SA.RUCH Chorzów ??? jak długo jeszcze.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: spyru » 20 kwie 2004, o 13:40

W Sporcie pisze:
Chcemy powołać spółke do końca maja i obecnie trwa wycena majątku stowarzyszenia sportowego-twierdzi prezes Ruchu, Krystian Rogala. - Potencjalni udziałowcy zastanawiają sie nad sposobem finansowania.
Pojawiła sie grupa tajemniczych inwestorów, która jest skłonna zainwestować w tą spółkę.
Pożyjemy - zobaczymy
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Konrad » 20 kwie 2004, o 13:43

"Grupa tajemniczych inwestorów" - ciekawe kiedy w tym Klubie będzie coś jawnego :?
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#18 Post autor: 19r20 » 20 kwie 2004, o 14:34

odpowiadam ci Konrad choć znasz odpowiedź:

NIGDY

dopuki będzie rządziła klika rogali
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: Slawko » 20 kwie 2004, o 14:39

spyru pisze:W Sporcie pisze:
Chcemy powołać spółke do końca maja i obecnie trwa wycena majątku stowarzyszenia sportowego-twierdzi prezes Ruchu, Krystian Rogala. - Potencjalni udziałowcy zastanawiają sie nad sposobem finansowania.
Pojawiła sie grupa tajemniczych inwestorów, która jest skłonna zainwestować w tą spółkę.
Pożyjemy - zobaczymy
do konca maja...2010... :?: :?: :?: :evil:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 20 kwie 2004, o 15:22

Ta tajemnicza grupa sponsorska to prezent od zarządu dla klubu na 84 urodziny.
Skoro nie było innych prezentów, wolą zarządu na urodizny klubowi dano gruszki na wierzbie. Ale w tym można znaleźć też pozytyw, że zarząd pamietał o urodzinach klubu :wink:

ps
ja tez wolałbym przeczytać konkret zamiast obietnic. Niech raz zrobią coś od poczatku do końca i poinformują o tym gdy sprawa już będzie załatwiona bo o kolejnych terminach, grupach sponsorskich i kopertach słyszeliśmy juz wielokrotnie.

Goliat

#21 Post autor: Goliat » 20 kwie 2004, o 22:52

gerhat pisze:Ta tajemnicza grupa sponsorska to prezent od zarządu dla klubu na 84 urodziny.
Skoro nie było innych prezentów, wolą zarządu na urodizny klubowi dano gruszki na wierzbie. Ale w tym można znaleźć też pozytyw, że zarząd pamietał o urodzinach klubu :wink:

ps
ja tez wolałbym przeczytać konkret zamiast obietnic. Niech raz zrobią coś od poczatku do końca i poinformują o tym gdy sprawa już będzie załatwiona bo o kolejnych terminach, grupach sponsorskich i kopertach słyszeliśmy juz wielokrotnie.
AMEN!

reden
Kontakt:

#22 Post autor: reden » 20 kwie 2004, o 23:04

Obrazek

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: Konrad » 20 kwie 2004, o 23:21

za***iste Reden - masz u mnie browara :lol:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

bluefil
Kontakt:

dobre

#24 Post autor: bluefil » 21 kwie 2004, o 05:33

Reden klasa. A jestem ciekawy jak duzo winy w powolnym upadku Ruchu jest udzialem Rogali. Chyba nie 100%?
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

bluefil
Kontakt:

slaby menadzer!

#25 Post autor: bluefil » 21 kwie 2004, o 05:36

W kazdy7m razie dupa z niego a nie menadzer. Rozumiem, ze teraz to jest ciezko zalapc sponsora, ale jeszcze kilka lat temu bylismy liderem ekstraklasy z szansami na mistrzostwo, a Rogala nawet wtedy nie umial znalesc sponsora. W kazdym razie rogala juz sie nie zlapie wiecej, wole chalke:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

grhoak

#26 Post autor: grhoak » 21 kwie 2004, o 08:13

Doprowadził RUCH do dna, miejmy nadzieję że to dno nie odleci i zatrzyma się w piątej lidze.

Rogala wszystko jest sumowane i my kibice K.S. Ruch na pewno wystawimy ci rachunek.
Za zniszczenie legendy polskiej piłki nożnej nie będziesz miał spokojnego życia na Górnym Śląsku.

Damiano
Kontakt:

#27 Post autor: Damiano » 21 kwie 2004, o 22:52

Panie Krystianie jak mnie nie lubi jakieś towarzystwo to znikam stamtąd, a ciebie ktoś lubi bo chyba nie kibice a grupy sponsorskie też nie, więc na co czekać panie "prezesie" trza uciekać to jest dobra rada. Ta miarka może bardzo szybko się przebrać

damank
Kontakt:

#28 Post autor: damank » 22 kwie 2004, o 00:53

Reden super obrazek. Żebys tylko nie miał racji ! :(
:flaga: :flaga:

kurczak1920

#29 Post autor: kurczak1920 » 27 kwie 2004, o 06:19

gazeta wyborcza-Krystian Rogala:
Z każdym dniem jesteśmy bliżej powołania sportowej spółki akcyjnej. Na wtorkowym posiedzeniu zarządu klubu podejmiemy kolejne uchwały, które pomogą nam przekształcić Ruch. Mocno wierzę, że w maju Ruch będzie już spółką.
Czyżby kolejny termin, tym razem maj, ale czy w biznesie jakim jest piłka można posługiwać się tylko wiarą bo innych przesłanek ku temu, aby powołana została spółka nie widać.
Rogala chyba uważa, że to będzie trochę tak jak z tym rzekomo sponsorem najpierw początek kwietnia, potem po meczu z podbeskidziem, potem po świętach, a teraz całkowicie ucichło, a Rogala jest czujny i szuka :wink: :wink: :wink:
gw K.R.
Ja też trochę odetchnę, co miesiąc pokonuję prawie 10 tys. km w poszukiwaniu sponsorów dla klubu. Mnie też będzie teraz łatwiej prowadzić trudne rozmowy ze sponsorami.

Niebieska
Kontakt:

#30 Post autor: Niebieska » 28 kwie 2004, o 19:26

[quote] [b]Prace nad SSA wrą [/b]
W maju ma zostać powołana Sportowa Spółka Akcyjna Ruch Chorzów. Stowarzyszenie Ruch wniesie do niej aportem m.in. klubowe logo, ale jego wycena okazuje się sporym problemem.

- Do tej pory specjalistyczne firmy dokonywały wyceny znaków firmowych lub towarowych. Teraz po raz pierwszy mają do czynienia z oceną wartości znaczka klubowego i stąd cała sprawa się trochę przeciąga. Nie marnujemy jednak tego czasu prowadząc ostatnie rozmowy z potencjalnymi akcjonariuszami, a także wydatnie zmniejszając zadłużenie klubu - powiedział prezes Stowarzyszenia Ruch Chorzów, Krystian Rogala.

Plan przyjęty przez zarząd "niebieskich" zakłada, że w maju powstanie Ruch SSA. W czerwcu nowa spółka zajmie się załatwieniem wszystkich formalności związanych z otrzymaniem licencji na grę w nowym sezonie w II lidze, a od lipca formalnie przejmie chorzowską drużynę.

Trener Jerzy Wyrobek już przygotowuje listę zawodników, których chciałby zatrzymać w klubie, a także ranking piłkarzy, jakich zamierza latem pozyskać, ale ewentualne kontrakty z tymi graczami podpisywać będą już nowe władze Ruchu Chorzów SSA.

[b]28.04.2004 11:18 dodał: Krzysztof Kubicki | źródło: Dziennik Zachodni[/b] [/quote]

[b]Odpowiedź na tytułowe pytanie czy kolejne obietnice bez pokrycia[/b] :?: Boję się, że to drugie, ale może ... ruszyło się coś na boisku, ruszyło poza nim, może i w tym temacie coś się ruszy. Ależ ja jestem naiwna :( Nie pozostaje Nam nic innego jak czekać i wierzyć do końca, jakikolwiek ten koniec by nie był. Ja mam nadzieję, że będzie szczęśliwy. WIARA CZYNI CUDA - podobno :roll:

PozdRo dla wszystkich naiwnych i wierzących :)
Ostatnio zmieniony 18 maja 2004, o 09:21 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

ODPOWIEDZ