[12 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 17.10.15 18:00
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 17.10.15 18:00
miechowiner13 trefiles w punkt.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Jo zawsze powtarzom, ze jak juz nawet kibic niy wierzy, to fto mo wierzyc?
Na pewno niy som my faworytami, ale to fusbal. Krytykowac i narzekac i tak bydziecie po szpilu
Na pewno niy som my faworytami, ale to fusbal. Krytykowac i narzekac i tak bydziecie po szpilu
-
Efirowi jest potrzebne wypożyczenie do I ligi, w jakim wieku debiutował Piech w ekstraklasie, i też był bodajże po kontuzji/ach? w jakim wieku do ekstraklasy powracał Zjawiński? Piątkowski też dość późno debiutował w ekstraklasie, tak samo podstarzały Niedzielan w Ruchu się odbudował, dlatego nie wolno Efira puszczać, wypożyczyć owszem !Ozor pisze:Sympatyczny człowiek ale piłkarz to juz z niego nie będzie, zdrowie nie pozwala.Efir mówił mi na Pogoni że ma być gotowy na Poznań, wie ktoś czy już trenuje?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chyba nie po takich kontuzjach byli ci których wymieniłeś a juz na bank nie w takiej ilości.lokalnypatriota pisze:Efirowi jest potrzebne wypożyczenie do I ligi, w jakim wieku debiutował Piech w ekstraklasie, i też był bodajże po kontuzji/ach? w jakim wieku do ekstraklasy powracał Zjawiński? Piątkowski też dość późno debiutował w ekstraklasie, tak samo podstarzały Niedzielan w Ruchu się odbudował, dlatego nie wolno Efira puszczać, wypożyczyć owszem !Ozor pisze:Sympatyczny człowiek ale piłkarz to juz z niego nie będzie, zdrowie nie pozwala.Efir mówił mi na Pogoni że ma być gotowy na Poznań, wie ktoś czy już trenuje?
rok 2014.Wielu po tylu kontuzjach machnęłoby ręką i zajęło się czymś innym. Ale nie on. Michał Efir trzy razy zerwał więzadło w kolanie, trzy razy także złamał nogę. Uznawany za wielki talent napastnik Legii Warszawa trenuje już na najwyższych obrotach i jest gotowy strzelać bramki w Ekstraklasie. - Trzeba nadrobić godziny wyleżane w szpitalnych łóżkach i na kozetkach u rehabilitantów - mówi w rozmowie z Eurosport.Onet.pl
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ek ... orie/y32p9
Ale życzę mu aby się udało byle szybko bo Ruch potrzebuje ludzi do grania na już.
- SODA
a jaki wynik typujesz Ozor
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
Wiadomo, tylko że Efir jest jeszcze młody, Świerczok też miał podobne problemy i też gra na poziomie ekstraklasyOzor pisze:chyba nie po takich kontuzjach byli ci których wymieniłeś a juz na bank nie w takiej ilości.lokalnypatriota pisze:Efirowi jest potrzebne wypożyczenie do I ligi, w jakim wieku debiutował Piech w ekstraklasie, i też był bodajże po kontuzji/ach? w jakim wieku do ekstraklasy powracał Zjawiński? Piątkowski też dość późno debiutował w ekstraklasie, tak samo podstarzały Niedzielan w Ruchu się odbudował, dlatego nie wolno Efira puszczać, wypożyczyć owszem !Ozor pisze:Sympatyczny człowiek ale piłkarz to juz z niego nie będzie, zdrowie nie pozwala.Efir mówił mi na Pogoni że ma być gotowy na Poznań, wie ktoś czy już trenuje?rok 2014.Wielu po tylu kontuzjach machnęłoby ręką i zajęło się czymś innym. Ale nie on. Michał Efir trzy razy zerwał więzadło w kolanie, trzy razy także złamał nogę. Uznawany za wielki talent napastnik Legii Warszawa trenuje już na najwyższych obrotach i jest gotowy strzelać bramki w Ekstraklasie. - Trzeba nadrobić godziny wyleżane w szpitalnych łóżkach i na kozetkach u rehabilitantów - mówi w rozmowie z Eurosport.Onet.pl
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ek ... orie/y32p9
Ale życzę mu aby się udało byle szybko bo Ruch potrzebuje ludzi do grania na już.
