a jednak mamy baraze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
DjMaciar
Kontakt:

#16 Post autor: DjMaciar » 11 cze 2004, o 21:28

ku*** ALE NEDZA TU ODSTAWIOCIE
jo nie jest za tym zeby dymic na szpilu ale musza to napisac bo jak czytom wasze wypowiedzi to mie normalnie hu* strzylo
baraze momy przez psycho-fanow nie przez zarzad prezesika i innych
debili ktorzy z pilka maja malo wspolnego
wezcie skonczcie dupic o meczu z lks-em co wy ku*** mocie cos z
lebami pilkarze slabo grali prezes nic nie robil zarzad pierdziol w stolki
a wy weszystko minimalizujecie do jednego meczu ktorego i tak moglismy nie wygrac bo 2-0 to nic dla naszych chopkow zawsze slabsze mieli koncowki i moglo sie skomczyc 2-3 dla lks a skonczylo sie 0-3
co za roznica
mozecie tu teraz wieszac psy na mnie ale wali mie to
mie interesuje to zeby wkonczu ro***bac ta "niebiesko rodzina zarzadu"
wsie graja jak z nut a Ruch gro jak wsiok :evil: :evil: :evil:

nerwy mi juz puszczajom i nie zmienia zdania nawet jak ruch wygro baraze i na przyszly sezon awansuje sdo I-ligi jesli te same debile bedom rtzadzic
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

snajper

#17 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 21:40

psycho#1 pisze:Wiadomo już cos kiedy bedą te baraże ?
[quote="elane"A wiec: mecze barazowe sa 20.06 (wyjazd) i 26 (dom) [/quote]
chciaBem dopowiedziec ze mecze sa rozgrywane o 15.00

elane

#18 Post autor: elane » 11 cze 2004, o 21:40

DjMaciar... BRAWO za ta wypowiedz. Cmoki :*

Stary kibic

#19 Post autor: Stary kibic » 11 cze 2004, o 22:09

W tej sytuacji jestem bardzo ciekaw wypowiedzi p. prezesa Rogali.
Prosze Moderatorow o zamieszczenie wypowiedzi w/w pana.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#20 Post autor: Patton » 11 cze 2004, o 22:46

ZAWSZE WIERNI I ODDANI PO KRES ZYCIA PSYCHOFANI!!!!!!!!!!!!!!!! I co mi zrobicie co ku***? :lol: Klub zdychal przez ponad 10 lat, a PF macie obwieszac? Wbijam w was ch*** pseudokibice - ile z was bedzie na Rzeszowie, albo 3 lidze co???? Bedziecie siedziec za monitkiem i je*** mnie i reszte ekipy???? SSijcie tyle wam powiem - punkty sie zdobywa przez caly sezon, a nie 3 maja!!! Kibice od diedmiu bolesci!!! Kto z was bedzie na Stali co? Bedziecie jechac po klubie i tyle, a ja bede zawsze na Cichej 6...nawet w 7 lidze!!! Tak jak NU i PF!!! Ruch Ruch HKS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Viro

#21 Post autor: Viro » 11 cze 2004, o 22:51

ku***
ja pi***ole
sezon to nie jeden mecz , zobaczcie ile mamy remisow
ja to pi***ole i pisze tak jak Patton
PSYCHOFANI ZAWSZE Z WAMI

fajnie sie wam gada zza monitorka ku*** ja pi***ole

Gość

#22 Post autor: Gość » 11 cze 2004, o 22:55

Viro,Patt nie ma co gadać 8) Słuchałem relacji w radiu, właśnie widziałem bramkę dla Jagii, a raczej całą akcję. To jest ku*** kpina. Jak można zostawić gościa , nie pilnowanego przed Kołodzieczykiem, a On raz strzela - nie trafia, obrony nie ma, to przerzuca sobie piłeczkę i poprawia - gol. To jest ku*** skandal. Wy obwiniacie PF, chuliganów czy ch** wie kogo. Jak ktoś nie potrafi ( NIE CHCE!! ) grać w piłkę to nigdy nie wygra. Jestem wkurwiony cały dzień ... ku*** chyba lepiej żeby się to rozpierdoliło - pod warunkiem ,że nie będzie rogali i jego przydupasów.

PS. Na Ruchu jestem od bajtla. Od pewnego (długiego ) czasu wydawało mi się jak widziałem tą grę,to co się dzieje w zarządzie - ,że to wszystko jest żeby przetrzymać, "jakoś to będzie". I tak jest chyba faktycznie.
Nie da się ukryć analogii do Widzewka. Brakuje nam tylko takich jaj z grajewskimi, pawelcami i pierwszymi stronami gazet z aferami.
Krystek trzymaj się. I nie puszczaj....
Ostatnio zmieniony 11 cze 2004, o 23:03 przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.

elane

#23 Post autor: elane » 11 cze 2004, o 22:57

Zgadzam sie z Wami... to nie wina PF ani zadnego kibica. Gra sie caly sezon, a nie kulo sie po boisku z jakas niechecia. Wina siedzi (kazdy powinien wiedziec kaj)

Nikiszowiec
Kontakt:

Re: a jednak mamy baraze

#24 Post autor: Nikiszowiec » 11 cze 2004, o 22:57

modelius1 pisze:... z 3 ligowcami niewiadomo jak bydzie.

