[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
W tej lidze nie ma karnych przeciwko leguniLukas89 pisze:Jeśli Kuświk zagra to możemy trochę bardziej optymistycznie spojrzeć na ten mecz bo inaczej nie ma kto bramek strzelać. No chyba, że będziemy liczyć na wolne Starzyńskiego/Zieńczuka i walkę przy dośrodkowaniach, albo strzały życia z dwudziestukilku metrów. Ewentualnie karne Filipa. Jeśli Kuświk zagra to jest szansa na bramkę z akcjii. Przed meczem raczej meczu nie przegrają, mam nadzieję, że Kocian ich odpowiednio zmotywuje. Będzie ciężko, "remis biorę w ciemno", ale powalczyć trzeba.
Przeglad Sportowy pisal, ze ma stluczone zebra i na 95% nie zagra z Nami, no ale zobaczymy jak to bedzie.Yego pisze:Wiadomo czy Radovic zagra bo mial tam jakas kontuzje?
kattowitz pisze:A jo prosza Pana Boga - Panie Boże jo wiem że My som grzeszni ale nich ten biedny Ruch pokono tych bogatych warszawioków i niech tego szampana wyleją do kibla. Stać ich na to.
My im popsujemy to warszawskie swieto.wygromy to..kattowitz pisze:Jakie te media są skurwiałe - jo wiem że za Legią przemawia wszystko od finansów przez stadion po drużynę ale to jest sport i wszystko może się zdarzyć, nawet wygrana Ruchu ale NIE - My jesteśmy chłopcem do bicia i niewidomą jest tylko ile Legia wbije Nam bramek. Wypowiedzi w mediach piłkarzy Legii, ich zarządu, który mrozi szampany na niedziela i pismaków różnej maści, sprowadzają się do tego że w niedziela to praktycznie Ruch w ogóle nie powinien wyłazić na boisko.
A jo prosza Pana Boga - Panie Boże jo wiem że My som grzeszni ale nich ten biedny Ruch pokono tych bogatych warszawioków i niech tego szampana wyleją do kibla. Stać ich na to.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lothar Ślązok i 72 gości