no niestety okazało się jakich momy grajków, patałachy nie piłkarze, w tamtym sezonie grali przeciwko rogali teraz przeciwko komu. Tu nawet nie ma mowy o odpuszczaniu czy sprzedawaniu bo kto by chciał kupić mecz, który normalnie na boisku na 95% jest wygrany.Prawda jest taka, że w tej kadrze jest może jeden, dwóch zawodników na miarę tej drużyny, a jeszcze najlepszy kontuzja. Obrony nie ma wcale, młodzi zawodzą, właściwie kto nie zawodzi, teraz nawet zmiana trenera nie pomoze chyba za dużo, bo jakby ta beznadziejna gra była poduktowana względami mentalności to mógł coś zmienić, ale teraz żaden ich trener nauczy grać w piłkę, a i przygotowanie fizyczne będzie holernie trudno odbudować, ciekawe ile ludzi będzie na pierwszym szpilu u siebie.
A i jeszcze jedno myslałem, że nie wiele może mie jeszcze zaskoczyć, realnie liczyłem na środek tabeli (wiem, że to dopiero druga kolejka), spodziewałem się przeranej ze Szczakową (np. mój Ojciec dalej żyje wielkimi latami Ruchu i był pewny, że wygrają), ale okazało się że życie zaskakuje nas cały czas, takkkiej kompromitacji dobra koniec nie chce mi się juz pisać a i tak za dużo napisąłęm
ale jedno jeszcze napisze niech te kopacze trocha gruzu w poniedziałek ponoszą to może im lepiej pójdzie jak gra i to roboty nabiorą szacunku,
ku*** a mom się nie nerwować, ale nie idzie.