Gadzety do nabycia!!!!
- radzion
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiem ze to nie koncert życzeń, ale szukom ubranka dla noworodka (był napis chyba ``Mała Niebieska Przyszłość``), bo mój bajtel mo miesiąc, a nie moga go dostać.
W Mikołowie w Auchan w sklepiku z pamiątkami Ruchu kupiłem jedynie czapeczki (też dwie ostatnie), i sprzedawca mi powiedzioł ze na razie ta babka co mu przywoziła do sklepu te wszystkie pierdoły (łącznie z pościelą której też nie umia celnąć) że ona już nie przyjeżdza bo nie ma praw do sprzedaży pamiątek.
Może ktoś kaś jeszcze widzioł te ubranko (czy jak kto woli śpioszki) dla niemowląt w jakimś sklepie, bo chca to kupić.
Z góry dzieki za podanie kaj to ewentualnie jeszcze jest.
W Mikołowie w Auchan w sklepiku z pamiątkami Ruchu kupiłem jedynie czapeczki (też dwie ostatnie), i sprzedawca mi powiedzioł ze na razie ta babka co mu przywoziła do sklepu te wszystkie pierdoły (łącznie z pościelą której też nie umia celnąć) że ona już nie przyjeżdza bo nie ma praw do sprzedaży pamiątek.
Może ktoś kaś jeszcze widzioł te ubranko (czy jak kto woli śpioszki) dla niemowląt w jakimś sklepie, bo chca to kupić.
Z góry dzieki za podanie kaj to ewentualnie jeszcze jest.
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Radzion widzilem na meczu koszulki wierni -po kres KS RUCH czy cos takiego :roll: chcilebym taka kupic czy jest taka mozliwosc u ciebie?? czy u kogos innego?? to moze mi podpowiesz gdzie?? zabardzo nie mam mozliwosci kupienia jej w chorzowie tylko na meczu bo jestem z Myszkowa. wiec jak>>??
pozdri... 

-
- Kontakt: