Pożegnanie spikera?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BAlem sie ze juz nie uslysze BOMBYYY w Pana wykonaniu. Mario jednak wczoraj nam to umozliwil. Na dlugo zapamietam ta BOMBE chociaz jest ona malo znaczaca dla tabeli 2 ligi. Dla nas kibicow znaczy o wiele wiecej niz 1 bramka.
Odchodzac z Ruchu zamyka Pan jakis rozdzial w historii klubu, szkoda jednak ze wiaze to sie ze smutkiem po tak fatalnym sezonie. Pana odejscie jeszcze bardziej nas dobija. Mam nadzieje ze bede mial przyjemnosc posluchac jeszcze tego glosu. MOze nawet tej ukochanej Bomby.
Powodzenia w tej warszawie i wsrod goroli i niech Pan pamieta ze na Cichej zawsze jest miejsce dla Bogdana Kalusa.
Odchodzac z Ruchu zamyka Pan jakis rozdzial w historii klubu, szkoda jednak ze wiaze to sie ze smutkiem po tak fatalnym sezonie. Pana odejscie jeszcze bardziej nas dobija. Mam nadzieje ze bede mial przyjemnosc posluchac jeszcze tego glosu. MOze nawet tej ukochanej Bomby.
Powodzenia w tej warszawie i wsrod goroli i niech Pan pamieta ze na Cichej zawsze jest miejsce dla Bogdana Kalusa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
pozegnanie
Bogdan no to nara i zycza ci powodzenia.Fajnie mi sie z toba godalo.
Zawsze mozesz wlysc na trybuna wrecz mosisz jak bydziesz miol
czas oczywiscie.Pozdro.
:flaga:
Zawsze mozesz wlysc na trybuna wrecz mosisz jak bydziesz miol
czas oczywiscie.Pozdro.
:flaga:
- Grzegorz
- Kontakt:
Szkoda,szkoda...
Bez Pana to już nie będzie ten Ruch co kiedyś!!!Życzę Panu wielu ról filmowych i powodzenia w życiu zawodowym,rodzinnym!!!Mam nadzieję że wróci Pan mimo wszystko jako spiker do naszego ukochanego klubu!!!Będziemy tęsknili i NIGDY nie zapomnimy!!!
PS.Co tam takiego w tej Warszawie jest skoro wszyscy tam ciągną??? :-///