Ruch-Legia
-
- Kontakt:
Re: Ruch-Legia
Rozum może wie,ale serce się nie chce zgodzić...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mi sie to czesto przeplata, ale jak legia zagra jak w sotatnich meczach, to nawet dla rozumu Ruch jest faworytem.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Aha to już wiecie kto zwycięży? Kto tam sędziuje? Może warto kuponik posłać? Generalnie Krzysiu doceniamy, że poświęciłeś czas aby się tu zalogować i uraczyć nas Twoim całkowicie obojętnym nam zdaniem. A teraz możesz wrócić do Stumilowego lasu bo Prosiaczek i Puchatek pewnie juz się niepokoją.Krzysztof Grabski pisze:Każda seria się kiedyś kończy.
Również Legia po serii słabych meczów może...zobaczymy po końcowym gwizdku jaki będzie wynik.
Wy dobrze wiecie kto zwycięży.
Ja także.
- Robson 10
- Kontakt:
Chciałem kupić sobie bilet po pracy przez neta, loguje się na stronie, wybieram sektor przechodzę dalej i pokazały się banki do wyboru, ale był brak możliwości zapłaty z ING, to zamknąłem stronę. Chce wejść na nowo, to pokazuje, że wykorzystałem limit biletów online na to wydarzenie, a na e-mail przyszło potwierdzenie zamówienia. Jak mam zapłacić teraz za bilet?
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Robson 10 pisze:Chciałem kupić sobie bilet po pracy przez neta, loguje się na stronie, wybieram sektor przechodzę dalej i pokazały się banki do wyboru, ale był brak możliwości zapłaty z ING, to zamknąłem stronę. Chce wejść na nowo, to pokazuje, że wykorzystałem limit biletów online na to wydarzenie, a na e-mail przyszło potwierdzenie zamówienia. Jak mam zapłacić teraz za bilet?
Sprawdź na skrzynce email czy nie przyszła wiadomość od platformy na której dokonuje się płatności. Mi akurat przychodziły wiadomości o utworzeniu nowej płatności i miałem możliwość wejść na tę stronę zapłacić jeszcze raz. Możesz wybrać płatność kartą, blikiem czy innym sposobem. Jeżeli taka wiadomość nie przyszła, to jutro zaraz z rana póki bilety będą dzwoń do strefy kibica.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo ino prosza o jedno.
Styknie tej raszpli do***ac o jedna brama wiyncy i to mie styknie.
A polsatowemu "ekszpertowi" ze etatym we Sosnowcu 3 krótkie słowa: prącie ci w odbyt...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Styknie tej raszpli do***ac o jedna brama wiyncy i to mie styknie.
A polsatowemu "ekszpertowi" ze etatym we Sosnowcu 3 krótkie słowa: prącie ci w odbyt...
-
- Kontakt:
Jo bych chciol dzis gryfny geszynk na geburstag, wp***dol cwelce

- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szpil dramat. 41 min i nawet celnego strzalu u siebie... w tym momencie Plock i Arka mioly juz z Legia 2 bramy strzelone...
A udzial przi bramie miol kulawy chop... nosz kyrwa dramat
A udzial przi bramie miol kulawy chop... nosz kyrwa dramat
-
Panowie i panie Ruch Chorzow najlepszy na przelamanie!?
Ostatnio zmieniony 28 sie 2016, o 18:55 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ale ten Lech daremny. Nic do niego nie mam, ba, blisko było a zostałby bohaterem w Kijowie, ale dziś ch***ia. Jeszcze to ch***we wyjście i prawie cała lewa strona bramki wolna.
Ps. Oczywiście brak karnego dla nasz.
-
:rozpacz: :rozpacz: Musza sie co tydziyn powtarzac ,my majac dwie mozliwosci takie jak : podanie do przodku abo do zadku ,wybiyromy zawsze podanie do zadku i tym stwozomy w 70 % zagrozynie pod wlasnom bramkom.Czy oni na tryningach ino do zadku grajom????K....a jak narazie katastrofa , zero gry ofensywnyj , tym cwelki niy zaskoczymy i jak niy przeniesymy ciynzaru gry na polowa cwelki to niystety wp***dol.
-
- Kontakt:
miquel pisze:Ale ten Lech daremny. Nic do niego nie mam, ba, blisko było a zostałby bohaterem w Kijowie, ale dziś ch***ia. Jeszcze to ch***we wyjście i prawie cała lewa strona bramki wolna.
Nie oddaliśmy żadnego celnego strzału, ale to Lech jest ch***wy, bramkarz to nasz największy problem

- Radvan138
- Kontakt:
No czegos ty sie spodziewol. Jak by byl stawar to by jego wina byla ze stracili my tora. Dziwia sie ze jeszcze nikt o oleksym nie pisol niczegoBytrek pisze:miquel pisze:Ale ten Lech daremny. Nic do niego nie mam, ba, blisko było a zostałby bohaterem w Kijowie, ale dziś ch***ia. Jeszcze to ch***we wyjście i prawie cała lewa strona bramki wolna.
Nie oddaliśmy żadnego celnego strzału, ale to Lech jest ch***wy, bramkarz to nasz największy problem

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żol to oglondac , piłkarsko beznadzieja:-((
Oleksy z Lechym w głównyj roli szkoda godki.
Oleksy z Lechym w głównyj roli szkoda godki.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
75 min... Ruch dalej bez celnego strzalu... u siebie.