[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Tymi zawodnikami tego meczu w życiu nie wygromy. Co więcej oni ten szpil już przegrali w swoich głowach i wyjdą na boisko na miękkich nogach. Na co licza? Na to że warszawiokom nie będzie się chciało i Nos łostawiom w spokoju i wciepnom Nom najwyżej 3 tory. Nie chca nawet myśleć jaki wynik będzie po ostatnim gwizdku jak im będzie się chciałoKażdego trzeba zapytać, czy satysfakcjonuje go gra w Ruchu i czy jest gotowy oddać zdrowie za ten klub. Wydaje mi się, że niektórzy z nich przychodzą na Cichą jak do zwykłej pracy. Nie utożsamiają się do końca z niebieskimi barwami. Nie widziałem, żeby derby z Górnikiem elektryzowały ich w jakiś szczególny sposób - a powinny. Nie wszyscy chcą i nie wszyscy ciągną ten wózek w jedną stronę. Należałoby ze 2-3 piłkarzy pogonić. Bo albo są za słabi, albo traktują Ruch jak dobrze płatny przystanek na koniec kariery.
Mamy się bronić nie posiadając obrony ? Świetna taktyka, Mistrzu.19HKS20 pisze:Mom nadziej że Jankes siądzie ławie . Powinniśmy zagrać defensywnie czekając na okazje do kontr. czyli 4-5-1 z Piechem na szpicy, po bokach pomocy Niedzielan, Smektała w środku Starzyński , Malina i ewentualnie Lewiński co moim zdaniem zagrał poprawnie w Szczecinie. Obrona Sadlok i Stawar w środku Skuter z Djokiciem na bokach, bramkarz wiadomo
a kogo miał wymienić ? Wleciałowski,Masternak,Baszczyński i Nawrocki ??teamdox pisze:Mamy się bronić nie posiadając obrony ? Świetna taktyka, Mistrzu.19HKS20 pisze:Mom nadziej że Jankes siądzie ławie . Powinniśmy zagrać defensywnie czekając na okazje do kontr. czyli 4-5-1 z Piechem na szpicy, po bokach pomocy Niedzielan, Smektała w środku Starzyński , Malina i ewentualnie Lewiński co moim zdaniem zagrał poprawnie w Szczecinie. Obrona Sadlok i Stawar w środku Skuter z Djokiciem na bokach, bramkarz wiadomo
dokładnie nie ma w czym wybierać, nie wiem o co ci chodzi MistrzuMkF pisze:a kogo miał wymienić ? Wleciałowski,Masternak,Baszczyński i Nawrocki ??teamdox pisze:Mamy się bronić nie posiadając obrony ? Świetna taktyka, Mistrzu.19HKS20 pisze:Mom nadziej że Jankes siądzie ławie . Powinniśmy zagrać defensywnie czekając na okazje do kontr. czyli 4-5-1 z Piechem na szpicy, po bokach pomocy Niedzielan, Smektała w środku Starzyński , Malina i ewentualnie Lewiński co moim zdaniem zagrał poprawnie w Szczecinie. Obrona Sadlok i Stawar w środku Skuter z Djokiciem na bokach, bramkarz wiadomo
On już u nos dobrego szpilu nie zagrostan01 pisze:A jo by Jankesa wystawiył od początku szpilu, ryzykując to, że po połowie bydzie do wymiany. Niych pokoze na co Go stać, a w tym akurat szpilu, wg mnie, mo szansa to zrobić i udowodnić czy zależy mu na grze w Niebieskich, abo jest jednym z tych o ftorych godoł Mariusz.
Dlaczegóż ?moRi95 pisze:On już u nos dobrego szpilu nie zagrostan01 pisze:A jo by Jankesa wystawiył od początku szpilu, ryzykując to, że po połowie bydzie do wymiany. Niych pokoze na co Go stać, a w tym akurat szpilu, wg mnie, mo szansa to zrobić i udowodnić czy zależy mu na grze w Niebieskich, abo jest jednym z tych o ftorych godoł Mariusz.
u nos może niy, ale na wyjeździe to całkiym możliwe, że dobrze zagro hehemoRi95 pisze:On już u nos dobrego szpilu nie zagrostan01 pisze:A jo by Jankesa wystawiył od początku szpilu, ryzykując to, że po połowie bydzie do wymiany. Niych pokoze na co Go stać, a w tym akurat szpilu, wg mnie, mo szansa to zrobić i udowodnić czy zależy mu na grze w Niebieskich, abo jest jednym z tych o ftorych godoł Mariusz.
Użytkownicy przeglądający to forum: DaReQ93, Google Adsense [Bot], OSH, Rickenn10, uszy, WolnyLogin i 67 gości