No i się Goraś poskarżył ...
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam się z Markiem - nie mam absolutnie żadnych pretensji do Mumina,że poszedł za kasą. Niestety takie czasy - wszędzie tak jest i nikt tego nie zmieni. Sposób jednak w jaki się "pożegnał" z naszym Ruchem jest bardzo prymitywny i za to wielki CHMWD. A co do postępku rogali to mamy kolejny dowód jaki to mały człowieczek pozbawiony elementarnych zasad honoru i przyzwoitości. Poprostu cham i tyle.....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
ja tam go szacunkiem nie darze alee mial pelne prawo zrobic to co zrobil gdyby posluchal Rogali albo innych "co wiedza lepiej" to zamiast grac z Realem zj***l by se kariere jak wielu innychMarek Nowak pisze:To , ze grabarz robil przekrety to kazdy chyba wie i jeszcze nie jedno wyjdzie na jaw . Najgorsze jest to , ze akurat wychowanek ktory rok temu RUCH " zalatwil bez mydla " - pierwszy i najwiecej pyskuje.
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Jeszcze jedyn obrońca......kwiotki mu kup, gupie pierd.........jak bych ci nazwiska wyliczył co przez tego h.......... odeszli to niy tylko bylibyśmy w I lidze , ale skład byłby na meistra.Gorawski,Surma,Baszczyński żeby ino poru wymienić. Noprzód pomyśl potym fanzol takie gupoty.janusz pisze:mom o rogali te same zdanie co wy.ale może gdyby nie te przekrynty byli by my 4lidze
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No ale powiedzmy szczerze Gora wydymał nas bez mydła. Zapomniał chłopak skąd pochodzi. Niby było mu tak źle w Ruchu że na nowe ciuchy i imprezki w Piramidzie to na pewno mu rodzice dawali :twisted: Bez przesady. Zresztą już teraz w Wiśle znowu zaczyna swoje wyskoki - niby to kontuzjowany, cos go boli ale nikt nie wie co. A teraz o dziwo w pełni zdrów.
Jestem za tym żeby ścigać złodzieji i naciągaczy ale nie trzeba tego zaraz ogłaszac w całej Polsce. Tym bardziej że Ruchowi teraz potrzebny jest spokój. A swoją drogą widziały gały co brały.
Jestem za tym żeby ścigać złodzieji i naciągaczy ale nie trzeba tego zaraz ogłaszac w całej Polsce. Tym bardziej że Ruchowi teraz potrzebny jest spokój. A swoją drogą widziały gały co brały.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie tylko Gora sie poskarzyl. W sobotnim Dzienniku Zach. rowniez J.Wos wypowiadal sie na ten temat. Razem wzieto 200 tys. na ratowanie ligi dla RUCHU.
Przyspawany powiedzial, ze nikomu nie kazal brac pozyczek.
K**** dlaczego to jes mowione tak pozno, nalezalo na tego H*** naslac prokuratora.
Dwa lata siedzial w areszczcie byly prezes PZU za przesranie 10 milionow, rogal przesral 11 i smieje sie wszystkim w twarz.
Przyspawany powiedzial, ze nikomu nie kazal brac pozyczek.
K**** dlaczego to jes mowione tak pozno, nalezalo na tego H*** naslac prokuratora.
Dwa lata siedzial w areszczcie byly prezes PZU za przesranie 10 milionow, rogal przesral 11 i smieje sie wszystkim w twarz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rogala je***y złodziej!!!
Rogala oddaj mi moje 100 000 000!!!!!
A tak na poważnie to Rogala to zwykły ku***,który robił tylko długi klubu,a sam na tym super wychodził.Rozkradł nasz piękny klubik ch** jeden!!!Precz z takimi fajami jak Rogala!!!!
No i to tyle w tym temacie!!!

A tak na poważnie to Rogala to zwykły ku***,który robił tylko długi klubu,a sam na tym super wychodził.Rozkradł nasz piękny klubik ch** jeden!!!Precz z takimi fajami jak Rogala!!!!

No i to tyle w tym temacie!!!
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: