Co nie zmienia faktu, że tylko zwycięstwo

. Dodatkowo do Chorzowa nie pojechał podstawowy bramkarz granatowo-bordowych - Radosław Janukiewicz.
- Do Chorzowa jedziemy z zamiarem zwycięstwa. Grupa mistrzowska nie była dla nas udana. Zarówno my jak i kibice oczekiwaliśmy więcej. Jednak ten podstawowy cel został osiągnięty. Znaleźliśmy się w ósemce. Myślę, że przez te 30 kolejek graliśmy atrakcyjnie i nasza gra mogła się podobać. Kibice chętnie przychodzili na nasze mecze. Tak myślę, że w ten sposób można ten sezon podsumować. Patrząc na poprzedni sezon, wielu zastanawiało się na jakiej podstawie my chcemy rywalizować o awans do ósemki. Gdybyśmy do tej ósemki dostali się rzutem na taśmę w ostatniej kolejce, oczekiwania byłyby inne. W ósemce byliśmy jednak cały sezon, zajęliśmy czwarte miejsce co jest naszym sukcesem. Apetyty wtedy znacznie wzrosły i słusznie. Z Ruchem mamy lepszy bilans, u siebie wygraliśmy i zremisowaliśmy na wyjeździe. Będziemy chcieli powalczyć tam o pełną pulę. Na to spotkanie dokonamy również przynajmniej kilku zmian w składzie. Nie chcę mówić jakich dokładnie ale szansę dostanie kilku piłkarzy, którzy grali mniej w trakcie sezonu - powiedział przed wyjazdem do Chorzowa trener Pogoni, Dariusz Wdowczyk.
Przewidywany skład: Kudła - Rudol, Koj, Golla, Lewandowski - Frączczak, Murawski, Walski, Akahoshi, Kun - Robak
Bydzie ino że po zakończniu French Open ... około 21nSoul pisze:na niebiescy.pl również pisze że mecz transmitowany na eurosport2, a wcale nie będzie transmitowany na tym kanale.
no wlasnie niy koniecznie. tenis na eurosporcie 1 i 2 zaczyno sie o 11 ale wg rozpiski na 1 zaplanowane maja 6 mevzy a na 2 yno 4 dlatego jo mom zonka w pogotowiu do nagrywaniakoller pisze:Bydzie ino że po zakończniu French Open ... około 21nSoul pisze:na niebiescy.pl również pisze że mecz transmitowany na eurosport2, a wcale nie będzie transmitowany na tym kanale.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 51 gości