Krystiana Rogali przypadków "parę" z Ruchem -

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

#16 Post autor: WOJTEKK » 17 cze 2004, o 12:43

jednemu z naszych piłkarzy XX widziałem,bo mi pokazywał podpisane przez ksiegowosc i rogale wisi około 120 tys :roll: ,drugiemu pikarzowi,który juz u nas niegra a jest z okolic moich wisi podobna sume :roll: ,a to ze wali gorzołe i czuc jego wstretny odór gdy rozmawia z piłkarzami to chyba wszyscy wiedza :twisted: KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala

Awatar użytkownika
janusz
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: janusz » 17 cze 2004, o 13:44

dziwia sie że tyn tymat sie tak długo utrzymoł, bo tymaty z Rogalą zazwyczaj były pryntko przez moderatorow zamykane

AndRe
Kontakt:

#18 Post autor: AndRe » 17 cze 2004, o 13:49

kiedy tak bylo ??????

w ten sposob Janusz obrazasz moderatorow :!:
Wiec naleza im sie przeprosiny bo piszesz brednie.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

blumen

#19 Post autor: blumen » 17 cze 2004, o 14:05

a ja dowalę do ognia !!!!!
rogala - nie ma co komentować wykańcza RUCH jak tylko idzie ale jest jeszcze jedno ALE kto stoi za nim i wiecznie go broni NIESTETY ale jest
to NAJBARDZIEJ SZANOWANY NIEBIESKI G. CIEŚLIK i w nim rogala
ma wieczne oparcie :oops:

snuffq
Kontakt:

#20 Post autor: snuffq » 17 cze 2004, o 14:16

PANIE ROGALA NIECH PAN SOBIE DA JUŻ SPOKÓJ Z PREZESURĄ
OD PARU LAT PROWADZI PAN NIEUDOLNIE KLUB CZEGO KONSEKWENCJĄ SĄ BARAŻE 3 LIGĘ!!!!!!!!!!!!!!!
NAWET JEŚLI PAN CHCE JAK NAJLEPIEJ DLA NASZEGO KLUBU TO I TAK PANU NIC NIE WYCHODZI I JEDYNIE POGRĄŻA PAN DALEJ NASZ KLUB
MOŻE JAK ZMIENI SIĘ STERNIKA TO WTEDY SIĘ ZNAJDZIE SPONSOR
CZY TRZEBA CZEKAĆNA TRAGEDIĘ ???
LEPIEJ DZIAŁAĆOD RAZU I JUŻPRZEPROWADZAĆ REFORMY ZANIM BĘDZIE JESZCZE GORZEJ NA CO SIĘZANOSI BO POZYTYWÓW PAŃSKIEJ PREZESURY NIE WIDAĆ

kibic1920

#21 Post autor: kibic1920 » 17 cze 2004, o 14:58

Rogala chce jak najlepiej dla Ruchu, ale nie wychodzi mu to. Wszyscy wiedzą jak Rogala zwodzi pilkarzy że jzu bedzie kasa a tu dalej nic. Rogalik zwodzi też kibiców " bedzie sponsor bedzie sponsor już trwają rozmowy" przychodzi dzien w którym mamy go poznać a tu sponsora nie ma a Rogalik przekłada date na pożniejszą i tak wkolo. Dlatego uważam że Rogala powinien ustąpić fotel prezesa komuś innemu a niech on sam bedzie w zarządzie a wtedy sponsor się znajdzie !!!

Gość

#22 Post autor: Gość » 17 cze 2004, o 16:00

Wałkowany przypadek - koperta od sponsora

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#23 Post autor: L_M » 17 cze 2004, o 16:26

janusz pisze:dziwia sie że tyn tymat sie tak długo utrzymoł, bo tymaty z Rogalą zazwyczaj były pryntko przez moderatorow zamykane
bez komentarza :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

WIELKIE POZDRO I DZIEKI OD EKIPY MODERATOROW (bylych i obecnych)

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#24 Post autor: Schlesien » 17 cze 2004, o 17:49

janusz pisze:dziwia sie że tyn tymat sie tak długo utrzymoł, bo tymaty z Rogalą zazwyczaj były pryntko przez moderatorow zamykane
Kule, zas zaspalem...

Temat zamkniety :!: :wink:

reden
Kontakt:

#25 Post autor: reden » 17 cze 2004, o 17:53

Rogala to dupny ciul! Myśla yno jak fest sie zbogaci na spóla ze Koplym zkiż rozjebania Ruchu....
wy***ać skurwieli.
ZA RUCH!!! ZA H K S !!!

niebieski78

#26 Post autor: niebieski78 » 17 cze 2004, o 23:47

Gerhat wymien mi 3 czlonkow zarzadu ktorzy byli tzw opozycja w tym czasie Bo cos takiego od kilku lat w chorzowie nie istnialo ale zgadzeam sie z jednym to mistrz gierek

volek
Kontakt:

#27 Post autor: volek » 18 cze 2004, o 00:08

WOJTEKK pisze:jednemu z naszych piłkarzy XX widziałem,bo mi pokazywał podpisane przez ksiegowosc i rogale wisi około 120 tys :roll:
Wojtek,jakos dziwnie sie składa,ale chyba wiem o kogo chodzi :wink:
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

ICA_MIKOŁÓW

#28 Post autor: ICA_MIKOŁÓW » 18 cze 2004, o 09:43

Panowie temat wraca jak bumerang , moim zdaniem tym razem dla dobra naszego klubu musi nastąpić koniec Prezesury Pana Rogali . Wywiady i informacje z poufnych żródeł jednoznacznie wskazują iż za jego rządów ta drużyna się rozpadnie i kolejni piłkarze dostaną etykitki ( sprzedawczyków ) tak jak bywało wcześniej a my będziemy grali za rok w 3 lidze . Dzisiaj jednak trzeba spokoju żeby nie zakłócać przygotowań do baraży.
Natomiast po barażach trzeba zrobić wszystko żeby odsunąć Prezesa od władzy . Pierwszy sygnał powinien wyjść od zawodników którym kończą się kontrakty , trzeba powiedzieć jasno iż nie chcą
i nie będą grali dla Rogali . Wtedy zacznie się dziać , my kibice musimy zrobić wszystko aby ta farsa wreszcie się skończyła.
CHCEMY PREZESA KTÓRY SIĄDZIE NA TRYBUNIE Z KIBICAMI I BĘDZIE Z NAMI , A NIE JAK SZCZUR CHOWAŁ SIE PRZED NAMI

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: spyru » 18 cze 2004, o 11:15

Rogal ma coraz więcej przeciwników. W klubie jest totalny burdel. Z nieoficjalnego źródła wiem że nawet Śrutwa chce odejść z zarządu. A z SSA pewnie będą nici bo przyspawany nie odda stołka tak długa jak to będzie możliwe.
Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

WOJTEKK

#30 Post autor: WOJTEKK » 18 cze 2004, o 12:08

trza jebancowi te automaty wy***ac z klubu!!!!!!!!!!!moze wtedy sie ruszy do roboty!!!!!!!!!!!!a nie jak ktos przyjdzie złopc gorzoła ze szklany i tyłem rozmawiac z zawodnikami !!!!!!!!!KULTURA TY hu** NA KACZYCH SZŁAPACH :twisted: I ZAINWESTUJ W TIK-TAKI BO CI Z GEBY JEDZIE GORZOŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

ODPOWIEDZ