Puchar Polski 2023/24
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2023/24
W PP konkretne pieniadze ma tylko zwyciezca.
To jest najkrotsza droga do pucharow. Przy dobrym losowaniu mozna zakrecic sie w okolicach cwiercfinalu/polfinalu.
Licze na powazne potraktowanie sprawy.
To jest najkrotsza droga do pucharow. Przy dobrym losowaniu mozna zakrecic sie w okolicach cwiercfinalu/polfinalu.
-
- Kontakt:
Legia II Warszawa - Ruch Chorzów (godz. 15, transmisja Łączy nas piłka)
Rozumiem że mecz ogólnodostępny na youtubowym kanale w internecie, więc takie info że jak nie będziemy na stadionie to chociaż obejrzymy transmisję miejmy nadzieje że nie będzie kompromitacji.
Rozumiem że mecz ogólnodostępny na youtubowym kanale w internecie, więc takie info że jak nie będziemy na stadionie to chociaż obejrzymy transmisję miejmy nadzieje że nie będzie kompromitacji.
Batory Fans
-
- Kontakt:
ja mam gdzieś wynik tego meczu, mamy ważniejsze sprawy jak na przykład przećwiczenie gry w obronie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zmieniam zdanie.HullCityFC pisze: ↑11 sie 2023, o 22:04W PP konkretne pieniadze ma tylko zwyciezca.
Biorac pod uwage syruacje w tabeli nie ma co ryzykowac kontuzjami kluczowych graczy. Mecz z Puszcza priorytetem. Ten mecz potraktowac jako jednostke treningowa.
-
- Kontakt:
A ja licze na szanse dla Sedlaka, Feliksa, Firleja, moze Baranskiego. Wynik sprawa drugorzedna, ale przegranie z 3 ligowa druzyna bedzie kolejnym mentalnym strzalem dla tej druzyny. Trzeba to wszystko dobrze wywazyc..
-
- Kontakt:
Dokładnie tak wyjść i przegrać to dobicie piłkarskie, mentalne i jeszcze niewiadomo jakie. Na pewno niech zagrają: Bielecki, Szywacz, Steczyk, Fosa, Barański, Feliks, Sedlak, Długosz, Skwierczyński wszyscy ci co siedzą wraz z małymi dodatkami 1 składu jak pewnie nowy Podstawski czy potrzebujący gry Szur pytanie co z Kasolikiem, Starzyńskim, Sikorą czy się leczą czy dochodza do siebie, czy mogą zagrać? Rezerwy Legii wyjazdy remisują lub przegrywają u siebie niestety mocne no ale to 3 ligi różnicy nasi muszą wygrać...
Batory Fans
-
- Kontakt:
- MadeR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pozytyw jest taki, że pierwsza drużyna Legii gra w tym samym dniu mecz na wyjeździe z Pogonią Szczecin. Można więc założyć brak podstawowych zawodników w drugiej drużynie Legii w meczu z nami.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oni w ogole tak do tych rezerw nie podchodza z tego co obserwowalem.
jak grali rok temu PP z Wisła, to tez same rezerwy graly. maja tak szerokie kadry, ze te rezerwy, to rzeczywiscie inny zespol, a nie ci co sie nie lapia do 1 druzyny.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Skład z sobotniego meczu. Kilka znanych z ligi nazwisk mają. Kilku juniorów, syn Saganowskiego.
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1864798
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Widzę że ktoś tu już zasygnalizowal jedno rozwiązanie które przyszło mi też do głowy ale w innej konfiguracji. Mam na myśli przesunięcie Sikory na środek obrony ale w systemie z 3 stoperami. Grał tak kiedyś i wtedy miało to ręce i nogi. Sikora niestety jest za słaby w pomocy na ex i to bardzo widać ale może lepiej dla niego byłoby dyrygowanie od tyłu? Po prawej bym sprawdził Szymańskiego a po lewej Szywacza i niech spróbują. Wójtowicz i Kozak na skrzydło bo obaj mają takie braki defensywne że szok więc im dalej grają tym bezpieczniej. Na szpicy bym sprawdził w końcu Feliksa lub Steczyka. Za napastnikiem Letniowski a w środku Podstawski i może Sedlak bo Swędrowski musi przemyśleć swoją grę. No i zostały wahadła. Na prawej Michalski a na lewej? I tu nie mam pomysłu 

nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jo tam znam dwóch ludzi Możdżeń i Ryczkowski, dodatkowo nazwisko Strzałek znom ino z powodu tego, że był dużym talentem w ostatnim FM-ie. Tych zagranicznych to nawet nie wiem czy oni grali kiedyś w I lidze czy od razu doszli do rezerw. Bo jeżeli grali to chyba jak my byli w niższych ligach i wtedy mnie raczej składy ekstraklasowe nie interesowały.Elmer pisze: ↑25 wrz 2023, o 23:20Skład z sobotniego meczu. Kilka znanych z ligi nazwisk mają. Kilku juniorów, syn Saganowskiego.
Można podejrzewać, że dla nas na pewno jest to czas na zagranie jednak kilkom rezerwowymi tak jak w ostatnich latach było w pucharze. Natomiast nie wyobrażam sobie by kto nie zagrał to my tego meczu nie wygrali.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sokołowski tam jeszcze jest, a Strzałek to nie ten co ostatnio strzelił gola w doliczonym czasie gry?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
rzeczwysicie Strzalek tam jeszcze gra, myslalem ze juz w tym sezonie jest tylko w 1.
Haratin, Rose to tez szeroka kadra. myslalem, ze bardziej juniorsko tam maja + Mozdzen.
Haratin, Rose to tez szeroka kadra. myslalem, ze bardziej juniorsko tam maja + Mozdzen.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Uważam że w tym spotkaniu trzeba wystawić głębokie rezerwy i odpuścić po prostu ten puchar..
Nie potrzebna strata sił oraz kasy, tym bardziej że czeka nas ciężka walka o utrzymanie w lidze.
Mecz będzie transmitowany pod tym linkiem : https://www.youtube.com/watch?v=heTasz84oZM
Nie potrzebna strata sił oraz kasy, tym bardziej że czeka nas ciężka walka o utrzymanie w lidze.
Mecz będzie transmitowany pod tym linkiem : https://www.youtube.com/watch?v=heTasz84oZM
Niebieska Dzielnica Halemba