-
- Kontakt:
Nie zgodza sie. Po co wypożyczać chopa, co sie spokojnie może ogrywać u nos? Jest Stępiński i nikt wiecej. No bo chyba sie nie spodziewosz na zima sprowadzenia z dwóch KONKRETNYCH napastników? Jak w ogóle bydymy mogli kogoś sciągnąć. Podstawa u Efira to zdrowie - w pierwszy rok u nos nie mioł ani jednego urazu, w tym sezonie jak mioł wieksze szanse na gra (odszedł nr1 Kuświk) niestety zaczły sie problemy.lokalnypatriota pisze:Efirowi jest potrzebne wypożyczenie do I ligi, w jakim wieku debiutował Piech w ekstraklasie, i też był bodajże po kontuzji/ach? w jakim wieku do ekstraklasy powracał Zjawiński? Piątkowski też dość późno debiutował w ekstraklasie, tak samo podstarzały Niedzielan w Ruchu się odbudował, dlatego nie wolno Efira puszczać, wypożyczyć owszem !Ozor pisze:Sympatyczny człowiek ale piłkarz to juz z niego nie będzie, zdrowie nie pozwala.Efir mówił mi na Pogoni że ma być gotowy na Poznań, wie ktoś czy już trenuje?
-
Przed sezonem, było idealnie w formacji napadu. Wszyscy, cała czwórka była zdrowa. Nagle jak dobrze szło, to odszedł Viśnia i sie zaczęły problemy. Kontuzji dostał później Setla, Efir i został jeden jedyny ciągle zdrowy Stępiński. Do tego nagła obniżka formy drużyny i jesteśmy w czornyj rzici. Choć punktowo jest jeszcze nie dramatycznie. Ciekawe ile czasu zostaniemy z 13.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie no nie gadajcie że szczewski sport ma racje i Efir, Setla i Oleksy nawet nie wznowili treningów... Kim oni tam pojadą licze ze te szmaty z żabskiej gazety tylko chcą nam do***ać
Batory Fans
-
- Kontakt:
Oby ci, którzy pojadą nie pojechali z takim nastawieniem jak całe forum
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Na koniec sezonu 2008/2009 jak Waldek przejął Ruch, wszyscy też się spodziewaliśmy wpierdolu. Lech grał o majstra a my porozbijani i niepewni niczego. Wszyscy na forum przegrali mecz przed wyjściem piłkarzy na murawę. Tymczasem było 1:1, całkiem fajny mecz i gdyby Janoszka trochę więcej zimnej krwi zachował to wracalibyśmy z 3 punktami. Wierzyć trzeba zawsze. Każda zła passa się kiedyś skończy.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Nie wiem jaki cel mieliby w tym, żeby pisać, że piłkarze mają kontuzje. No, ale może się mylę.mrokol08 pisze:Nie no nie gadajcie że szczewski sport ma racje i Efir, Setla i Oleksy nawet nie wznowili treningów... Kim oni tam pojadą licze ze te szmaty z żabskiej gazety tylko chcą nam do***ać
Co do meczu: remis dla mnie będzie zaskoczeniem.

- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może Ruch sponsoruje te teksty, coby mieć dowody do ZUSu, kery po jakimś czasie płaci piłkarzom?Lukas89 pisze:Nie wiem jaki cel mieliby w tym, żeby pisać, że piłkarze mają kontuzje. No, ale może się mylę.mrokol08 pisze:Nie no nie gadajcie że szczewski sport ma racje i Efir, Setla i Oleksy nawet nie wznowili treningów... Kim oni tam pojadą licze ze te szmaty z żabskiej gazety tylko chcą nam do***ać
Co do meczu: remis dla mnie będzie zaskoczeniem.

jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie ma to znaczenia ja tam nie gramSODA pisze:a jaki wynik typujesz Ozor