Stroje Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

Re: Stroje Ruchu

#16 Post autor: Blaszany » 19 lut 2012, o 17:51

jo o tym wiym uod poł roku ;) co niy zmiynio faktu ze stroje MUSZOM być NIEBIESKIE a niy granatowe... i wyjazdowe BIOŁE... i moje zdanie jako ftoś fto w treskach juz trocha siedzi i zno Polski rynek - nniy potrzeba nom 3 strojow... zwykle gromy w Niebieskich , ledwo w biołych, po co nom trzecie... poza tym to zas kasa.... styknom NIEBIESKIE i BIOŁE...
BYLE BEZ WOŚP!!
wośp możno isc kajs na spodenki abo getry, koszulki bez WOŚPu!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: gerhat » 19 lut 2012, o 18:19

trzeci wzór nie mo nic wspolnego z kasą bo o tym decyduje ilość kompletów a nie wzorów
na pytanie po co nom trzecie? odpowiem, po co nom drugie i po co nom pierwsze?

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#18 Post autor: Blaszany » 19 lut 2012, o 18:29

to mozno miec z 5 strojow? po co nom 3, po co nom 4, po co 2 i 1.....

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: gerhat » 19 lut 2012, o 18:36

Blaszany ty za poważnie to bieresz bo wszelkie dywagacje na temat strojów to czysto teoria, stroje bydom takie jakie bydom a nie takie jakie bydymy chcieli, jo, ty, Piech czy nawet Samgorowicz a cało dyskusja na ten temat i moje prowokacyjne pytania majom ci pokozać że w tym temacie nic nie jest oczywiste i wszystko opiera się na dostępności i gustach które nigdy nie będa jednakowe ;)

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: mulan » 19 lut 2012, o 19:39

gerhat pisze:Blaszany ty za poważnie to bieresz bo wszelkie dywagacje na temat strojów to czysto teoria, stroje bydom takie jakie bydom a nie takie jakie bydymy chcieli
Niektórych to interesuję, jakby nie patrząc jest to jeden z ważniejszych symboli klubu piłkarskiego. Można się tym interesować i znać na tym jak chociażby na znaczkach czy heraldyce.
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

KOSZUTKA
Kontakt:

#21 Post autor: KOSZUTKA » 19 lut 2012, o 22:01

Mnie osobiście nie interesuje jak wyglądają nasze stroje, czy niebieski jest jasny czy ciemny, czy koszulka jest jednolita czy w paski, wiadomo jako umowa takie stroje/sprzęt, ważniejsze jest by godnie reprezentować barwy klubowe... jedyne co mnie wnerwio i nie jest dla mnie zrozumiałe to to że oglądając relacje z wczorajszego szpilu to w wywiadach itp. z wrocławianami na każdym kroku było widać ich herb... a np. Fornalik stojąc przed kamerą w czornej kurtce nawet nie mo eRki na niej, nie wspominając o pozostałym sprzęcie, bo z koszulkami też bywało różnie...
Obrazek

ODPOWIEDZ