Scorpion - ochrona na stadionie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gucio77
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Scorpion - ochrona na stadionie

#16 Post autor: gucio77 » 21 gru 2012, o 16:08

Napisza Wom jak mie wydymali na szpilu z Lechią. Mom karnet łod poru lot, mojymu 9-letniymu bajtlowi kupiłech bilet i przeszli my przez kołowrotki. Przeszli my koło ochrony bo byli zajyńci łobmacywaniym innych kibiców. Po przejściu ok. 5 m słysza żebych sie wrocił, ale niy zapraszam do kontroli albo coś w tym stylu ino wróć, łobracom sie a to taki szczaw do mie ryczy co jo mog być by jego łojcym. Nic, wrocomy sie z bajtlym stanołech łod niego 1 m (jedyn ) rynce rozkłodom do macanki, a łon mi pokazuje palcym i godo chodź tu, choby do swojego psa. Godom mu żech jest gotowy na macanka, a łon zaś to samo, palec i chodź tu, abo wylecisz. Godom mu nich spróbuje, łon woło 3 kominiorzy łone dup mie za klapy na bluzgali mi łod cweli ,pedałow i mie wy***ali za brama. Bajtel zaczyno ryczec a łone niy chcom go wypuścić, w końcu tyż żech jym puścił wionzanka i mi go wypuścili. I teraz tak , jeżdża na Ruch z 2-ma kumplami autym i sie zmiyniomy co szpil. Pech chcioł że niy była moja kolyj, a komple byli już na stadionie, piździ jak za Cara a jo z tym moim bajtlym stoja jak tyn ciul, innymi bramkami niy idze wlyż bo karnet i karta kibica defacto wykorzystane i co teraz? Ida pod brama przy trybunie. Tam nawijom to inkszymu scorpionowi tyn mi godo dzwoń se Pan na milicjo, abo idź tam kaj cie wyciepli i sie z nimi dogodej. Kaj puda sie płaszczyć do takich ciuli żeby mie puścili na szpil? Dzwonić na psy, po co? Jak to jedna klika. Wloz żech jeszcze do grzybka godom jym że chca godać ze szefym ochrony. Taki mody co w grzybku wyrobio karnety pyto sie o co chodzi? Łopowiadom mu zaś wszystko łod podszewki, a łon mi pado idź Pan pod bramka. Poszołech , łon wyloz ze grzybka i mi godo przyłoz Pan karnet, przyłożyłech łon tam nacis knefel i mie i bajtla wpuścił, przeprosił mie w imiyniu klubu za zaistniało sytułacja i tyla. Mie sie udało wbić na trybuna dolno, może by i szło na gorno ale zaś tako modo scorpionka zaczła szcekać jak to możliwe że wogóle wloz żech na trybuna z karnetym na sektor, ale w tyj sytuacji jo żech już łodpuścił bo żech sie boł że wylonduja na rodzinnym. I niby żech trocha skorzystoł z tom trybunom ale za te nerwy i bluzgi to wolołbych stoć na 6 sektorze niż na trybunie bo piździoło wszyndzie jednako. Na koniec chciołech zaznaczyć że byłech trzyźwy ja łza. I jak może to czyto tyn mody gościu ze grzybka to chciołech mu podziynkować że sie niy pi***olił niy tłumaczył scorpionom że czymu mie wpuszczo, ino wpuścił. Wiyncyj takich ludzi w Ruchu jak tyn mody to pryndzyj w klubie Ruch Chorzów bydzie normalnij, bo niy zawsze tak jest. Jeszcze roz dzięki i pozdRo. Trocha przydługawo ale już koniec. Wszystkim życza Wesołch Świąt.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."

lucas86
Kontakt:

#17 Post autor: lucas86 » 10 lut 2013, o 21:29

Niekierzy ludzi z grzybka sa spoko. Jo naprzyklod karnet mi nie odbijol na bramie i durs musiolch wlazic na piekne loczy. Poszolch do grzybka i ta czorno co tam robi paragon odemnie chciala jako podstawa reklamacji. Zgodzom sie, ale jo go kajs juz podziol. A karnet, dane wszystkie byly to mysla ze to juz jest wystarczajacy dowod. Dopiero jak pedziolch, ze sie poskarza w Urzedzie Ochrony Praw Konsumenta drugo Pani, ktorej bardzo dziekuja bodajeze Dominika zgodzila mi sie go wymienic. O kibica cza dbac, tym bardzi karnetowicza.

zeqqq
Kontakt:

#18 Post autor: zeqqq » 11 lut 2013, o 14:01

pogromcy Kolejorza :)

ODPOWIEDZ