Remont stadionu
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: to my kibice
he? :shock:sebi pisze:hallo jungs bitte um kontakt eurer seits hab gehört das es in einem tmk von uns bilder waren und würde gern eine ausgabe haben davon...
gruss seb INFERNO COTTBUS
Trochę kojarzę ale nie do końca.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: to my kibice
moze ktos to przetlumaczyc bo ja z tego rozumie ino ze koles prosi o kontakt i zeby jakies ich foto w TMK bylo czy jakos tak -prosze mnie nie je*** nie ucze sie niemieckiegosebi pisze:hallo jungs bitte um kontakt eurer seits hab gehört das es in einem tmk von uns bilder waren und würde gern eine ausgabe haben davon...
gruss seb INFERNO COTTBUS

-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Mosz za***iste "poczucie" humoru. I co to do jak sie ciepna ? - mieszkom na parterze . To ty sie lepi wypij biyrka i nie stresuj sie , szkodzi urodzie.jalboss pisze:Ciepnij się lepiej z oknaLutz pisze:Co by było czym ciepaćPePeK pisze:Jo ino nie wiem po co na mlynie sa instalowane krzesełka :roll: zamiast krzesełek na młynie mogli by wylać beton a krzeselka dac na inny sektor:flaga:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mojej urodzie już nic nie zaszkodziLutz pisze:Mosz za***iste "poczucie" humoru. I co to do jak sie ciepna ? - mieszkom na parterze . To ty sie lepi wypij biyrka i nie stresuj sie , szkodzi urodzie.jalboss pisze:Ciepnij się lepiej z oknaLutz pisze:Co by było czym ciepaćPePeK pisze:Jo ino nie wiem po co na mlynie sa instalowane krzesełka :roll: zamiast krzesełek na młynie mogli by wylać beton a krzeselka dac na inny sektor:flaga:

A pomysł z piwkiem dobry więc

Temat z ciepaniem z okna trzeba sprzedać jarzebskiemu - gorolowi sosnowieckiemu.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- 19r20
- Kontakt: