Marcus pisze:nSoul pisze:Michalik85 pisze:nie no myśla że zarząd zdaje se sprawa że ten sezon jest przełomowy ( podział na czołową 8 ) i że tej zimy jeszcze Dziwniela i Figo nie sprzedadza.
Wkoncu jak nie awansujemy do czołowej ósemki to przy podziale punktów na pół i ubytkach w składzie spokojnie możemy spaść... więc priorytetem będzie utrzymanie obecnego składu w zimie plus wzmocnienia na pozycji napastnika.
Widzisz lepszego napastnika niż Kuświk na nasze warunki? podaj mi nazwiska...
To nie jest koncert życzeń, i szczególnie w naszej sytuacji raczej nie ma na to szans, ale widziałbym w Ruchu Bilińskiego z Żalgrisu, strzelił 21 bramek w lidze litewskiej, a jak wiadomo ta liga już tak bardzo od naszej nie odbiega.Z tego co się orientuje to kokosów na Litwie nie zarabia nawet chyba mniej niż te nasze max 15.000. Problem w tym że pewnie po takim sezonie będzie miał dużo innych ofert

Ale to i tak tylko moje dywagacje

Mam nadzieje że zarząd sprowadzi kilka młodych utalentowanych piłkarzy, patrząc na pracę Kociana i Klimka mam dobre przeczucia że coś porządnego uda się sprowadzić
własnie miałem Ci podawać nazwiska... Tak jak kolega napisał spróbowałbym Bilińskiego z Wilna. Tam napewno nie zarabio wiecej jak 15 tyś ale własnie... po takim sezonie pewnie bedzie mioł trocha ofert. A to już jego drugi sezon kaj strzelił kilkanaście bramek.
Niby przed sezonem mioł do nos przyjść Kujawa. Też bych go spróbowoł.
Wróbel z Gieksy. Niby szału nie ma w tym sezonie ale sprawdzić go można. Choć teroz jest w Gieksie i do Ruchu napewno nie przyjdzie więc temat zamknięty raczej.
Dariusz Zjawiński. Z Dolcanu, pewnie by chcioł jeszcze roz spróbować zagrać w EX.
My poprostu potrzebujemy 2 napastników którzy są w stanie zagwaranować nam w sezonie po ok 10 bramek na łeb. Kuświk już mo 6.
Kwiatkowski w przyszłym sezonie powinien sie rozkręcać bo napewno beda z niego ludzie.
Jankes trocha sie pogubił...
wiec jakby nie patrzeć potrzebujemy jeszcze jednego napastnika.
Do tego reszta zespołu dociepnie trocha bramek i bedzie git. ( niech Figo i Ecik dokładają jak najwięcej )
Jak mieli my w składzie Piecha, Jankesa i Abbotta to w trójka mieli ponad 20 bramek i jak my grali i na jakim my miejscu byli?? Dlatego potrzeba nom jeszcze jednego napadziora.