Ruch Chorzów - Odra Opole 29.10.2017 18:00
- E
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Odra Opole 29.10.2017 18:00
Troszkę by trzeba było Czesia przerobić z Władców Móch https://www.youtube.com/watch?v=q5D9VlTVoRk
Tylko umarli widzieli koniec wojny
-
- Kontakt:
Za Walskiego Mello i jademy z tym gnojem po kolejne 3 punkty
. Pogoda na niedzielę wstępnie ma być ch***wa ale dupcyć to, po wygranych derbach ludzi na pewno nie zabraknie.

Batory Fans
-
- Kontakt:
Czyli w niedzielę rozpocznie się demontaż kolejnego sektora i wątpliwości gdzie rozpocząć modernizację zostaną rozwiane. 
A serio to nie wiem czego spodziewać się po meczu. Odra po dobrym początku rundy zaczęła się potykać, trenerzy rywala już wiedzą jak z nimi grać. Trzeba uważać na kontry, na szczewo Wodeckiego, bo wciąż szybki (my mamy szybszego).
Wygrana pozwoliłaby odrobić kolejne punkty do bezpiecznej strefy. Obiecałbym coś z nickiem, podpisem, itd, ale poczekam z tym do meczu w Sosnowcu

A serio to nie wiem czego spodziewać się po meczu. Odra po dobrym początku rundy zaczęła się potykać, trenerzy rywala już wiedzą jak z nimi grać. Trzeba uważać na kontry, na szczewo Wodeckiego, bo wciąż szybki (my mamy szybszego).
Wygrana pozwoliłaby odrobić kolejne punkty do bezpiecznej strefy. Obiecałbym coś z nickiem, podpisem, itd, ale poczekam z tym do meczu w Sosnowcu

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Ino ci co sie czujom slonzokami to miyszkajom po wiochach, a nie w Opolu, tam po II w.swiatowej nawieziono lwowiokow, tak samo jak do Wrocka.ruch.wielkie.hajduki pisze:W sumie derby Gornygo Slonska...
Pamiyntejcie chopy a baby, na tych z Opola jakby co to niy ma co rycec "gorole" - one tygo niy spokopiom. W ich stronach Slonzoki na goroli godajom "HADZIAJE". Powtarzom - HA-DZIA-JE
![]()
Gorole niy ma co ryczec bo to bydzie szczal w kolano

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja bym postawil na Słome, przed kontuzja jeden z wyrozniajacych sie graczy , mysle ze warto wrocic do Niegomrokol08 pisze:Za Walskiego Mello i jademy z tym gnojem po kolejne 3 punkty. Pogoda na niedzielę wstępnie ma być ch***wa ale dupcyć to, po wygranych derbach ludzi na pewno nie zabraknie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam się. Wyróżniał się nim złapał kontuzję. Był dobry w ataku, potrafi podać i kiwnąć. Mnie się on najbardziej spodobał z całej drużyny.Rafał19R20 pisze:Ja bym postawil na Słome, przed kontuzja jeden z wyrozniajacych sie graczy , mysle ze warto wrocic do Niegomrokol08 pisze:Za Walskiego Mello i jademy z tym gnojem po kolejne 3 punkty. Pogoda na niedzielę wstępnie ma być ch***wa ale dupcyć to, po wygranych derbach ludzi na pewno nie zabraknie.
-
- Kontakt:
Wariantów może być kilka
albo Słoma na skrzydle, Posinkovic w ataku,
albo Posinkovic na skrzydle Balicki w ataku
albo Komarnicki w pomocy
albo Komarnicki w obronie Hołownia w pomocy
albo może też oczywiście ktoś ze środka pomocy tam pójść (Nowak, Mello czy nawet Trojak (który grał tam przecież za Fornalika))
Oczywiście każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy, a decyzję oby jak najlepszą musi podjąć sztab trenerski
albo Słoma na skrzydle, Posinkovic w ataku,
albo Posinkovic na skrzydle Balicki w ataku
albo Komarnicki w pomocy
albo Komarnicki w obronie Hołownia w pomocy
albo może też oczywiście ktoś ze środka pomocy tam pójść (Nowak, Mello czy nawet Trojak (który grał tam przecież za Fornalika))
Oczywiście każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy, a decyzję oby jak najlepszą musi podjąć sztab trenerski
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myślę,że Trener nie będzie mieszał w ustawieniu które dobrze funkcjonowało w meczu z gejownią. Środek pewnie zostanie z Trojakiem i Maćkiem i Zawalem na defensywnym a na skrzydło wskoczy Komarnicki lub Słomka ewentualnie ADRIAN LIBERACKI
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
Bankov
Villafane-Kowalczyk-Marković-Hołownia
Trojak Zawal
Przybecki Urbańczyk Słoma
Posinković
Moim zdaniem tak powinniśmy zacząć ten mecz.
Villafane-Kowalczyk-Marković-Hołownia
Trojak Zawal
Przybecki Urbańczyk Słoma
Posinković
Moim zdaniem tak powinniśmy zacząć ten mecz.
-
- Kontakt:
Bankov kontuzja
-
- Kontakt:
Macie zaiście życiowe problemyJEDI_V pisze:Ino ci co sie czujom slonzokami to miyszkajom po wiochach, a nie w Opolu, tam po II w.swiatowej nawieziono lwowiokow, tak samo jak do Wrocka.ruch.wielkie.hajduki pisze:W sumie derby Gornygo Slonska...
Pamiyntejcie chopy a baby, na tych z Opola jakby co to niy ma co rycec "gorole" - one tygo niy spokopiom. W ich stronach Slonzoki na goroli godajom "HADZIAJE". Powtarzom - HA-DZIA-JE
![]()
Gorole niy ma co ryczec bo to bydzie szczal w kolano

3 pkt i co raz bliżej wyjścia z dołka.

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- Lutz
- Kontakt:
Jo w niedziela po szpilu mom ustawka ze swojom starom. Problym ino, że łona je 3 razy tako jak jo
Przydołby sie jaki mięśniomózg do pomocy, som qwa niy dom rady.
Z drugi strony, jak wygromy to i tyn oklep jakoś przeciyrpia.

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zaskocz ja od zadku.Lutz pisze:Jo w niedziela po szpilu mom ustawka ze swojom starom. Problym ino, że łona je 3 razy tako jak joPrzydołby sie jaki mięśniomózg do pomocy, som qwa niy dom rady.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Od zadku i ze sprzetem.
Trzymamy kciuki
Trzymamy kciuki
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt: