Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
-
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
jeszcze 4h 

-
Robbo2k i Inksi zainteresowani...
Przepraszam, ale na odpowiedzi musicie poczekać jeszcze do jutra.
Zadałeś mi Robbo2k pytania o bardzo wrażliwe i newralgiczne dane - a sam jesteś świadomy, że to są dane nie tylko spółki akcyjnej, ale i notowanej na giełdzie.
Ty mi nie ufasz, a ja nie wiem komu mogę zaufać. Być może i Ty pierwszy złożyłbyś doniesienie, że złamałem prawo, stąd jutro odpowiem Ci, po otrzymaniu analizy prawnej i finansowej.
Dane ogólnie dostępne masz w raporcie kwartalnym.
Ruch nie ma prawników i swoich finansistów. Korzystamy z outsourcing'u zewnętrznego, prawnego i finansowego.
Odpowiedź nie jest łatwa, bo oczekujesz informacji, które są chronione.
Postaram się odpowiedzieć na tyle, na ile będę mógł w granicach prawa, a jeśli Cię to nie zadowoli, to jako akcjonariusza, zapraszam Cię do siebie i po podpisaniu klauzuli poufności, zapoznam Cię nawet z danymi wrażliwymi. Masz do tego prawo.
Tyle na dziś i sorry za niedotrzymanie terminu na dziś, ale miałem bardzo ważny wyjazd służbowy i wracam jutro. Po zapoznaniu się z odpowiedzią prawników i finansistów, odpowiem jutro na Twoje pytania.
Nie jest to brak szacunku dla Ciebie, ale sprawa służbowa, bardzo ważna.
pyRsk.
Zadałeś mi Robbo2k pytania o bardzo wrażliwe i newralgiczne dane - a sam jesteś świadomy, że to są dane nie tylko spółki akcyjnej, ale i notowanej na giełdzie.
Ty mi nie ufasz, a ja nie wiem komu mogę zaufać. Być może i Ty pierwszy złożyłbyś doniesienie, że złamałem prawo, stąd jutro odpowiem Ci, po otrzymaniu analizy prawnej i finansowej.
Ruch nie ma prawników i swoich finansistów. Korzystamy z outsourcing'u zewnętrznego, prawnego i finansowego.
Postaram się odpowiedzieć na tyle, na ile będę mógł w granicach prawa, a jeśli Cię to nie zadowoli, to jako akcjonariusza, zapraszam Cię do siebie i po podpisaniu klauzuli poufności, zapoznam Cię nawet z danymi wrażliwymi. Masz do tego prawo.
Tyle na dziś i sorry za niedotrzymanie terminu na dziś, ale miałem bardzo ważny wyjazd służbowy i wracam jutro. Po zapoznaniu się z odpowiedzią prawników i finansistów, odpowiem jutro na Twoje pytania.
pyRsk.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2019, o 21:54 przez Wela, łącznie zmieniany 1 raz.
- E
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wrażliwe dane... wiesz iż 80% tych danych byłoby w raporcie Delloite który jest publikowany co roku dla ekstraklasy. Wiesz że Lech Poznań opublikował publicznie wyniki audytu którego domagali się kibice kilka lat temu i tam odpowiedzi na te pytania były w 90%. Wiesz iż przychody i koszty z podziałem na segmenty publikuje np Widzew.
Ja poproszę tylko o takie dane jaki są w dokumencie ponizej i dotyczy trochę wazniejszego klubu. Tam są odpowiedzi na wszystkie pytania które zadałem Tobie a nawet dużo wiecej. Czego się boicie? Usługi obce 4mln? Zobowiązania a zwłaszcza te pożyczki na 10%? Lech klub prywatny nie giełdowy przebija polityka informacyjna was kilkukrotnie. A to niby Ruch miałby otwarty i grać czysto.
https://www.lechpoznan.pl/files/upload/ ... t-2019.pdf
Wela wez przejrzyj ten dokument i zobacz . Oni się nie boją bo oni wiedzą że największą siłą spółki jest PRZEJRZYSTOSC.... a akcjonariusze Ruchu do dziś nie wiedzą nic o Pepsi, kosztach Toyot czy zakresu pożyczek czy wreszcie ile Ruch wisi pracownikom a ile akcjonariuszom i czemu ci drudzy sa piersi w zaspokajaniu? Czemu najpierw przychody idą na spłacenie Kurczyka a nie Asceto. Takie dane rozsadzilyby te spółkę, tego się boicie, bo macie gówno w papierach. Niech te szambo wybije potem można się tym zająć a tak nikt wam nigdy nie zaufa. Bojkot.
Ja poproszę tylko o takie dane jaki są w dokumencie ponizej i dotyczy trochę wazniejszego klubu. Tam są odpowiedzi na wszystkie pytania które zadałem Tobie a nawet dużo wiecej. Czego się boicie? Usługi obce 4mln? Zobowiązania a zwłaszcza te pożyczki na 10%? Lech klub prywatny nie giełdowy przebija polityka informacyjna was kilkukrotnie. A to niby Ruch miałby otwarty i grać czysto.
Wela wez przejrzyj ten dokument i zobacz . Oni się nie boją bo oni wiedzą że największą siłą spółki jest PRZEJRZYSTOSC.... a akcjonariusze Ruchu do dziś nie wiedzą nic o Pepsi, kosztach Toyot czy zakresu pożyczek czy wreszcie ile Ruch wisi pracownikom a ile akcjonariuszom i czemu ci drudzy sa piersi w zaspokajaniu? Czemu najpierw przychody idą na spłacenie Kurczyka a nie Asceto. Takie dane rozsadzilyby te spółkę, tego się boicie, bo macie gówno w papierach. Niech te szambo wybije potem można się tym zająć a tak nikt wam nigdy nie zaufa. Bojkot.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2019, o 22:29 przez robbo2k, łącznie zmieniany 3 razy.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
- Radvan138
- Kontakt:
Czyli tak jak godolech. Klamca i kretacz
- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
robbo2k pisze: ↑21 sie 2019, o 21:58Wrażliwe dane... wiesz iż 80% tych danych byłoby w raporcie Delloite który jest publikowany co roku dla ekstraklasy. Wiesz że Lech Poznań opublikował publicznie wyniki audytu którego domagali się kibice kilka lat temu i tam odpowiedzi na te pytania były w 90%. Wiesz iż przychody i koszty z podziałem na segmenty publikuje np Widzew.

