Stal-Ruch(baragge)
Stal Rzeszow 1:1 (1:0) Ruch Chorzow
Stal posiadala duzo przewage w 1 polowie i mozecie sie cieszyc ze Stal nie prowadzila kilkoma bramkami
2 polowa to bardziej zdecydowane ataki Ruchu i udokumentowanie golem
jesli chodzi o czerwona kartke to wydaje mi sie ze musial cos niestosownego powiedziec do sedziego
Pozdrowienia z Rzeszowa!!
Stal posiadala duzo przewage w 1 polowie i mozecie sie cieszyc ze Stal nie prowadzila kilkoma bramkami
2 polowa to bardziej zdecydowane ataki Ruchu i udokumentowanie golem
jesli chodzi o czerwona kartke to wydaje mi sie ze musial cos niestosownego powiedziec do sedziego
Pozdrowienia z Rzeszowa!!
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Własnie wróciłem z Rzeszowa. Tak na gorąco dwie uwagi; jak zobaczyłem co Ruch "gra", to się za łeb złapałem. Takiej chujni dawno nie widziałem. Wy może widzicie to co tydzień i jesteście w jakiś sposób do tego przyzwyczajeni, ale mnie nie mieści się w głowie co wyrabiają nasze grajki - poprostu jestem w ciezkim szoku :shock: Pierwsza połowa to tragedia, początek 2 jeszcze gorzej. Na szczęście później chopcy zaczęli coś robić i padła bramka strzelona przez Pepe.
Na dodatek wk.... mnie te czerwone stroje w których grali piłkarze
Nie było w Klubie niebieskich??
Druga sprawa to kibice.. Spodziewałem sie jakiejś konkretnej ekipy a tu zonk :? - nie było nawet stu osób . Kaj ci wierni kibice???????? Fuck!!!
Na dodatek wk.... mnie te czerwone stroje w których grali piłkarze

Nie było w Klubie niebieskich??
Druga sprawa to kibice.. Spodziewałem sie jakiejś konkretnej ekipy a tu zonk :? - nie było nawet stu osób . Kaj ci wierni kibice???????? Fuck!!!

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
Stal Ruch-1-1
Dzięki bardzo za skrót meczu i obiektywny komentarz.
Pozdrowienia i do zobaczenia :lol:
Pozdrowienia i do zobaczenia :lol:
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kołodziejczyk, Mosór, Jarczyk, Mizia, Malina, Cecot, Pepe, Mario, Bartos, Błażejewski i chyba Szyndrowski. Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem. Po przerwie wszedł Wawrzyńczok. Więcej nie powiem, bo naprawdę to co zabaczyłem to dla mnie cięzki szok:(. Na uwagę zasługuje fakr, że przyjechaliśmy tylko z 3 zawodnikami rezerwowymi z pola...
Kolejna strata to malina-bezpośrednio czerwona - chyba za pyskówki...
Kolejna strata to malina-bezpośrednio czerwona - chyba za pyskówki...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kilka fotek z meczu Igloopolu z udziałem kibicow RUCHU www.igloopol.prv.pl w dziale Galeria ! pozdrowienia z Dębicy ! :twisted: :twisted:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ta stal to swoja strone internetowa to maja za***ista :lol:
Patos :roll: :oops: :lol:
i jeszcze jedno
co do eczu to slyszalem ze nie najlepiej zagralismy...
kurde, ale wstyd zeby grac w barazach?
co z nami bedzie po tym sezonie nawet jesli sie utrzymamy
Wiesiek kolodziejczyk :roll: :oops: :lol:stalrzeszow.pl pisze:Trener Ruchu Chorzów Jerzy Wyrobek: Jestem zadowolony z tego remisu, bo Stal mogła to spotkanie rozstrzygnąć już w pierwszych 15 minutach. Dobrze, że Wiesiek Kołodziejczyk stanął na wysokości zadania. Gdyby Mariusz Śrutwa w drugiej połowie spotkania wykorzystał sytuacje, które miał, wynik byłby wiadomy. Z przyjemnością będziemy gościć drużynę Stali Rzeszów w Chorzowie. Muszę dodać, iż kolejny raz jesteśmy osłabieni przez własną głupotę: żółta kartka Patosa, czerwona Malinowskiego. W tej chwili przyjechałem z 15 zawodnikami,a kolejnych kilku wypada, więc nie bedę miał wielkiego wyboru.

Patos :roll: :oops: :lol:

i jeszcze jedno
Ło ja wale... :oops:stalrzeszow pisze:W pierwszym meczu barażowym o drugą ligę Stal Rzeszów tylko zremisowała z Ruchem Chorzów 1:1 (1:0). Bramkę dla Stali strzelił Marcin Imiołek w 12 min., a bramkę dla Ruchu strzelił Piotr Ćwieląg w 62 min.
Skład Stali: Pomianek - Łuczyk, Popiela, Rzucidło, Krajewski (63. Papierz Ż), Szeliga, Nalepka, Kloc, Grębowski, Sierżęga Ż (68. Rusin), Imiołek (75. Jasiak).
Skład Ruchu: Kołodziejczyk, Szyndrowski, Mosór Ż, Jarczyk, Cecot, Malinowski CZ, Śrutwa Ż, Bartos Ż, Ćwielong, Mizia Ż (46. Wawrzyńczok), Błażejewski.
Rewanż za tydzień w sobotę (26.06.2004 r.) w Chorzowie o godzinie 15.
(Misiek18)
co do eczu to slyszalem ze nie najlepiej zagralismy...

kurde, ale wstyd zeby grac w barazach?
co z nami bedzie po tym sezonie nawet jesli sie utrzymamy