Spotkanie działaczy,piłkarzy i kibiców.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
stan01
Kontakt:

#16 Post autor: stan01 » 15 paź 2003, o 22:12

vahanara pisze:
Konrad pisze:Przy całym szacunku dla naszej Legendy muszę powiedzieć, ze to jest starszy człowiek, któremu napewno jest wygodnie kryć obecny zarząd - choćby z tego względu, że jego syn chyba trenuje jedną z drużyn Ruchu... (
ku*** ludzie!!! Są chyba jakieś granice... Cieślika będziesz posądzał o kumoterstwo i "odnoszenie korzyści" z krycia zarządu!?

Brak słów, wstyd...
Dla mnie Pan CIESLIK jest wielkim czlowiekiem, jest wielkim Niebieskim, jest rowniez wspanialym Slazakiem, ale po przeczytaniu tych postow odnosze wrazenie, ze przy wspolpracy z Panem Rogala Jego osobowosc zaczyna tracic na wartosci, a szkoda.
stan :cry:

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Konrad » 15 paź 2003, o 22:36

Vahanara - a jak tłumaczysz zachowanie pana Gerarda? Zresztą myślę, że Fuhr i Stan01 wyrazili to co ja chciałem Ci odpowiedzieć... :(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

AndRe
Kontakt:

#18 Post autor: AndRe » 15 paź 2003, o 22:43

"....Rozmawialiśmy też z kilkoma pilkarzami i okazało się (co chyba nie jest zaskoczeniem dla nikogo) że nie wszystkim jest podrodze z Ruchem..."

Ja podobnie jak Gregor prosilbym o podanie nazwisk tych graczy.

Co do calego spotkania.Dla mnie to szopka jakich u nas wiele.(chociaz nie bylem ale wnioskuje z postow WojtkaO )

Jutro w prasie bedzie pewnie znow ukazana ludzka twarz rogali ktory przeprowadzil dialog z kibicami.
Strategia rogali postepowania z kibicami zalosna ale poki co skuteczna...
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

a

#19 Post autor: a » 15 paź 2003, o 22:45

znowu daliscie sie uspokoic i tak do zajebania ehh tu nie gadac z baranami trzeba tylko na***rdalac

MiG29

#20 Post autor: MiG29 » 15 paź 2003, o 23:04

Prosze, nie komentujcie zachowania pana Cieślika - pan Cieślik po prostu odniósł do siebie zarzuty, a padły one dość ostro, wiec taka, a nie inna reakcja - nie ma innego wytłumaczenia. A to, ze sie zdenerwował, to tylko świadczy, że panu Cieślikowi zależy na klubie.

Mnie martwi to, że inni w Zarządzie są obojetni.

firm ma być 5 - żadnych konretnych nazw, ale są to firmy, które już wspólpracowały z klubem

Piłkarze uważają, że sie starają. Wina jest, według nich, z powodu błedów indywidualnych, rozprężenia. Zapytałem sie o psychologa dla nich. Cecot potwierdził, ze psycholog przydaje sie w drużynie i mógłby pomóc, ale psychologa nie ma.

Co do zaległosci, to teoretycznie klub płaci, z poślizgiem, ale płaci. Piłkarze nie zaprzeczyli temu.

Co do piłkarzy, to mam takie zdanie: oni są lekceważeni, zrzuca sie na nich odpowiedzialność, trochę wystraszeni to nie sprzyja poprawie sytuacji w szatni, to powoduje, że niektórzy tylko chcą odejść. Kolejne zmiany kadrowe nic nie zmienią, obym się mylił

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#21 Post autor: wolfik » 15 paź 2003, o 23:14

Pan Gerard jest bez watpienia najbardziej oddanym klubowi czlowiekiem z członkow zarzadu, prawdopodobnie jedynym ktory nasze pretensje bierze do siebie, mimo ze co pradoksalne jego one nie dotycza. A co do jego slow ze zarzad robi wszystko co mozliwe dla dobra klubu (czy jakos tak) to wydaje mi sie ze takie bzdury wmawia mu Rogala. A Pan Cieślik jest prostym niezbyt wyksztalconym i niemlodym juz czlowiekiem, wiec wierzy naszemu "kochanemu" prezesikowi

Bardziej zastanawia mnie inna sprawa. W wyborczej pisze

Działacze chorzowskiego Ruchu postanowili zagrać w środę w otwarte karty. Na posiedzenie zarządu "niebieskich" zostali zaproszeni przedstawiciele klubu kibica. Po tym, co usłyszeli, stwierdzili tylko: - Na ile damy radę, zrobimy wszystko żeby nie doszło do ekscesów na trybunach.
Czy padly takie slowa moglby to ktos z obecnych na spotkaniu skomentowac
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Gość