W Lechu Prezes nie miał szofera, jestem rozczarowany... a raport taki jaki powinien być, od transparentności takiego Lecha dzielą nas lata świetlne
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja bym już podziękował za karierę na tym forum po takiej wypowiedzi i zaslanianiem się prawnikiem. Ale dziękuję za odpowiedź, tylko umocniles moje przekonanie o celach jakie Ci postawiono i z jakiej szkoły brałeś nauki. To jak, chronisz interesy czy ratujmy Ruch Twój ukochany? No chyba że jutro nas zadziwisz i dostarczysz dane jak w tym raporcie Amiki?
O ile dobrze pamiętam wydzielony temat był Twoim pomysłem Wela...

O ile dobrze pamiętam wydzielony temat był Twoim pomysłem Wela...
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gra na czas to Cię cechuje Wela gra na czas...
I puste słowa.
I puste słowa.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gościu, wam się tam wszystkim na łeb coś sp***doliło.Wela pisze: ↑21 sie 2019, o 21:50Robbo2k i Inksi zainteresowani...
pyRsk.
Ruch to nie jest firma biznesowa czy kopalnia albo inny zakład.
To jest klub piłkarski który, przede wszystkim gra i jest DLA KIBICÓW.
W ch*** mamy klauzule poufności, ściemy-bajery, chowanie się za prawnikami czy innymi bzdetami.
Jak tak to ma wyglądać to krótko mówiąc pozbierajcie swoje zabawki, zastawy, kredyty i spierdalajcie!
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Masz rację przepraszam za niezręczne sformułowanie. Chodziło o ważniejszy dla rynku finansowego w znaczeniu biznesowym l to to tylko na dzisiaj. Wiadomo iż INO RUCH W SERCU. Chyba nikt nie ma wątpliwości iż jest tylko jeden najważniejszy Klub dla Nas.
A wracając do tematu Wela czekamy...
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
-
- Kontakt:
Jako Spółka Akcyjna, klub powinien być przejrzysty jak łza.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Każde zasłanianie się tajemnicą handlową w sytuacji gdy akcje Ruchu są warte mniej niż pół funta hasia pokaże intencje Weli.
- Radvan138
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A mi się wydaje że gerhat miał na myśli pół funta hasia czyli jakieś 250 gram śmieci.
TYLKO RUCH !!!!
- Radvan138
- Kontakt: