ceramika-RUCH
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja pi***ole 3-1 z jakiemiskafelkowymi chujami kurwajuz mnie ch** szczela jak patrzena ta gre naszychpseudograjkow. ku*** prowadzili 1- wierzylem ze ku*** wygramy a najgorzej zremisiujemy a tutaj ch** porazka wiec panowie z zaglebie bedzie dobrze jak przegramu 4-0 to bedziekurwa sukces jak tylko stracimy 4 bramek a patrzac realaistyczniebedziekurwa z 7-0 niech lepiej dzadza walkowera i bedzie 3-0 mniejsza porazka kurqa i chociaz nie bedzie ich to kosztowala nic pienbdziey ku***. wszyscy na radomsko ku*** ja pi***ole przez tych grajkow naszych znowu mam zjebany wekend ku***.jakiwdac wyrobek nic nie pokazal wielkiego a ku*** obiecywal zlote gory juz mnie ku***ca chyta jak patrze na te cipy jak graja w ta pilke jedynie Mario Nowak Bizacki i Bajera moze by sienadawali do rezerw
ruchu bo do glowenego skladu to sie ku*** nikt nie nadaje! aTY je***y siwy ch*** Rogala wy***rdalaj z Cichej bo CIchA JEST NASZA A NIE tWOJA wiec spierdalaj!
rogala cwelu CIcHA niegdy nie bedzie Twoja
ruchu bo do glowenego skladu to sie ku*** nikt nie nadaje! aTY je***y siwy ch*** Rogala wy***rdalaj z Cichej bo CIchA JEST NASZA A NIE tWOJA wiec spierdalaj!
rogala cwelu CIcHA niegdy nie bedzie Twoja
-
- Kontakt:
Re: ceramika-RUCH
Widzisz PePek wynik trafiłeś, ino na odwrót. A tak na poważnie to KUURWWAAA, co się dzieje !!PePeK pisze:
wierzez ze wygramy ceramika-RUCH 1 : 3
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bizacki :shock: :shock: czlowieku Bizak zagral moze dwa dobre szpile w ciagu 2 lat.Jego spuszczona glowa i pretensje non stop do partnerow powinny byc jego wizytowka.Chuliganeria pisze:.jakiwdac wyrobek nic nie pokazal wielkiego a ku*** obiecywal zlote gory juz mnie ku***ca chyta jak patrze na te cipy jak graja w ta pilke jedynie Mario Nowak Bizacki i Bajera moze by sienadawali do rezerw
ruchu bo do glowenego skladu to sie ku*** nikt nie nadaje
Co do Wyrobka.Co Ty chcesz od niego??? Czlowiek kasy nie bierze , pracuje za darmo .Co moze za to ze Bizakowi sie nie chce , ze Fornalik to parodia pilkarza , ze Szyndrowski kryje non stop na radar , ze do Bartosa nie podaja , za Masternak i jego interwecje to smiecha na sali , ze reszcie (poza Srutwa i Nowakiem ) sie nie chce.
Byl Lenczyk to bylo zle bo pilkarze narzekali na dyscypline , na ilosc treningow etc. jest Wyrobek trener - kumpel tez zle .
Ps.Nie pisz co drugie slowo "K***A" bo sie tego czytac nie da.Rozumiem emocje , rozgoryczenie ale ciezko uchwicic co miales na mysli
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
Hmm że Wyrobek obiecywał jakieś złote góry :roll: pierwsze słysze??!!tu by sam Ferguson ch*** zrobił podczas takiej sytuacji jaka jest w klubie!!!a druga rzecz Biza do rezerw ok!ale jesli twierdzisz że np. Seba Nowak(obecnie bezsprzecznie postać numer 1 w Ruch-u)Bajera(może ostatnie mecze nie najlepiej ale gdyby nie jego gra i bramki to Ruch nie miałby nawet tego 8miejsca na którym obecnie się znajduje) no i Mario (który nie prezentuje nic wielkiego ale serca mu nie brak a i strzela bramki,a niewielu jest takich w Ruch-u)to chyba rzadko bywasz na meczach Ruch-u!!!Chuliganeria pisze:.jakiwdac wyrobek nic nie pokazal wielkiego a ku*** obiecywal zlote gory juz mnie ku***ca chyta jak patrze na te cipy jak graja w ta pilke jedynie Mario Nowak Bizacki i Bajera moze by sienadawali do rezerw
ruchu
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sztuka jest powiedziec "nie" tak aby nie ucierpial na tym nasz klub a odwrócic sie od klubu teraz jest najlatwiej.trzeba cos zrobic ale nie tak by ucierpial klub ale tak by ci ludzie którzy sa niewlasiciw w tym klubie odeszliz niego.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
nie wiem jak ty ale ja mam Ambicje i to duże a skoro kiedyś powiedziałem ze jestem z Ruchem na dobre i złe to słów na wiatr nie rzucam a teraz sa te złe czasy jak nie najgorsze!!!także weż mi nie zarzucaj że nie mam Abicji nie chcesz, nie chodź twoja sprawa jak chcesz dzieciom dawć na piwo niż dać te 5zl raz na dwa tyg.!!!!A TAKIMI TEKSTAMI TYLKO OBRAŻASZ PRAWDZIWYCH KIBICÓW NIEBIESKICH!!!Lysy pisze:Brak ambicji ze strony kibiców widać na każdym kroku.Nie macie odwagi powiedzieć "nie"tym skurwysynomJak chcecie to płaćcie im dalej! Darmozjady i nierobole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Patton
- Kontakt:
Lysy - ja nie jezdze na Ruch dla pilkarzy, albo dla zarzadu. Jezdze, bo moj dziadek kibicowal, moi wujkowie... moj kuzyn, kumple... mam tam spoko znajmomych, z ktorymi trenuje Bjj, nieraz sobie wypilismy
I jezdze, bo nie widze siebie na innym stadionie, jak nie na Cichej 6... Gdzie przez 83 lata setki tysiecy ludzi zasiadalo, zeby zobaczyc w akcji Wilimowskiego, Cislika, Warzyche, teraz Mario...
Te czasy narazie nie wroca, ale ktos musi pamietac o 14 mistrzach, jedynie MY mozemy... I robimy to spiewajac na meczach, chodzac, podtrzymujac Niebieskosc naszych miast, wiosek... To nam zostalo, a grajkow i reszte mam gleboko w du*** conajmniej od 3 lat... :? Ruch byl, jest i bedzie... A ta garstka kibicow z nim na dobre i zle... Nie to co pan prezesie i reszta swity lacznie z pilkarzykami... Ale mam zepsuty wieczor
Szkoda gadac

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...