Mario dla GW

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

Re: Mario dla GW

#16 Post autor: KK » 26 cze 2004, o 07:23

AndRe pisze:
Grono kibiców i sympatyków Ruchu kurczy się z roku na rok.
ku*** co za bzdura.
Twierdzenie lub tez pytanie na miare Latkowskiego lub tego kolesia z Tvn co szuka taniej sensacji
Tak to jest jak wywiad przeprowadza Gieksiarz. Kompleksy :P

Marek Nowak
Kontakt:

Re: Mario dla GW

#17 Post autor: Marek Nowak » 26 cze 2004, o 11:06

Cytat :

- Wierzę, że wszyscy podejdą do gry bardzo profesjonalnie, niezależnie od tego, czy zostaną w Chorzowie, czy też po sezonie odejdą. Jesteśmy drużyną i trzymamy się razem. Wiele razy w tym sezonie udowodniliśmy to i wierzę, że potwierdzimy to także w sobotę. Weźmy na przykład spotkanie z Arką Gdynia, kiedy to graliśmy w "dziesiątkę", a mimo to potrafiliśmy wygrać. Wiem, że pojawiają się różne głosy, że ktoś chciałby nas poróżnić. Mogę powiedzieć tylko jedno: na pewno mu się to nie uda.

Temu klubowi zawdzięczam wszystko, co osiągnąłem w piłce nożnej i jestem z nim mocno związany. Tak samo jak z regionem śląskim i miejscem, gdzie mieszkam. Już wielokrotnie mówiłem, że nie zamierzam stąd wyjeżdżać. Tutaj chcę mieszkać i grać w piłkę. Oczywiście zdarzają się chwile zwątpienia, czy to ma sens, czy warto? Jednak ja wciąż wierzę, że uda się nam uratować Ruch.[/quote]

Ja tez mam taka nadzieje , ze wszyscy dadza z siebie wszystko w tym byc albo nie byc dla naszego ukochanego klubu .

Stary kibic

#18 Post autor: Stary kibic » 26 cze 2004, o 11:25

W wielu wypowiedziach ,wypowiedziach ludzi mocno postawionych slyszy sie ze KS-Ruch jest zasluzonym klubem . Klub ktory jest chluba Polski i regionu. W listach gratulacyjnych tez jest ten mocny watek.
--- Ale teraz jak ten klub naprawde potrzebuje pomocy to nagle znikad go nie ma. Ale gorsze w tym wszystkim ze, Ci ktorzy wymawiali slowa "zasluzony klub dla slaskiego regionu" sami jego topia.
Dlaczego? P. wojewoda, Prezydent m.Chorzow. itd.
Dlaczego nie ma zadnej pomocy.

ODPOWIEDZ