GADKA O NOWYCH INWESTORACH-MYDLENIE OCZU KIBICOM

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
blumen

#16 Post autor: blumen » 20 lis 2003, o 20:22

kopel znowu kłamie ile razy już to robił nie tylko w sprawach RUCHU
ale i całego sportu chorzowskiego CZY MU NIE JEST WSTYD ZABIERAĆ GŁOS :oops: 400 tyś. na montaż następnych krzesełek ????? TYLKO CZEGO TE KRZESEŁKA MAJĄ SIĘ TRZYMAĆ !!!!!!!!!!!!! ( może chodzi mu o turystyczne)
Co do SSA zobaczymy 11 grudnia choć znając realia będzie się to ciągnąć
do grudnia 2004 (OBY NIE)
DLA NAS KIBICÓW WAŻNA JEST SOBOTA godz. 18.00 - PRAWDZIWI
NIEBIESCY BĘDĄ NA CICHEJ NA PEWNO. :lol:

wicheRUCH1920

#17 Post autor: wicheRUCH1920 » 21 lis 2003, o 11:34

panowie, olejmy słowa. powiedzieć każdy może, a że czasami jest w dobrym tonie powiedzieć conieco to inna sprawa. pan Kopel wie że na ruchu można sobie zbudować poparcie i wie że czasami trzeba powiedzieć coś miłego kibicom tego klubu. poczekajmy nz czyny..... ja z niecierpliwością czekam na grudzień i oczywiście na ostatni występ w tej rudznie na naszym stadioniku

pozdrawiam wszystkich niebieskich

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#18 Post autor: Scypion » 21 lis 2003, o 17:02

o to chodzi blueman... zdjeli ploty zeby nie bylo gdzie wieszaqc flag bo ludzie chcacy ( wyboru wielkiego nie ma ;) ) usiasc metr nad plyta boiska nic nie widza za to sektor rodzinny skupiajacy chyba same rodziny patologiczne dalej oplotowany . prowizorka dla uzyskanie cholernych licencji a ci sie wielce obnosza jaki to dupny remont

Majkel

#19 Post autor: Majkel » 21 lis 2003, o 19:08

Gorywoda, Messner, Kukuryka - czerwoni kapitaliści!! Mafia!! Ci ludzie powinni dawno siedzieć w więzieniach!! I oni mają być (albo już są) kojarzeni z naszym klubem - wstyd :oops: !!

Ta zbiórka pieniędzy na tacę - żenada...ponoć niektórzy z nich chcą zmiany barw klubowych na czerwone :wink:

Powiem tyle : NIE TĘDY DROGA, NIE TĘDY...

AndRe
Kontakt:

#20 Post autor: AndRe » 21 lis 2003, o 19:32

Z.Messner - :lol: :lol:
2 lata walkowal z mna finanse na uczelni.
Czerwony do obrzydzenia ale wiedze teoretyczna z dziedziny finansow i rachunkowosci to on ma. 8)

Przerazajace ze ci ludzie zamiast byc odsunieci od wysokich stanowisk dalej je piastuje.

Co do spotkania. Jak idzie przeczytac na stronie glownej to byl bankiet.A na bankietach sie imprezuje a nie zalatwia wazne sprawy.

Okret tonie a wszyscy sie dobrze bawia :evil: Niech Rogala sprzeda jakiegos grajka i zrobi sobie jeszcze z 10 takich bankietow.A moze wczasy w Maroku sobie sprawia zamiast wyjazdu pilkarzy na oboz :roll: Paranoja

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: spyru » 23 lis 2003, o 15:18

A ja wam powiem jesną rzecz. Z dobrego źródła wiem że to całe gadanie o potencjalnych inwestorach i o lepszych czasach dla Ruchu ma za zadania zamknąć nam pyski. W Ruchu nie ma pieniędzy na nic!!! I nie zanosi sie że coś sie zmieni. Większość grajków chce odejść. I niech nikt mi nie mówi że z drużyną trzeba być na dobre i na złe, bo to co się działo na Cichej w tym sezonie to jest śmiech na sali. Zygać mi się chciało jak widziałem co się dzieje. Jestem niebieski i zawsze będę ale jeżeli piłkarze i działacze mają mnie w du*** to ja nie mam zamiaru uczestniczyć w tym sparodiowanym dziadostwie. dopuki ciś się nie zmieni-moja noga na Cichej nie stanie. Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