Stal-Ruch(baragge)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ZKS

#16 Post autor: ZKS » 19 cze 2004, o 18:02

Stal Rzeszow 1:1 (1:0) Ruch Chorzow

Stal posiadala duzo przewage w 1 polowie i mozecie sie cieszyc ze Stal nie prowadzila kilkoma bramkami
2 polowa to bardziej zdecydowane ataki Ruchu i udokumentowanie golem

jesli chodzi o czerwona kartke to wydaje mi sie ze musial cos niestosownego powiedziec do sedziego

Pozdrowienia z Rzeszowa!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Konrad » 19 cze 2004, o 20:21

Własnie wróciłem z Rzeszowa. Tak na gorąco dwie uwagi; jak zobaczyłem co Ruch "gra", to się za łeb złapałem. Takiej chujni dawno nie widziałem. Wy może widzicie to co tydzień i jesteście w jakiś sposób do tego przyzwyczajeni, ale mnie nie mieści się w głowie co wyrabiają nasze grajki - poprostu jestem w ciezkim szoku :shock: Pierwsza połowa to tragedia, początek 2 jeszcze gorzej. Na szczęście później chopcy zaczęli coś robić i padła bramka strzelona przez Pepe.
Na dodatek wk.... mnie te czerwone stroje w których grali piłkarze :evil:
Nie było w Klubie niebieskich??

Druga sprawa to kibice.. Spodziewałem sie jakiejś konkretnej ekipy a tu zonk :? - nie było nawet stu osób . Kaj ci wierni kibice???????? Fuck!!! :evil:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

dariusz

Stal Ruch-1-1

#18 Post autor: dariusz » 19 cze 2004, o 20:23

Dzięki bardzo za skrót meczu i obiektywny komentarz.
Pozdrowienia i do zobaczenia :lol:

Marek Nowak
Kontakt:

#19 Post autor: Marek Nowak » 19 cze 2004, o 20:26

Konrad mozesz podac sklad.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#20 Post autor: m-p » 19 cze 2004, o 20:35

Z forum stali:
Przyjechalo ich w cholere ! Wlasnie przechodzili przez Plac Wolnosci samych salikow a jeszcze neutrale sie pytaja co chwila ludzi gdzie jest HETMANSKA ! I tak ich zagluszymy ! Gloria victis... !

Szacunek dla tych co mogli pojechać

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Konrad » 19 cze 2004, o 20:41

Kołodziejczyk, Mosór, Jarczyk, Mizia, Malina, Cecot, Pepe, Mario, Bartos, Błażejewski i chyba Szyndrowski. Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem. Po przerwie wszedł Wawrzyńczok. Więcej nie powiem, bo naprawdę to co zabaczyłem to dla mnie cięzki szok:(. Na uwagę zasługuje fakr, że przyjechaliśmy tylko z 3 zawodnikami rezerwowymi z pola...
Kolejna strata to malina-bezpośrednio czerwona - chyba za pyskówki...

Marek Nowak
Kontakt:

#22 Post autor: Marek Nowak » 19 cze 2004, o 20:51

Dzieki. Malina w kule leci - chyba urlop mo planowany ...

elane

#23 Post autor: elane » 19 cze 2004, o 21:00

A doping fajny?

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Ozor » 19 cze 2004, o 21:21

Panie Konrad ja tam byłem i nie życzę sobie narzekan byli ci co mogli i chcieli a jak szukasz gosci na testosteronie to idz na siłownię i nie wkurwiaj.

elkaesik

#25 Post autor: elkaesik » 19 cze 2004, o 21:44

Kilka fotek z meczu Igloopolu z udziałem kibicow RUCHU www.igloopol.prv.pl w dziale Galeria ! pozdrowienia z Dębicy ! :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: jajo » 19 cze 2004, o 21:47

Chciałem dodać, że bramkę strzeliliśmy po dość kontrowersyjnej sytuacji. Nie wiem, czy Pepe nie był na spalonym. Pierwsze 15 min to szalony atak Stali, nieporadność naszych obroncow i bramkarza i mogło być 0-3

elane

#27 Post autor: elane » 19 cze 2004, o 21:53

Czyli z tego co czytam, to Niebiescy sie ani troche nie popisali... :? Mam nadzieje, ze za tydzien bedzie dobrze i nasi sie "odrodza".

Tomi49

Baraż

#28 Post autor: Tomi49 » 19 cze 2004, o 21:58

Gratulacje za zwycięski remis z Rzeszowem. Do zobaczenia na "Ludowym". To będzie mecz ! Zagłębie jednak wygra!!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: Konrad » 19 cze 2004, o 23:06

Panie Ozor - dokładnie wali mi to co sobie zyczysz o co nie. A co do tego "testosteronu" to chyba źle mnie zrozumiałes. Jeśli się wkurwiasz to poprostu weź sobie relanium na uspokojenie - prawdopodobnie pomoże...

Gość

#30 Post autor: Gość » 19 cze 2004, o 23:09

ta stal to swoja strone internetowa to maja za***ista :lol:
stalrzeszow.pl pisze:Trener Ruchu Chorzów Jerzy Wyrobek: Jestem zadowolony z tego remisu, bo Stal mogła to spotkanie rozstrzygnąć już w pierwszych 15 minutach. Dobrze, że Wiesiek Kołodziejczyk stanął na wysokości zadania. Gdyby Mariusz Śrutwa w drugiej połowie spotkania wykorzystał sytuacje, które miał, wynik byłby wiadomy. Z przyjemnością będziemy gościć drużynę Stali Rzeszów w Chorzowie. Muszę dodać, iż kolejny raz jesteśmy osłabieni przez własną głupotę: żółta kartka Patosa, czerwona Malinowskiego. W tej chwili przyjechałem z 15 zawodnikami,a kolejnych kilku wypada, więc nie bedę miał wielkiego wyboru.
Wiesiek kolodziejczyk :roll: :oops: :lol: :?:
Patos :roll: :oops: :lol: :?:

i jeszcze jedno
stalrzeszow pisze:W pierwszym meczu barażowym o drugą ligę Stal Rzeszów tylko zremisowała z Ruchem Chorzów 1:1 (1:0). Bramkę dla Stali strzelił Marcin Imiołek w 12 min., a bramkę dla Ruchu strzelił Piotr Ćwieląg w 62 min.
Skład Stali: Pomianek - Łuczyk, Popiela, Rzucidło, Krajewski (63. Papierz Ż), Szeliga, Nalepka, Kloc, Grębowski, Sierżęga Ż (68. Rusin), Imiołek (75. Jasiak).
Skład Ruchu: Kołodziejczyk, Szyndrowski, Mosór Ż, Jarczyk, Cecot, Malinowski CZ, Śrutwa Ż, Bartos Ż, Ćwielong, Mizia Ż (46. Wawrzyńczok), Błażejewski.
Rewanż za tydzień w sobotę (26.06.2004 r.) w Chorzowie o godzinie 15.
(Misiek18)
Ło ja wale... :oops:

co do eczu to slyszalem ze nie najlepiej zagralismy...:(
kurde, ale wstyd zeby grac w barazach?

co z nami bedzie po tym sezonie nawet jesli sie utrzymamy :cry:

ODPOWIEDZ