 Post autor: Pawel » 24 sie 2004, o 13:34

TomSky pisze:
Chłopaki z miasta?? czyżby Al Capone wrócił....:lol: tekst jak z dobrego filmu gangsterskiego.. no ale może tego właśnie nam trzeba... 8)

PS Mafia jest wszędzie...
Wczoraj na Polsacie leciał "Donnie Brasco :D

A tak na poważnie, to nasz wojewoda zrobił wielkie gówno i jest na Śląsku stracony politycznie. Na szczęście całkiem niedługo powinny odbyć się wybory parlamentarne , a zwyciężcy (PO/PiS) na pewno nie pozwolą na zajmowanie stołka przez czerwonego.
Komunistyczny gizd myśli, że wszystko ujdzie mu na sucho.
Panie Lechosławie (co za imię :roll:) - my na pewno tego panu nie zapomnimy !!!

Ja wysłałem maila do kancelarii SLD - może to coś da, bo maile do Urzędu Wojewódzkiego nie mają większego sensu w sytuacji, gdy Jarzębski rozdaje tam karty.
Natomiast SLD chce odbudować swój wizerunek i są bardzo cięci na jakiekolwiek wałki swoich członków.

Dziw człowieka bierze, że nasz wojewoda pół życia spędził w Zabrzu.
Pewnie mu żona uciekła z jakimś "niebieskim" , że takie szopki odpiernicza ...

Pavlique
Kontakt:

#28 Post autor: Pavlique » 24 sie 2004, o 13:38

Przypomnijmy może zalecenia Nadzoru Budowlanego i policji z początku sierpnia:
- Poprawić nawierzchnię na koronie stadionu
- Uzupełnić ogrodzenia
- Naprawić monitoring
- Wykonać nowy przejazd na płytę boiska

Wszystkie zalecenia Ruch wypełnił!

A do tego Urząd się przyczepił:
"wybrzuszenia nawierzchni bitumicznej, za wysokie dwa schody, źle zamontowana blacha na słupie oświetleniowym, czy dwie śruby na
schodach."

Jako uzasadnienie podano iż wojewoda i komisja kierują się:
"ogólnym dobrem społecznym".

Mając na względzie tzw ogólne dobro społeczne zwracam się z zapytaniem do Premiera, który jako zwierzchnik wojewody sląskiego jest dla mnie organem odwoławczym o jasne i precyzyjne zdefiniowanie ww terminu. Bo dla wielu kibiców ten termin znaczy zupełnie co innego niz dla Pana Wojewody.
A decyzja w sprawie niedopuszczenia stadionu Klubu Sportowego Ruch do rozegrania meczu z Jagiellonią w dniu 2004-08-24 jest dla kibiców całkowicie niezrozumiała i nosi znamiona prowokacji i działań mogących grozić wybuchem głebokiego niezadowolenia społecznego na całym Górnym Śląsku. Uzasadnienie podane przez Urząd Wojewódzki daje podstawy do wysuwania wniosków co do głębokiej niechęci Pana Wojewody do Ślązaków ich tradycji i kultury.
stanowczo sprzeciwiam się takiemu traktowaniu mnie jako Ślązaka i kibica KS. Ruch Chorzów.
I'm a man who walks alone

tomas de toRquemada

#29 Post autor: tomas de toRquemada » 24 sie 2004, o 14:14

a to moj list:

Dzien dobry Towarzyszu Jarzebski!

Wlasnie utrwalil pan w moich oczach obraz sosnowieckiego chama. Panska kuriozalna decyzja w sprawie chorzowskiego Ruchu potwierdza tylko ten stereotyp jaki jest powszechnie znany wsrod Slazakow. Dla wojewodztwa slaskiego i jego mieszkancow lepiej by bylo jakby pan sie wogole nie urodzil, lub chociaz gdyby Sosnowiec razem z calym Zaglebiem nalezal, tak jak przed wojna, do wojewodztwa kieleckiego, bo po prostu ludzie tacy jak pan nie sa godni mieszkania wsrod nas. Niezmiernie cieszy mnie jednak to, ze konczy sie pana czas na zajmowanym stanowisku, ja na pewno juz nigdy nie oddam glosu na ludzi panu podobnych - i w zachowaniu i przynaleznosci partyjnej. Na koniec zacytuje panskiego bylego przelozonego "Pan jest zerem".

Nie lacze wyrazow szacunku, bo pan na nie zaluguje na to. Kibic KS Ruch

salas
Kontakt:

salas

#30 Post autor: salas » 24 sie 2004, o 14:19

juz dawno bylo gadane ze to MY NARÓD Śląski i tylko my reszta kraju jak tylko moze to tepi nasz kochany Śląsk a ten wojewoda ku*** pi***olona niech spojrzy na ten je***y stadion sosnowaca jak wyglada ja jestem tez za tym aby za to nie dacx biletow kurwom zzzzzza brynicy niech ku*** wiedza ze RUCH TO MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciekawe czy wogole kiedys dopusci nasz stadion do uzytki jak taki madry to niech sypnie kasa na jego modernizaje a nie ku*** kase zbiera i nic nie robi ku*** za***any!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

ODPOWIEDZ