Stal (Tłoki) Gorzyce - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Tomy

#16 Post autor: Tomy » 6 maja 2004, o 15:32

"Teraz niewiadomo czy dalej będą zdeterminowani i bede walczyć tak jak ostatnio, czy oleją to i znów zacznie sie remis za remisem.

Może mają dosyć i teraz sie odegrają na kibicach i tak jak kibice im tak oni kibicą."

Tak tak ...wszystkiemu winni kibice, to oni pogrzebali szanse na spokojny byt w II lidze
To zapewne też wina kibiców, ze Ruch w tej II lidze sie znalazł i remisował mecz za meczem z teoretycznie słabszymi druzynami !
Wszystkim którzy obrazaja kibiców z PF i sami siebie nazywaja prawdziwymi kibicami Ruchu gratuluje poczucia humoru ....
Nie pierdolcie , ze oni jeżdża tylko na zadymy itp. ....oni jeździli za ta druzyną wszędzie niezależnie od wyników i miejsca ,nawet tam gdzie praktycznie kibiców nie ma ! Jestem ciekaw , gdzie wy prawdziwi kibice Ruchu wtedy byliście ???

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: spyru » 6 maja 2004, o 15:57

Tomy nie kompromituj sie swoimi wypowiedziami. My tu mówimy o konsekwencjach, a ty o wyjazdach.... Najlepszy argument ludzi którzy bronią zaciekle pf-ów to są wyjazdy tam gdzie kibiców nie ma. Sie już nie zrozumiemy!!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

niebieski78

#18 Post autor: niebieski78 » 7 maja 2004, o 08:57

do chlopakow z Gorzyc: Podajcie godzine meczu , adres stadionu i kesli ktorys z was wie ile (czasow) mnie a wiecej jedzie sie do was autem bo leniwy jestem i nie chce mi sie szukac :wink: z gory dzieki
Ostatnio zmieniony 7 maja 2004, o 09:27 przez niebieski78, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomy

#19 Post autor: Tomy » 7 maja 2004, o 09:09

"Tomy nie kompromituj sie swoimi wypowiedziami. My tu mówimy o konsekwencjach, a ty o wyjazdach.... Najlepszy argument ludzi którzy bronią zaciekle pf-ów to są wyjazdy tam gdzie kibiców nie ma. Sie już nie zrozumiemy!!"

Wiadomo konsekwencje bedą i wiadomo za co ! Tylko, że ja nie mówie o konsekwencjach ...Tylko poprostu denerwuje mnie te wasze pieprzenie i oczernianie kibiców. Twierdzicie , że nie można ich nazywać kibicami Ruchu hmmm wg. mnie to was też się tak nie powinno nazywać!!!
Pamietam jak Ruch słabo grał w tym sezonie i wiekszośc z forumowiczów odwróciło się do "ukochanego klubu" dupą, to ma byc prawdziwe kibicowanie i okazanie tej wiaRy ?? Wiekszośc mówiła, że już nie przyjdzie , że to , że tamto ....ale ci "bandyci" byli z Ruchem zawsze.
Tyle ....mój 2 i ostatni post na tym forum !

Gość

#20 Post autor: Gość » 7 maja 2004, o 09:15

Tomy to jest temat o konsekwencjach, daruj sobie te wypocinki i stosuj się to tematyzmu postów na forum

bluefil
Kontakt:

tak tak tak

#21 Post autor: bluefil » 7 maja 2004, o 12:02

Tommy a ty do ktorych nalezysz? Pierwszych, czy drugich. Ja rozumiem ustawki, napierdalanie sie itd. Ale zeby przy stanie 2:0 wyskakiwac ze sprzetem (honorowi PF ha ha ha) na murawe i doprowadzic do przerwania meczu. Wszyscy oni wiedzieli, jakie beda konsekwencje, a to ze kolesie z widzewa chcieli sie policzyc z lks, prosze bardzo, ale u siebie w Lodzi. Bez pozdrowien dla bandytow!!!!!! Wole, zeby Ruch mial kibicow, ktorzy nie sa utozsamiani z bandytyzmem. Pomyslales o tym, ze na wyjazdy glownie jezdza ci, ktorym srednio zalezy na wyniku (sam bylem na wyjazdach wiec nie chce uogolniac), ale haslo oni jezdza wy nie, jest brednia. A pewnie wiecej by ludzi jezdzilo, ale sie po prostu boja!!
Poza tym wielkie dzieki dla widzewka, panowie wam juz w Chorzowie dziekujemy!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#22 Post autor: wujotek » 7 maja 2004, o 12:41

I co z tego ile robli i ile jeździli. Ale wystarczy że raz tak spierdolili że wyszli na wieczny minus. Nie dość że ten stadion wyglądał żałośnie to teraz cały zarośnie ............. i najlepiej go zaorać razem z PF-anami. Co do konsekwencji bez komentarza - należały sie jak najbardziej. Pozostaje mecze oglądać z helikoptera

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#23 Post autor: wujotek » 7 maja 2004, o 12:43

I co z tego ile robli i ile jeździli. Ale wystarczy że raz tak spierdolili że wyszli na wieczny minus. Nie dość że ten stadion wyglądał żałośnie to teraz cały zarośnie ............. i najlepiej go zaorać razem z PF-anami. Co do konsekwencji bez komentarza - należały sie jak najbardziej. Pozostaje mecze oglądać z helikoptera

qaz

#24 Post autor: qaz » 7 maja 2004, o 13:49

Mecz jest o 17.00
Jedziesz PKS Lub PKP na stalowa wole tarnobrzeg lub sandomierz a pozmiej pks lub mks do gorzyc

czoRny

#25 Post autor: czoRny » 7 maja 2004, o 14:51

wczoraj w tv SuperMario godoł,że piłkarze są załamani tym co sie stało ciynżko bydzie podbudować ich na następny mecz,jo jednak mom nadzieja że bydom grać i dla siebie i dla wielu wielu wielu NIEBIESKICH którzy bedom z niecierpliwościom czekać na wynik tego meczu :!:
DO BOJU NIEBIESCY MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS

reden
Kontakt:

#26 Post autor: reden » 7 maja 2004, o 14:54

Je to prowda że majom grać w czornych strojach?

Viro

#27 Post autor: Viro » 7 maja 2004, o 15:06

to prawda
za***iste sa te stroje dzisiaj widzialem:)

czaRceli
Kontakt:

#28 Post autor: czaRceli » 7 maja 2004, o 16:31

info dla tych ktorzy wybieraja sie do gorzyc
do krakowa wiemy jak dojechac z drugiej bramki na uto. jechac prosto obwodnica kierowac sie na sandorziem.podam pokoleji miejscoosci przez ktore nalezy jechac -nowe brzesk, -nowy korczyn,-pacanow, -połaniec, -tarnobrzeg,- sandomierz,- z sandomierza jest gdzies 5 km. z krakowa do gorzyc spokojna jazda jedzie sie 2 i pol goiny

elane

#29 Post autor: elane » 7 maja 2004, o 16:59

Stroje sa super :D Dzis byly pokazane przed odjazdem naszych do Gorzyc. Wydaje mi sie, ze Niebiescy zagraja super. Dzis sie cieszyli z tej garstki kibicow :P DO BOJU NIEBIESCY!

Gość

#30 Post autor: Gość » 7 maja 2004, o 18:32

a moze gorzyce sie gdzies wybiora na wyjazd a nie tylko wypatruja gosci u siebie !!

ODPOWIEDZ