strefa barażowo to nie strefa spadkowo :!: :!: :!: :?
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

misiek18

#25 Post autor: misiek18 » 11 cze 2004, o 23:13

Witam, ruch spadnie do III ligi ale nie na dlugo, poniewaz widze nie otzryma licencji na II lige i ta druzyna co spadla z najwyzszego miejsca wroci do II ligi, wiec wy jestescie na 11 miejscu wiec na najwsyzym miejscu ktore moze spasć!!! Dowiedzcie

Bo lubie ruch i chciałbym w przyszłym sezonie Stal - Ruch ogladac, ale no coz. Obstawiam II liga dla stali!

kurczak1920

#26 Post autor: kurczak1920 » 11 cze 2004, o 23:23

To jest najlepszy argument na wszystko:
Viro pisze:fajnie sie wam gada zza monitorka ku*** ja pi***ole
masz racje jak nie jestem wysportowany, jak nie treneju jakiejś sztuki walki, jak n ie mam 55 cm w bicepsie to nie ma prawo mieć własnego zdania. Bo nie powie go komuś, żeby nie dostać wp***dol.
Patton pisze:Wbijam w was ch*** pseudokibice - ile z was bedzie na Rzeszowie, albo 3 lidze co???? Bedziecie siedziec za monitkiem i je*** mnie i reszte ekipy????...Kto z was bedzie na Stali co? Bedziecie jechac po klubie i tyle, a ja bede zawsze na Cichej 6...nawet w 7 lidze!!!
Co z tego, że ktoś chodzi na prawie każdy mecz u siebie od 30 lat, jeździ indywidualnie na niektóre wyjazdy, ale siada wśród kibiców gospodarzy i tak zostanie nazwany piknikiem, niedzielnym kibicem, albo tchórzem.

Nie tylko ty bedziesz chodził na mecze Ruchu nawet w 7-lidze, Ja nie wiem ile jest ludzi w PF i NU, ale minimalna liczba u siebie to około 2000, a nie wydaje mi się żeby było tylu ludzi w obu grupach. Zaraz pewnie ktoś napisze że połowa z nich to idzie rozładować swoje frustracje i powyzywać piłkarzy, ale przecież mogli zrobić by to z za monitorku (jak wy to piszecie). Po prostu oni pamiętają lata świetności Ruchu i nie potrafią zrozumieć, że to nie tej klasy zawodnicy co kiedyś, ale także starają się dać z siebie wszystko.

Nie chce mi się pisać więcej i narazie odpuszcze sobie to forum bo nie widze sensu sie tu produkować, to taki pościk pożegnalny, może mi przejdzie za jakiś czas, może będe czytał forum, ale wypowiadał się nie, bo jakie mam do tego prawo skoro nie jestem (patrz pierwsze linijki postu)...

pio17

#27 Post autor: pio17 » 11 cze 2004, o 23:30

KUMPEL powiedział jak RUCH spadnie do 3 ligi to on bedzie kibicował GUrnikowi Zabrze a ja go wyciagłem na 1 mecz RUCHu A ja zostane z RUCHEM na dobre i na złe NIECH na wyjezdzie Ruch poaze ile ma kibiców a u siebie .....hmm. jesli krystek otwozy stadion musi byc minimum 4000 trzeba wesprzec ruch w trudnych CHWILACH

KRYSTEK pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#28 Post autor: Patton » 11 cze 2004, o 23:32

bukiet roz na pozegnanie???? Gdzie byles jak klub znikal ze sceny kibicowskiej przez 10 lat? Gdzie byles, jak trzeba bylo jechac za zarciem na turniej fan clubow, tak jak to niektorzy robili ze stowa.??? Mogles pomoc, a nie plakac teraz. Moj dziadek ma prawie 80 lat i wie co znaczy wiernosc, od Torta dziadek ma ponad 70 lat a chce na szpile jezdzic, je*** zabskich i wie co NU robi i stow. A Ty myslisz, ze za te 30 lat ja Cie bede na rekach nosic? Czlowieku kibicowales 30 lat, kibicuj tyle nastepne a nie marudz i tyle!!! Teraz sie odwrocisz od klubu? O kim to swiadczy co? Nie pomozesz odbudowac renomy? Wolisz polozyc lage na to? Dzieki za takich kibicow!! Oby ich wiecej!!! Czerwony dywan za te indywidualne wyjazdy? Mam ja sie chwalic moimi wyjazdami i tym co dla Ruchu zrobilem? Teraz to w modzie co???????????? 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Viro

#29 Post autor: Viro » 12 cze 2004, o 00:07

kurczak to nie chodzi o to czy ktos jest taki czy owaki
tylko o glupie pi***olenie
ze mamy baraze przez zadyme
ch*** prawda
mamy baraze bo przez caly sezon nie zagralismy tak zeby miec pewne utrzymanie
tyle w temacie
po 2 wszyscy jestesmy za 1 klubem a wy ciagle najezdzacie
czy ja lub Patt najechalismy na piknikow itd czy normalnych kibicow ze to ze tamto??

TomSky
Kontakt:

#30 Post autor: TomSky » 12 cze 2004, o 00:28

Ja wam powiem tylko tyle:

Mamy 7 zwyciestw - w tym jedno wo - na 30 meczy!!!! wiec nasze miejsce w tabeli jest dokladnie takie na jakie sobie zasulylismy... chos nie wiem czy i tak nie jestesmy zbyt wysoko...... siara i wszystko jasne.... niestety....[/list]
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

ODPOWIEDZ