Pożyjemy - zobaczymyChcemy powołać spółke do końca maja i obecnie trwa wycena majątku stowarzyszenia sportowego-twierdzi prezes Ruchu, Krystian Rogala. - Potencjalni udziałowcy zastanawiają sie nad sposobem finansowania.
Pojawiła sie grupa tajemniczych inwestorów, która jest skłonna zainwestować w tą spółkę.
SA.RUCH Chorzów ??? jak długo jeszcze.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W Sporcie pisze:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
do konca maja...2010...spyru pisze:W Sporcie pisze:Pożyjemy - zobaczymyChcemy powołać spółke do końca maja i obecnie trwa wycena majątku stowarzyszenia sportowego-twierdzi prezes Ruchu, Krystian Rogala. - Potencjalni udziałowcy zastanawiają sie nad sposobem finansowania.
Pojawiła sie grupa tajemniczych inwestorów, która jest skłonna zainwestować w tą spółkę.

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta tajemnicza grupa sponsorska to prezent od zarządu dla klubu na 84 urodziny.
Skoro nie było innych prezentów, wolą zarządu na urodizny klubowi dano gruszki na wierzbie. Ale w tym można znaleźć też pozytyw, że zarząd pamietał o urodzinach klubu
ps
ja tez wolałbym przeczytać konkret zamiast obietnic. Niech raz zrobią coś od poczatku do końca i poinformują o tym gdy sprawa już będzie załatwiona bo o kolejnych terminach, grupach sponsorskich i kopertach słyszeliśmy juz wielokrotnie.
Skoro nie było innych prezentów, wolą zarządu na urodizny klubowi dano gruszki na wierzbie. Ale w tym można znaleźć też pozytyw, że zarząd pamietał o urodzinach klubu

ps
ja tez wolałbym przeczytać konkret zamiast obietnic. Niech raz zrobią coś od poczatku do końca i poinformują o tym gdy sprawa już będzie załatwiona bo o kolejnych terminach, grupach sponsorskich i kopertach słyszeliśmy juz wielokrotnie.
AMEN!gerhat pisze:Ta tajemnicza grupa sponsorska to prezent od zarządu dla klubu na 84 urodziny.
Skoro nie było innych prezentów, wolą zarządu na urodizny klubowi dano gruszki na wierzbie. Ale w tym można znaleźć też pozytyw, że zarząd pamietał o urodzinach klubu![]()
ps
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
slaby menadzer!
W kazdy7m razie dupa z niego a nie menadzer. Rozumiem, ze teraz to jest ciezko zalapc sponsora, ale jeszcze kilka lat temu bylismy liderem ekstraklasy z szansami na mistrzostwo, a Rogala nawet wtedy nie umial znalesc sponsora. W kazdym razie rogala juz sie nie zlapie wiecej, wole chalke:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gazeta wyborcza-Krystian Rogala:
Rogala chyba uważa, że to będzie trochę tak jak z tym rzekomo sponsorem najpierw początek kwietnia, potem po meczu z podbeskidziem, potem po świętach, a teraz całkowicie ucichło, a Rogala jest czujny i szuka
gw K.R.
Czyżby kolejny termin, tym razem maj, ale czy w biznesie jakim jest piłka można posługiwać się tylko wiarą bo innych przesłanek ku temu, aby powołana została spółka nie widać.Z każdym dniem jesteśmy bliżej powołania sportowej spółki akcyjnej. Na wtorkowym posiedzeniu zarządu klubu podejmiemy kolejne uchwały, które pomogą nam przekształcić Ruch. Mocno wierzę, że w maju Ruch będzie już spółką.
Rogala chyba uważa, że to będzie trochę tak jak z tym rzekomo sponsorem najpierw początek kwietnia, potem po meczu z podbeskidziem, potem po świętach, a teraz całkowicie ucichło, a Rogala jest czujny i szuka

gw K.R.
Ja też trochę odetchnę, co miesiąc pokonuję prawie 10 tys. km w poszukiwaniu sponsorów dla klubu. Mnie też będzie teraz łatwiej prowadzić trudne rozmowy ze sponsorami.
-
- Kontakt:
[quote] [b]Prace nad SSA wrą [/b]
W maju ma zostać powołana Sportowa Spółka Akcyjna Ruch Chorzów. Stowarzyszenie Ruch wniesie do niej aportem m.in. klubowe logo, ale jego wycena okazuje się sporym problemem.
- Do tej pory specjalistyczne firmy dokonywały wyceny znaków firmowych lub towarowych. Teraz po raz pierwszy mają do czynienia z oceną wartości znaczka klubowego i stąd cała sprawa się trochę przeciąga. Nie marnujemy jednak tego czasu prowadząc ostatnie rozmowy z potencjalnymi akcjonariuszami, a także wydatnie zmniejszając zadłużenie klubu - powiedział prezes Stowarzyszenia Ruch Chorzów, Krystian Rogala.
Plan przyjęty przez zarząd "niebieskich" zakłada, że w maju powstanie Ruch SSA. W czerwcu nowa spółka zajmie się załatwieniem wszystkich formalności związanych z otrzymaniem licencji na grę w nowym sezonie w II lidze, a od lipca formalnie przejmie chorzowską drużynę.
Trener Jerzy Wyrobek już przygotowuje listę zawodników, których chciałby zatrzymać w klubie, a także ranking piłkarzy, jakich zamierza latem pozyskać, ale ewentualne kontrakty z tymi graczami podpisywać będą już nowe władze Ruchu Chorzów SSA.
[b]28.04.2004 11:18 dodał: Krzysztof Kubicki | źródło: Dziennik Zachodni[/b] [/quote]
[b]Odpowiedź na tytułowe pytanie czy kolejne obietnice bez pokrycia[/b]
Boję się, że to drugie, ale może ... ruszyło się coś na boisku, ruszyło poza nim, może i w tym temacie coś się ruszy. Ależ ja jestem naiwna
Nie pozostaje Nam nic innego jak czekać i wierzyć do końca, jakikolwiek ten koniec by nie był. Ja mam nadzieję, że będzie szczęśliwy. WIARA CZYNI CUDA - podobno :roll:
PozdRo dla wszystkich naiwnych i wierzących
W maju ma zostać powołana Sportowa Spółka Akcyjna Ruch Chorzów. Stowarzyszenie Ruch wniesie do niej aportem m.in. klubowe logo, ale jego wycena okazuje się sporym problemem.
- Do tej pory specjalistyczne firmy dokonywały wyceny znaków firmowych lub towarowych. Teraz po raz pierwszy mają do czynienia z oceną wartości znaczka klubowego i stąd cała sprawa się trochę przeciąga. Nie marnujemy jednak tego czasu prowadząc ostatnie rozmowy z potencjalnymi akcjonariuszami, a także wydatnie zmniejszając zadłużenie klubu - powiedział prezes Stowarzyszenia Ruch Chorzów, Krystian Rogala.
Plan przyjęty przez zarząd "niebieskich" zakłada, że w maju powstanie Ruch SSA. W czerwcu nowa spółka zajmie się załatwieniem wszystkich formalności związanych z otrzymaniem licencji na grę w nowym sezonie w II lidze, a od lipca formalnie przejmie chorzowską drużynę.
Trener Jerzy Wyrobek już przygotowuje listę zawodników, których chciałby zatrzymać w klubie, a także ranking piłkarzy, jakich zamierza latem pozyskać, ale ewentualne kontrakty z tymi graczami podpisywać będą już nowe władze Ruchu Chorzów SSA.
[b]28.04.2004 11:18 dodał: Krzysztof Kubicki | źródło: Dziennik Zachodni[/b] [/quote]
[b]Odpowiedź na tytułowe pytanie czy kolejne obietnice bez pokrycia[/b]

PozdRo dla wszystkich naiwnych i wierzących

Ostatnio zmieniony 18 maja 2004, o 09:21 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października