[27 kolejka] Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów 23.03.2014 15:30
-
- Kontakt:
Re: [27 kolejka] Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów 23.03.2014 1
Gdybyśmy gładko ogrami Piasta byłbym podbudowany i pełen optymizmu, jednak po ostatniej "grze" jestem pełen obaw. Sądzę że będzie remis po ciekawym meczu.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
Jeśli wygramy ten mecz i Górnik przegra, to mamy prawie że pewne miejsce w pierwszej czwórce 

-
- Kontakt:
Trocha optymizmu, przynajmi przed spotkaniem 

-
- Kontakt:
Optymizm hmm jest zawsze ale obiektywnie po ost. Szpilu
Zoboczymy .... na Slasku dugo my nie wygrali na Wisle tyz a przelomali sie na Pogoni tyz pora lot juz czekomy na 3 pkt wiec moze teraz....
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Zoboczymy .... na Slasku dugo my nie wygrali na Wisle tyz a przelomali sie na Pogoni tyz pora lot juz czekomy na 3 pkt wiec moze teraz....

- Korfanty
- Kontakt:
O ile nie przytrafi im się "słabszy mecz"DZIES10NA pisze:Optymizm hmm jest zawsze ale obiektywnie po ost. Szpilu

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Teraz dopiero przeczytałem ciekawą opinię Janka odnośnie rotacji-
W ataku w sparingach próbowany jest młody Mularczyk, ale on jakoś od niedawna zaczął grać na tej pozycji(?).
Jedziemy do Szczecina po punkty. Na razie dwa wyjazdowe mecze wyglądały lepiej niż te domowe, bo jednak na obcym terenie możemy grać to co lubimy najbardziej
Trudno się z tym nie zgodzić. Smektała pewnego pułapu nie przeskoczy, czasem wyjdzie mu mecz, ale powiedzmy sobie uczciwie-piłkarsko jest to bardzo przeciętny zawodnik. Włodyka ma łatkę talentu i to na razie tyle.Ale dobrze - oczekujecie zmian w składzie. Tylko jakich? Przydałby nam się Sebastian Janik, pomógłby drużynie w kontekście kontuzji Zieńczuka. Ale Janika jeszcze nie mamy. A jakich graczy mamy do przodu? Kogo tam dać? Mamy tylko alternatywę w postaci Włodyki i Smektały. Napastników poza Kuświkiem i Jankowskim nie mamy wcale - wylicza Słowak.
W ataku w sparingach próbowany jest młody Mularczyk, ale on jakoś od niedawna zaczął grać na tej pozycji(?).
Jedziemy do Szczecina po punkty. Na razie dwa wyjazdowe mecze wyglądały lepiej niż te domowe, bo jednak na obcym terenie możemy grać to co lubimy najbardziej

-
- Kontakt:
Smektała to dobry zawodnik tylko nikt mu nie potrafi zaufać i on nie potrafi w siebie uwierzyć, ciągle jest rezerwowym takie mecze jak z Amica w Poznaniu pokazały że ma synek jakiś talent, dupcenie fleków że jest przeciętny ja bym mu dał szanse w Szczecinie ale Kocian wie co robi i jemu wierzę!!
Batory Fans
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nic do chłopaka nie mam, chętnie zmieniłbym o nim opinię, ale na razie zagra jeden dobry mecz, a potem gra piach i wędruje na ławę. I tak to się powtarza już od 3 lat-może rzeczywiście to kwestia wiary w siebie(tak jak u naszego snajpera
), choć ja poza szybkością innych atutów nie widzę 
Zieńczuk pojechał do Szczecina, więc chyba zagra.

Zieńczuk pojechał do Szczecina, więc chyba zagra.
- ryszardczaban
- Kontakt:
W jednym z postów zetknąłem się z opinią,że by Szyndrowskiego posadzić na ławie.A ja myślę tak,że ,,Skuter'',który grał swego czasu w Koronie z Robakiem może znaleźć sposób na najlepszego strzelca Pogoni.Co prawda nie jest to pewność,że tak będzie,ale są pewne rzeczy,których się nie zapomina i taki ,,Skuter''wie na pewno jakie słabsze i mocne strony ma Robak.To samo wie na pewno Stawarczyk,który o ile się nie mylę grał z Robakiem w Widzewie.Czyli o nasze tyły jestem raczej spokojny,a bardziej martwiłbym się tym jak wygrać walkę w środku pola i zagrozić bramce Janukiewicza.To jego doskonałe interwencje pozbawiły Ruch możliwości walki w finale Pucharu Polski w 2010 roku.
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
- Kontakt:
jestem optymistycznie nastawiony ,cieżko nam sie gra u siebie -to nie uległo zmianie od długiego czasu.Za to na wyjazdach jesteśmy bardzo mocni, myślę ze wygramy 2:O
-
- Kontakt:
Grodzicki też teoretycznie znał słabe i mocne strony Arka Piecha. I co? Przed tygodniem strzelił gola takiego jak zawsze, uprzedzając w polu karnym Grodzickiego.ryszardczaban pisze:W jednym z postów zetknąłem się z opinią,że by Szyndrowskiego posadzić na ławie.A ja myślę tak,że ,,Skuter'',który grał swego czasu w Koronie z Robakiem może znaleźć sposób na najlepszego strzelca Pogoni.Co prawda nie jest to pewność,że tak będzie,ale są pewne rzeczy,których się nie zapomina i taki ,,Skuter''wie na pewno jakie słabsze i mocne strony ma Robak.To samo wie na pewno Stawarczyk,który o ile się nie mylę grał z Robakiem w Widzewie.Czyli o nasze tyły jestem raczej spokojny,a bardziej martwiłbym się tym jak wygrać walkę w środku pola i zagrozić bramce Janukiewicza.To jego doskonałe interwencje pozbawiły Ruch możliwości walki w finale Pucharu Polski w 2010 roku.
W sumie to obrońca zawsze ma przesrane

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Mrokolo08 jo cie prosza:) Bez urazy, ale Smektała nie wiela sie różni od mojego psa, loto i tyla jest z niego pożytku. Tyn chop w defensywie nie istnieje, dośrodkowania mo takie że nic ino klnąć. Szanuja twoje zdanie, ale dla mnie to jedno z najsłabszych ogniw w tej drużynie
- atleticomadryt
- Kontakt:
No wlasnie ja go moge tak szczerze troche podsumowac po tym co pokazal u nas, ze to zawodnik robiacy duzo wiatru na skrzydle i typowy wrzucajacy pilke na pole karne (center), ale gdy znajduje sie w bliskiej okolicy bramki puszczaja mu nerwy i traci glowe czyli potocznie zwany jezdziec bez glowy.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Wedlug niekierych Kowalski tyz byl jezdzcym bez glowy. Smektala pora dobrych zagran miol nawet chyba tory z tego padaly.
-
- Kontakt:
Kowalski jest dalej jezdzcem bez golowy, przecietny pilkarz.Skrzydlowi to jedna z naszych najwiekszych bolaczek, zreszta to, ze 36 letni Zienczuk wciaz jest z nich zdecydowanie najlepszy wiele mowi.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación