Nowi pilkarze w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#16 Post autor: L_M » 16 maja 2004, o 16:45

Kobold, dokladnie. poza tym w zabrzu raczej nie beda sie chcieli go pozbyc. mnie z tej listy najbardziej podoba sie kaczmarczyk, ale czy on tu bedzie chcial przyjsc? na pewno nie w takiej sytuacji. peczaka nam nie potrzeba, jankowski w lidze spisuje sie calkiem niezle moznaby sprobowac.

ja bardzo chcialbym zeby zagral u nas wojtek grzyb

mysle ze u nas niepotrzebne jest teraz sciaganie wielkich "nazwisk", teraz wyglada to bardzo fajnie, w szatni jest fajna atmosfera... jesli juz szukalbym ludzi jakos zwiazanych ze srodowiskiem 8) jesli bedziemy walczyc o awans, to powinnismy poszerzyc lawke o jakichs dwuciestoparo-letnich pilkarzy. tak ja to widze 8) fajnie byloby stworzyc taka druzyne jaka byla w 99, w sumie za nieduze pieniadze, tylko jej potem nie rozwalic tak jak to juz raz bylo. a mysle ze wszystko idzie w dobrym kierunku.

NIKOLAJ
Kontakt:

#17 Post autor: NIKOLAJ » 16 maja 2004, o 17:08

PROPONUJA KOPYTKI Z LAZISK :!: MO JUZ 31 BRAMEK SZCZELONYCH :!:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#18 Post autor: Patton » 16 maja 2004, o 17:21

w ktorej lidze? :P
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Kobold
Kontakt:

#19 Post autor: Kobold » 16 maja 2004, o 18:18

Nie wiem jak teraz będzie z pozyskiwaniem piłkarzy do naszej drużyny ( niby zakaz zdjęty ale tutaj nigdy nic nie wiadomo - ciągle Ruch ma długi u ludzi którzy moga nas przyblokować ) dlatego zatsanawiałem się czy nie zacząć od podpisania zawodowych kontraktów z Ćwielongiem i Błażejewskim ( przed sezonem mogliśmy podpisać 2 zawodowe i 3 amatorskie więc zgaduje że zawodowe mają Smarzyński i Mosór ). Chyba im się to należy żeby mogli grać w Ruchu na normalnych warunkach. Ale fakt trzeba szukać następców Cecota i Malinowskiego. Choć zastanawiam się jak funkcjonowała by w przyszłym sezonie obrona: Jarczyk, Mosór, Szyndrowski, Balul. A przy sposobie z jakim p. J. Wyrobek wprowadza wychowanków może sie okazać ( mam taką nadzieje )że gwiazdą rundy jesiennej będzie Wawrzyńczok :)
Poza tym czy potrzebujemy takich graczy jak Kaczmarczyk - może lepiej poszukać wśród niższych lig - Zajdel, Ćwielong, Linder przyszli z dołu piramidki futbolowych rozgrywek a pokazuja, że są lepsi od doświadczonych zawodników.

KK
Kontakt:

#20 Post autor: KK » 16 maja 2004, o 18:26

O Kopytce z Lazisk tyz zech myslol. Laziska wlasnie awansowaly do IV ligi. Ale to jest napastnik. Pepe przyszol ze ligi juniorskiej, a Podbeskidzie nalogowo biere graczy z rowniez V-ligowego Beskidu Skoczow
Apropo ile ten Kopytko mo lot? 20-23 ?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: spyru » 16 maja 2004, o 18:38

Ja bym zaczął, i to jak najszybciej od podpisania kontraktów z Błażejewskim, Pepe, Plewko. Oni mieli podpisane umowy amatorskie, a przecież zakaz nam cofnęli wiec możemy dokonywać transfery. Dlatego trzeba by tych piłkarzy już teraz klepnąć. Poza tym Mosór ma kontrakt do czerwca, a widać że jest profesorem na boisku, więc trzeba zrobić wszystko żeby został w Ruchu na dłużej (mam nadzieje że sie nie naraziłem prazesowi Stowarzyszenia :lol: ). Tak czy siak trzeba się liczyć z tym że odejdą Malina i Cecot, więc 4-5 piłkarzy to jest chyba wystarczająca ilość, żeby myśleć o awansie za rok. Oczywiście pod warunkiem że będą to wzmocnienia, a nie uzupełnienia. Co do nazwisk to nie będe sie wypowiadał. Wyjdzie w praniu.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

KK
Kontakt:

#22 Post autor: KK » 16 maja 2004, o 18:41

Artur KOPYTKO 21.02.1983, wychowanek, 105-60

O ja 1,75 gola na mecz :shock: 21 lat :o Bieremy :lol:

AndRe
Kontakt:

#23 Post autor: AndRe » 16 maja 2004, o 18:45

Jak odejdzie Malina to idealnym kandydatem bedzie Kaczmarczyk.

Tylko sa dwa ale:

-czy bedzie chciac grac w drugiej lidze
-czy bedzie dostawal kase.Bo jak nie bedzie dostawal to nie ma sensu go sprowadzac (typ gracza ktory gra dobrze jak dostaje pieniadze zagwarantowane w kontrakcie)

Ogolnie jak odejdzie Malina zostajemy z jednym rozgrywajacym -Wawrzynczokiem.

:[: Peczak odpada
Jankowski pewnie zostanie w Odrze.
Bukowca Gornik nie pusci.
Czyli szukamy dalej :L:

AndRe
Kontakt:

#24 Post autor: AndRe » 16 maja 2004, o 19:01

A moje propozycje (oczywiscie to zabawa ) ale moze KK szepnie slowko ZABIE :lol: to
-Kroczek - wprawdzie kontrakt konczy mu sie 2005 ale warto juz teraz sie nim zainteresowac.W Gieksie gra slabo jednak cos czuje ze na Cichej by odzyl 8) Talent
-Maslorz - probowany , strzelal gole w sparingach warto znow go probowac.
-Sorbian - gra w lecacym Polarze watpliwe ze bedzie grac w 3 lidze.Pamietam go ze Slaska Wroclaw, rozgrywajacy tansza wersja nastepcy Maliny.
- Witkowski Rafal - wprawdzie gieksiarz-> jednak Aluminimumo male szanse na utrzymanie , on pewnie wrocilby w rodzinne strony a w gral w Rozwoju niczym profesor.Gra na stoperze lub w srodku defensywy.Jeden minus - w Radzionkowie sie nie sprawdzil.

Dwaj ostatni nie wiem do kiedy maja kontrakty ale kluby ich leca wiec pewnie beda chcieli odejsc.

No i z Rozwoju Rafala Lisa bo moim dalekim kolega jest :hehe: (oczywiscie zart )

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: spyru » 16 maja 2004, o 19:05

Andre pozwole sie z tobą niezgodzić. Kaczmarczyk jest zawodnikiem ofensywnym. Taką role u nas spełnia Błażejewski. Malina gra raczej defensywnego pomocnika, dlatego uważam że nie byłby to idealny kandydat na miejsce Maliny.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Kobold
Kontakt:

#26 Post autor: Kobold » 16 maja 2004, o 19:07

A co z Jeleniem ( czy Sikorą 8) ) który był testowany podczas poprzedniej przerwy między rozgrywkami ?

parzak

#27 Post autor: parzak » 16 maja 2004, o 21:16

Najgorsze jest to że Smarzyńskiemu i Malinie kończą się teraz kontrakty:( Drugiego takiego jak Smarzyński nie znajdziemy. Do tego jeszcze Bartos i Błażejwski z aktualną formą i za rok awans. Tukaja tez bym polecał, pamietam Go jescze ze Skałki. Kaczmarczyk raczej nie przyjdzie grać do Ruchu bo nie mamy tyle kasy :(

AndRe
Kontakt:

#28 Post autor: AndRe » 16 maja 2004, o 21:24

Hmm spyru ja na to tak patrze.

Malinowski potrafi zagrac crossowa pilke na kilka metrow.Kaczmarczyk tez.

Blazejewski tego nie potrafi.To napastnik z koniecznosci grajacy w pomocy.Ja pamietam ze w LKS byl napastnikiem dopiero chyba w Pogoni zostal przesuniety do drugiej lini.

A poniewaz Lukas wspomnial o Grzybie to ja wspomne o innym naszym kibicu grajacym w Jaworznie Adamie Kompale(pomocnik/napastnik).
Jemu sie z tego co sie orientuje konczy kontrakt.

bluefil
Kontakt:

zawodnicy

#29 Post autor: bluefil » 17 maja 2004, o 06:21

Skoro juz idziemy do Kompaly (ze on jest za Ruchem to nie wiedzialem, mieszka w Rudzie na zabskiej dzielnicy-Wirek), to jest jeszzce gitara, ktory pewnie zagralby chetniej w Chorzowie niz u szczakow, tylko wszystko rozbija sie o kase?
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

marcyk
Kontakt:

#30 Post autor: marcyk » 17 maja 2004, o 08:33

po tej rundzie wracaja jeszcze z wypozyczenia Krzeciesa i Skoczylas- rowniez mlodzi i gniewni.

ODPOWIEDZ