Krystiana Rogali przypadków "parę" z Ruchem -
jednemu z naszych piłkarzy XX widziałem,bo mi pokazywał podpisane przez ksiegowosc i rogale wisi około 120 tys :roll: ,drugiemu pikarzowi,który juz u nas niegra a jest z okolic moich wisi podobna sume :roll: ,a to ze wali gorzołe i czuc jego wstretny odór gdy rozmawia z piłkarzami to chyba wszyscy wiedza :twisted: KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PANIE ROGALA NIECH PAN SOBIE DA JUŻ SPOKÓJ Z PREZESURĄ
OD PARU LAT PROWADZI PAN NIEUDOLNIE KLUB CZEGO KONSEKWENCJĄ SĄ BARAŻE 3 LIGĘ!!!!!!!!!!!!!!!
NAWET JEŚLI PAN CHCE JAK NAJLEPIEJ DLA NASZEGO KLUBU TO I TAK PANU NIC NIE WYCHODZI I JEDYNIE POGRĄŻA PAN DALEJ NASZ KLUB
MOŻE JAK ZMIENI SIĘ STERNIKA TO WTEDY SIĘ ZNAJDZIE SPONSOR
CZY TRZEBA CZEKAĆNA TRAGEDIĘ ???
LEPIEJ DZIAŁAĆOD RAZU I JUŻPRZEPROWADZAĆ REFORMY ZANIM BĘDZIE JESZCZE GORZEJ NA CO SIĘZANOSI BO POZYTYWÓW PAŃSKIEJ PREZESURY NIE WIDAĆ
OD PARU LAT PROWADZI PAN NIEUDOLNIE KLUB CZEGO KONSEKWENCJĄ SĄ BARAŻE 3 LIGĘ!!!!!!!!!!!!!!!
NAWET JEŚLI PAN CHCE JAK NAJLEPIEJ DLA NASZEGO KLUBU TO I TAK PANU NIC NIE WYCHODZI I JEDYNIE POGRĄŻA PAN DALEJ NASZ KLUB
MOŻE JAK ZMIENI SIĘ STERNIKA TO WTEDY SIĘ ZNAJDZIE SPONSOR
CZY TRZEBA CZEKAĆNA TRAGEDIĘ ???
LEPIEJ DZIAŁAĆOD RAZU I JUŻPRZEPROWADZAĆ REFORMY ZANIM BĘDZIE JESZCZE GORZEJ NA CO SIĘZANOSI BO POZYTYWÓW PAŃSKIEJ PREZESURY NIE WIDAĆ
Rogala chce jak najlepiej dla Ruchu, ale nie wychodzi mu to. Wszyscy wiedzą jak Rogala zwodzi pilkarzy że jzu bedzie kasa a tu dalej nic. Rogalik zwodzi też kibiców " bedzie sponsor bedzie sponsor już trwają rozmowy" przychodzi dzien w którym mamy go poznać a tu sponsora nie ma a Rogalik przekłada date na pożniejszą i tak wkolo. Dlatego uważam że Rogala powinien ustąpić fotel prezesa komuś innemu a niech on sam bedzie w zarządzie a wtedy sponsor się znajdzie !!!
- L_M
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wojtek,jakos dziwnie sie składa,ale chyba wiem o kogo chodziWOJTEKK pisze:jednemu z naszych piłkarzy XX widziałem,bo mi pokazywał podpisane przez ksiegowosc i rogale wisi około 120 tys :roll:

"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
Panowie temat wraca jak bumerang , moim zdaniem tym razem dla dobra naszego klubu musi nastąpić koniec Prezesury Pana Rogali . Wywiady i informacje z poufnych żródeł jednoznacznie wskazują iż za jego rządów ta drużyna się rozpadnie i kolejni piłkarze dostaną etykitki ( sprzedawczyków ) tak jak bywało wcześniej a my będziemy grali za rok w 3 lidze . Dzisiaj jednak trzeba spokoju żeby nie zakłócać przygotowań do baraży.
Natomiast po barażach trzeba zrobić wszystko żeby odsunąć Prezesa od władzy . Pierwszy sygnał powinien wyjść od zawodników którym kończą się kontrakty , trzeba powiedzieć jasno iż nie chcą
i nie będą grali dla Rogali . Wtedy zacznie się dziać , my kibice musimy zrobić wszystko aby ta farsa wreszcie się skończyła.
CHCEMY PREZESA KTÓRY SIĄDZIE NA TRYBUNIE Z KIBICAMI I BĘDZIE Z NAMI , A NIE JAK SZCZUR CHOWAŁ SIE PRZED NAMI
Natomiast po barażach trzeba zrobić wszystko żeby odsunąć Prezesa od władzy . Pierwszy sygnał powinien wyjść od zawodników którym kończą się kontrakty , trzeba powiedzieć jasno iż nie chcą
i nie będą grali dla Rogali . Wtedy zacznie się dziać , my kibice musimy zrobić wszystko aby ta farsa wreszcie się skończyła.
CHCEMY PREZESA KTÓRY SIĄDZIE NA TRYBUNIE Z KIBICAMI I BĘDZIE Z NAMI , A NIE JAK SZCZUR CHOWAŁ SIE PRZED NAMI
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trza jebancowi te automaty wy***ac z klubu!!!!!!!!!!!moze wtedy sie ruszy do roboty!!!!!!!!!!!!a nie jak ktos przyjdzie złopc gorzoła ze szklany i tyłem rozmawiac z zawodnikami !!!!!!!!!KULTURA TY hu** NA KACZYCH SZŁAPACH :twisted: I ZAINWESTUJ W TIK-TAKI BO CI Z GEBY JEDZIE GORZOŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: