Głosujcie na Wojtka Grzyba
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Re: Głosujcie na Wojtka Grzyba
Grzybek mo przewaga ?! Hahah miol wczorej ;p Coś ty brol ? 

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
Wciepnijcie to na niebiescy.pl
Bo widać gieksiorze ambicjonalnie podeszli i durch ich chop na prowadeniu 

-
- Kontakt:
no... na ich forum ostro nagonka, sku.syny...oiowiec pisze:Głosować Chopy bo cygony nie śpią!!!!!!!!!!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
też tam głosuję, ale formuła takiego głosowania jest bez sensu. Smsy, albo tylko jeden głos, a tak to robi się bezsensowna licytacja.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeden gościu ze zmiennym ip jest w stanie sam wygrać taką licytację,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeden gościu ze zmiennym ip jest w stanie wygrać każdą licytatje, nie tylko tą. Powiem więcej, głosowanie 5 razy na dobę któremu się tak dziwicie nie zostało wymyslone bez przyczyny i jest właśnie po to aby ograniczyć siłę tych co mają zmienne ip.
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat, ale to poradzi haltnonc kogos ze stałym IP a jak ftos poradzi se zmiyniac IP we 2 klikniyncia to mozesz dac i limit 1-klick na doba i tak bydzie zmiyniol i klikol
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wystarczy poszperac w google i dla wiekszosci rozwiązanie sie znajdzie inna sprawa czy to jest ok -ale skoro przeciwnik używa tej broni.
Piast kiedys wygrał plebiscyt na najpopularniejszy zespół na Śląsku w takim głosowaniu, jak sie nie mylę -jak to sie ma do realiów wiadomo.
Do roboty
Piast kiedys wygrał plebiscyt na najpopularniejszy zespół na Śląsku w takim głosowaniu, jak sie nie mylę -jak to sie ma do realiów wiadomo.
Do roboty

-
- Kontakt:
instalujesz TOR albo inny taki wynalazek i sobie zmieniasz tożsamość ile chcesz i kiedy chcesz więc nie róbcie sztucznych problemów
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak ktos ma windows to tak
http://haker.com.pl/archive/index.php?t ... b243c1dc6f" onclick="window.open(this.href);return false;
cos mi sie wydaje że tak to działa w tym głosowaniu
http://haker.com.pl/archive/index.php?t ... b243c1dc6f" onclick="window.open(this.href);return false;
cos mi sie wydaje że tak to działa w tym głosowaniu

- Yego
To glosowanie nie ma nic wspolnego z realiami glosowania czy tez jakas objektywna ocena albo uczciwoscia glosujacych, z tym sie zgodze.
Ale jest tez druga strona medalu ktora pokazuje charakter Nas kibicow Ruchu. Ze nawet jak idzie tylko o glosowanie w necie to my sie umiemy sprezyc i masowo wstawic sie za naszym idolem. To ze masa kibicow Ruchu codziennie oddaje pare glosow na Grzybka pokazuje, ze my Niebiescy jestesmy jak jeden organizm, w ktorym jeden pomaga drugiemu.
Jestem dumny ze jestem czescia tego Niebieskiego organizmu, tej niebieskiej rodziny.
bRawo Niebiescy!
Ale jest tez druga strona medalu ktora pokazuje charakter Nas kibicow Ruchu. Ze nawet jak idzie tylko o glosowanie w necie to my sie umiemy sprezyc i masowo wstawic sie za naszym idolem. To ze masa kibicow Ruchu codziennie oddaje pare glosow na Grzybka pokazuje, ze my Niebiescy jestesmy jak jeden organizm, w ktorym jeden pomaga drugiemu.
Jestem dumny ze jestem czescia tego Niebieskiego organizmu, tej niebieskiej rodziny.
bRawo Niebiescy!
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mocni w necie jesteśmy... moc powinien pokazywać doping na meczu!
- Yego
daniel jakby nam panstwo dokladalo miliony jak w innych gorolskich klubach dawnych milicyjnych czy wojskowych i mielibysmy nowoczesny stadion zafundowany za to ze istniejemy to nie martw sie u nas tez by bylo po 25.000 na meczu z czego 10.000 darlo by gardlo. Biednemu zawsze wiatr w oczy, a Ruch byl zawsze juz od czasow poczatku komuny w tym kraju, juz wtedy Ruch byl ubijany za Slaskosc, za to ze umieli choc nie powinni, za Gerarda Cieslika bo nie poszedl do Legii i za nasz charakter. I w takiej sondzie znowu pokazujemy nasz charakter, to chcialem tylko zaznaczyc.
Nie porownuj dopingu na arenach Euro z naszym stadionem. Slask Wroclaw i Lechia Gdansk tez mieli zabytki a nie stadiony, ajak im ich premierek zalatwil Euro razem z tym Schetyna, i oba miasta dostaly nowy stadion to naraz frekwencja skoczyla im z 7.000 na 40.000
Taka prawda, i nie ma co porownywac naszej frekwencji z nimi bo to porownanie jablek z gruszkami.
A ja wole nawet byc wyzywany przez nich od biedoty, byle mam nasz Ruch w sercu. U nich w FarszaFie nie ma takiej wspolnoty jak u nas. U nich liczy sie garnitur i portfel na trybunie a u nas Niebieskie serce.
I z tego jestesmy wszyscy dumni, bo to nasza sila.
Nie porownuj dopingu na arenach Euro z naszym stadionem. Slask Wroclaw i Lechia Gdansk tez mieli zabytki a nie stadiony, ajak im ich premierek zalatwil Euro razem z tym Schetyna, i oba miasta dostaly nowy stadion to naraz frekwencja skoczyla im z 7.000 na 40.000
Taka prawda, i nie ma co porownywac naszej frekwencji z nimi bo to porownanie jablek z gruszkami.
A ja wole nawet byc wyzywany przez nich od biedoty, byle mam nasz Ruch w sercu. U nich w FarszaFie nie ma takiej wspolnoty jak u nas. U nich liczy sie garnitur i portfel na trybunie a u nas Niebieskie serce.
I z tego jestesmy wszyscy dumni, bo to nasza sila.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- Kirek
- Kontakt:
Może masz racje Yego a może po prostu zbyt wielu z nas nie chce ruszyć dupy.
- Yego
Zapewne i to i toKirek pisze:Może masz racje Yego a może po prostu zbyt wielu z nas nie chce ruszyć du**.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać