KLIKAC NA BANER ALLEGRO
-
- Kontakt:
jak cos to wlazcie na http://www.siec-euronet.republika.plpo prawej na dole jest button allegro, jak kozdy kliknie sam i na tej stronie to zawsze bydzie wiecej, calosc bydzie wplacona na konto tak jak ostatnio
Maciar jo zawsze zamieniol na pkt PayBack i kupowol karta albo cos i sprzedawolech w takiej samej cenie kumplowi
Maciar jo zawsze zamieniol na pkt PayBack i kupowol karta albo cos i sprzedawolech w takiej samej cenie kumplowi
-
- Kontakt:
Jo kiedys tys zamiescil na swojej stronie link do allegro i klikalem kilka razy dziennie( tyle ze zmienialem proxy i mi zaliczalo) .Po kilku dniach sie kapli o co chdzi i zablokowali moje konto.Napisali mi jescze ze nie chca juz nigdy wiecej ze mna wspolpracowac:PA na banner klikam
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...
-
- Kontakt:
pop pierwsze na glonej nie moze tego byc bo jest oficjalan i bez zgody klubu nie nie mozna a wogole jak by to wygladalo na glownej stronie baner allegro ?? jak ku*** reklama, daj se spokojPysior pisze:Jo tyz proponuja zeby ten baner zrobic na głównej stronie bo na serio wiecej ludzi wchodzi na główno strona niz na forum
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
klikacnabaner
Tez klikam i klikam i klikam RUCH RUCH RUCH HHKKSS!!!!!!!!!! :lol: :lol:
:flaga:
:flaga:
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja rownierz prosze was o klikanie w baner allegro na www.niebieskie-katowice.prv.pl
cała kasa idzie na nowa flage

[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]