Takie coś może być?Duszello pisze:Pwdro szykuj projekt na koszulka na 1 liga jo dwie wezma dlasiebie i moi baby

Takie coś może być?Duszello pisze:Pwdro szykuj projekt na koszulka na 1 liga jo dwie wezma dlasiebie i moi baby
Ja chyba Thomasa FornalikaHKSADIK pisze:pedro-sbl, w profesjonalnym klubie tak jest...Racja, przez taki temat nic rozwiązane nie zostanie.
Ogólnie jesteśmy w du***...Możemy naiwnie wypatrywać Fornalika, gorzej jak nic z tego nie będzie(a tak prawdopodobnie będzie).
idealnie......prosza o 2 na juz moze byc w kolorze niebieskim hehehehehhesebaro pisze:Takie coś może być?Duszello pisze:Pwdro szykuj projekt na koszulka na 1 liga jo dwie wezma dlasiebie i moi baby
Ta szmata skorumpowana coś ma na Ciebie, że tak go bronisz w każdym swoim poście?Panowie zostawcie sobie prywatne wycieczki pod adresem Jacka Zielińskiego.
Nie ja go nie bronie. Bronią go wyniki których nie ma. Ale bądźmy konstruktywni bo po jego odejściu będzie to samo. Teksty i przyśpiewki Zielinski ty ku*** "Ty szmato" nic nie pomogą Ruchowi a też intelektualnie nam nie przystoją. Tylko tyle. Bo za Tomka Fornalika, za Węglewskiego, za Fornalaka jest i było to samo. Rozmawiajmy, wywierajmy presje na prezesie to nam pomoże.Johnny Walker pisze:Ta szmata skorumpowana coś ma na Ciebie, że tak go bronisz w każdym swoim poście?Panowie zostawcie sobie prywatne wycieczki pod adresem Jacka Zielińskiego.
Ale co ma Smagor do tego, że na ławce siedzą obrońcy, a w obronie grają ofensywni pomocnicy?mulan pisze:Nie ja go nie bronie. Bronią go wyniki których nie ma. Ale bądźmy konstruktywni bo po jego odejściu będzie to samo. Teksty i przyśpiewki Zielinski ty ku*** "Ty szmato" nic nie pomogą Ruchowi a też intelektualnie nam nie przystoją. Tylko tyle. Bo za Tomka Fornalika, za Węglewskiego, za Fornalaka jest i było to samo. Rozmawiajmy, wywierajmy presje na prezesie to nam pomoże.Johnny Walker pisze:Ta szmata skorumpowana coś ma na Ciebie, że tak go bronisz w każdym swoim poście?Panowie zostawcie sobie prywatne wycieczki pod adresem Jacka Zielińskiego.
Ale nie wiesz czy jakby na obronie grał kto inny byłoby 6:0 4:0 albo 8:0...Johnny Walker pisze:Ale co ma Smagor do tego, że na ławce siedzą obrońcy, a w obronie grają ofensywni pomocnicy?mulan pisze:Nie ja go nie bronie. Bronią go wyniki których nie ma. Ale bądźmy konstruktywni bo po jego odejściu będzie to samo. Teksty i przyśpiewki Zielinski ty ku*** "Ty szmato" nic nie pomogą Ruchowi a też intelektualnie nam nie przystoją. Tylko tyle. Bo za Tomka Fornalika, za Węglewskiego, za Fornalaka jest i było to samo. Rozmawiajmy, wywierajmy presje na prezesie to nam pomoże.Johnny Walker pisze:Ta szmata skorumpowana coś ma na Ciebie, że tak go bronisz w każdym swoim poście?Panowie zostawcie sobie prywatne wycieczki pod adresem Jacka Zielińskiego.
Za to Ty wiesz, że:mulan pisze:Ale nie wiesz czy jakby na obronie grał kto inny byłoby 6:0 4:0 albo 8:0...Johnny Walker pisze:Ale co ma Smagor do tego, że na ławce siedzą obrońcy, a w obronie grają ofensywni pomocnicy?mulan pisze:Nie ja go nie bronie. Bronią go wyniki których nie ma. Ale bądźmy konstruktywni bo po jego odejściu będzie to samo. Teksty i przyśpiewki Zielinski ty ku*** "Ty szmato" nic nie pomogą Ruchowi a też intelektualnie nam nie przystoją. Tylko tyle. Bo za Tomka Fornalika, za Węglewskiego, za Fornalaka jest i było to samo. Rozmawiajmy, wywierajmy presje na prezesie to nam pomoże.Johnny Walker pisze:Ta szmata skorumpowana coś ma na Ciebie, że tak go bronisz w każdym swoim poście?Panowie zostawcie sobie prywatne wycieczki pod adresem Jacka Zielińskiego.
Ciekawepo jego (doręczyciela kopert- przyp. Johnny Walker) odejściu będzie to samo
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], heli, jajo, NG1920, sivy35, Stasiu19R20 i 59 gości