Szczakowianka - Ruch 6:0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Nanik
Kontakt:

#16 Post autor: Nanik » 8 sie 2004, o 20:00

spyru pisze::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

JO NAWET PO 3 NIE USNA DZIS :!: :!: :!:

Harpo

#17 Post autor: Harpo » 8 sie 2004, o 20:10

I jak tu być optymistą ??????
A moze nasi "piłkarze" tęsknią za Rogalą??
Co to k... ma znaczyć ??!!

Nie chce mi się pisać....... :evil: :oops: :cry: :x :shock: .....

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#18 Post autor: Schlesien » 8 sie 2004, o 20:11

Po odejsciu Rogali mialo byc tak pieknie. To przeciwko niemu grali pilkarze... :oops:

Arni

#19 Post autor: Arni » 8 sie 2004, o 20:14

jednym słowem na kolana !!!!!!! 3 LIGA CZEKA WAS W PRZYSZŁYM SEZONIE !!!

SODA

#20 Post autor: SODA » 8 sie 2004, o 20:17

naprowdy niy chce sie pisac ale bylech na jednym treningu i wierzcie mi
polowa tych ludzi niy nadaje sie do Okregowki,a jeszcze zauwarzylech
totalny rozpizdzie ,luz,sielanka,smiechy bez jakiegos zadziora na nich
cza kogos z silnom reka czy niywiym wiara ...GANBA!!!!!!!!!!

:flaga:

Arni

#21 Post autor: Arni » 8 sie 2004, o 20:20

jednym słowem 3/4 waszego składu nadaje się do wymiany umią tylko dreć kopare AŁAAAA ale im to nie pomogło !!! odwróc tabele ruch na czele hahaha

Nanik
Kontakt:

#22 Post autor: Nanik » 8 sie 2004, o 20:23

Schlesien pisze:Po odejsciu Rogali mialo byc tak pieknie. To przeciwko niemu grali pilkarze... :oops:

poczekej do poniedzialku znojda jakis argument do prasy
przeciwko komu teraz graja :!: :!: :!:

RUCH TO JUZ TYLKO MY :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#23 Post autor: osik » 8 sie 2004, o 20:33

Mom dwie sprawy jedna to tako ,ze musza to powiedziec ze mi sie plakac chce.Ostatnie 10 zlotych na bilet wydolech ,nawet na pivo ni mom :(
Te ci*** nawet na noszenie koszulek z eRką nie zaslugują.

A drugo to tako ,ze teroz wrocilech ze szpilu i jak widza te wasze wpisy i godziny to powiedzcie mi kaj zescie byli????????????????
Tyla sie nagodocie na tym forum a jak przydzie jechac 30 km na szpil to w chalpie siedzicie!!!!!!
Idzcie w pi*** razem z tymi frajerami co dzisiej grali !!!!!!!!!!
Takie z wos kibole !!!!!!!!!

(szacunek do tych co byli na szpilu)

straight path

#24 Post autor: straight path » 8 sie 2004, o 20:36

brak mi slow na to co sie stalo :cry: spodziewalam sie , ze bedzie bardzo ciezko, ale to jest jak najgorszy koszmar, KOMPROMITACJA, zmiany sa konieczne, tylko jakie? zawodnicy? trener? czy moze nastawienie? nie bardzo wiem...wiem tylko, ze chcialabym moc przeczytac, ze Ruch wygral a nie, 0:6... :(

RKS

#25 Post autor: RKS » 8 sie 2004, o 20:43

No niestety źle sie dzieje z naszym Ruchem :cry:
Miejmy nadzeje ze dadza nam niedługo chwile radosci :!:

Martins

#26 Post autor: Martins » 8 sie 2004, o 20:48

Powiem Wam tyle: jak nie przepadam za Ruchem, tak naprawdę uważam, że nie zasługujecie na III ligę. Ale z taką drużyną za wiele nie zrobicie. Przez cały mecz Ruch nie miał w zasadzie żadnej sytuacji bramkowej. Szczerze mówiąc, zdecydowanie lepiej od Waszego klubu zaprezentował się tydzień temu Radomiak. Wasi piłkarze w I połowie grali słabo, ale w II w zasadzie nie istnieli na boisku... Waszemu klubowi potrzebne są zmiany, bo z taką grą nie dość, że się nie utrzymacie, to jeszcze ciężko Wam będzie opuścić ostatnie miejsce w tabeli.
Mimo wszystko życzę Wam utrzymania i pozdrawiam,
Martins

elane

#27 Post autor: elane » 8 sie 2004, o 20:52

Wstyd, hanba, kompromitacja... teraz juz nie ma zwalania na ROGALE!! AMATORZY!! A co z Mosorem :>:>??

blumen

#28 Post autor: blumen » 8 sie 2004, o 20:57

ŁYSY MASZ RACJĘ GRAĆ JUNIORAMI JAK NASZE gwiazdy GÓWNO POTRAFIĄ - po rogali czas na następnych A NASTĘPNYMI POWINNI BYĆ PO KOLEI WYROBEK - za brak umiejetności przy ustawieniu drużyny (poza tym zapraszam na treningi naszych gwiazdorów - są miłe i przyjemne dla starszyzny i niemile - delikatnie - dla młodzieży i zazwyczaj WYROBEK tak jak na meczu jest bardzo oszczędny w słowa - chyba nie wie co robić ,
drugi FORNALAK za arogancję wobec młodych zawodników - sam niewiele umie ale wydaje mu się że zjadł wszystkie rozumy,
następny ŚRUTWA - pajaców na boisku nam nie potrzeba A TO CO ON ZROBIL DLA RUCHU NIE OBCHODZI MNIE - WIDZĘ CO ROBI !!!!!!!
OSIK - pytasz się gdzie byli prawdziwi kibice jak TY byleś na meczu !!!
ODPOWIEDZ JEST KRÓTKA SZANOWALI SWOJE ZDROWIE I NIE DALI ROBIĆ SIĘ ZA CI..A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHYBA ŻE TO PYTANIE BYLO DO "PF"?! :oops:

elane

#29 Post autor: elane » 8 sie 2004, o 21:13

RUCH, RUCH HKS - 3 LIGA - TAK JEST :!:

kurczak1920

#30 Post autor: kurczak1920 » 8 sie 2004, o 21:17

no niestety okazało się jakich momy grajków, patałachy nie piłkarze, w tamtym sezonie grali przeciwko rogali teraz przeciwko komu. Tu nawet nie ma mowy o odpuszczaniu czy sprzedawaniu bo kto by chciał kupić mecz, który normalnie na boisku na 95% jest wygrany.Prawda jest taka, że w tej kadrze jest może jeden, dwóch zawodników na miarę tej drużyny, a jeszcze najlepszy kontuzja. Obrony nie ma wcale, młodzi zawodzą, właściwie kto nie zawodzi, teraz nawet zmiana trenera nie pomoze chyba za dużo, bo jakby ta beznadziejna gra była poduktowana względami mentalności to mógł coś zmienić, ale teraz żaden ich trener nauczy grać w piłkę, a i przygotowanie fizyczne będzie holernie trudno odbudować, ciekawe ile ludzi będzie na pierwszym szpilu u siebie.
A i jeszcze jedno myslałem, że nie wiele może mie jeszcze zaskoczyć, realnie liczyłem na środek tabeli (wiem, że to dopiero druga kolejka), spodziewałem się przeranej ze Szczakową (np. mój Ojciec dalej żyje wielkimi latami Ruchu i był pewny, że wygrają), ale okazało się że życie zaskakuje nas cały czas, takkkiej kompromitacji dobra koniec nie chce mi się juz pisać a i tak za dużo napisąłęm

ale jedno jeszcze napisze niech te kopacze trocha gruzu w poniedziałek ponoszą to może im lepiej pójdzie jak gra i to roboty nabiorą szacunku,

ku*** a mom się nie nerwować, ale nie idzie.

ODPOWIEDZ