#22 Post autor: Gość » 15 paź 2003, o 23:26

a pisze:znowu daliscie sie uspokoic i tak do zajebania ehh tu nie gadac z baranami trzeba tylko na***rdalac
Nikt się nie dał uspokoić, o to ty już się nie martw... wiemy więcej niż przed spotkaniem z paroma osobami z zarządu i prezesem. Nie wszystko zostało wyjaśnionie ale nie uspokoiło nas to wcale, dało sygnał że jednak idziemy w dobrą stronę... (My jako kibive). Padło kilka ostrych słów pod adresem prezesa i zarządu jeśli chodzi o przedstawienie naszych racji nie mamy sobie nic do zarzucenia, to wszystko co tutaj zostało powiedziane no forum zostało bez ogrodek i wygładzania przedstawione na spotkaniu zarowno zarządowi jak i piłkarzom. Teraz wystarczy czekać na efekty, odnośnie tekstu z wyborczej chodziło nam o to że na trybunach bedzie bezpiecznie, chyba nie chcemy dostarczać dodatkowego alibi piłkarzom i działaczom że się nas boją, paraliżuje ich strach i stąd ta "niemoc". Usłyszeliśmy też kilka cierpkich słów pod naszym adresem, więc proszę nie dowalajcie nam jeszcze wy bo cała nasza dotychczasowa praca straci sens... kopany z każdej strony nikt nie chce być. Konkluzja po spotkaniu jest jedna, musimy się, My kibice bardziej skonsolidować bo walka o nasz Ruch wcale nie będzie łatwa.

Gość

#23 Post autor: Gość » 15 paź 2003, o 23:34

Wojtek MiG. Ta prośba była już tutaj powtarzana ale widzę ,że jakoś unikacie odpowiedzi na pytanie. Którzy to piłkarze przechodzą obok Ruchu" i nie jest im po drodze??? Możecie to zdradzić??Czy istnieje w tym temacie jakaś zmowa milczenia?
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Ozor » 15 paź 2003, o 23:36

A może jest tak że w obliczu zmian na SA trzeba trochę obniżyc wartosc spólki żeby dotychczasowi członkowie zarządu mogli nabyc więcej udziałów.I dajcie spokój z tym pan Gerard ma prawo do swojej opinii jakakolwiek by ona nie była.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: Ozor » 15 paź 2003, o 23:43

I jeszcze cos grajki do roboty albo wypad bo kibice wam nogi z dupy powyrywają za takie lecenie w H. Wszystko ma swoje granice a jak wam nie płacą to rozwiązac kontrakt a nie robic z kibica ciula.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#26 Post autor: wolfik » 15 paź 2003, o 23:48

WojtekO pisze: Teraz wystarczy czekać na efekty, odnośnie tekstu z wyborczej chodziło nam o to że na trybunach bedzie bezpiecznie, chyba nie chcemy dostarczać dodatkowego alibi piłkarzom i działaczom że się nas boją, paraliżuje ich strach i stąd ta "niemoc".
tak tez myslalem, z tym ze w wyborczej jest napisane
Kibice - po tym co usłyszeli - stwierdzili tylko: - Na ile damy radę, zrobimy wszystko żeby nie doszło do ekscesów na trybunach.
tak ze postronna osoba czytajac ten artykul moze odniesc wrazenie juz wszystko jest w porzadku kibice pogodzili sie z wladzami klubu jest rozowo i pieknie

P.S. ilu czlonkow zarzadu bylo obecnych na zebraniu
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: wojt » 16 paź 2003, o 02:33

Zgadzam się z Fuhrem i Konradem. Gerard Cieślik to zywa legenda Ruchu dla której zawsze będe miał szacunek, ale to prostolinijny poczciwy człowiek który niestety jest sterowany przez Rogalę i spólke. Pan Gerard zapomniał chyba że to co bylo dobre w latach 50tych juz dawno sie nie sprawdza. Chciałem jeszcze cos napisać ale boje sie że wywołam ostra dyskusje.

Jr

#28 Post autor: Jr » 16 paź 2003, o 08:02

Bizak i Matuszek juz dawno wypowiedzieli sie na temat Ruchu i niewiem czemu jeszcze graja w tym klubie.
A co do spotkania to moim zdanie znowu lipa i popieram Łysego jak niewygraja 5 szpili z zrzedu do mam chodzenie na szpile w du...
A potwierdzeniem faktu że grajki jednak cos dostaja z poslizgiem to mnie dopiero w kurwi.. Cecot kur.. jeszcze psychologa chce a może ze 2 kurewki .
GRAJKI MAJĄ GRAĆ A JAK NIE TO WY......!!!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: jalboss » 16 paź 2003, o 09:19

Cecot po tym co pokazał w niedziele to by nawet starej babci nie dał rady dup..ć:lol:
Psycholog może i by się przydał, a może nawet psychiatra.
Juz widzę te zimowe wzmocnienia. Znowu przyjdzie paru grajków których nikt nie chce, a starzy też zostana no bo gdzie pójdzie grać Bizak czy Matuszek?
Jedyna nadzieja w SSA, że nowi udziałowcy, o ile tacy się znajdą, pożegnają rogale i innych dupków z zarządu (oprócz Cieślika).
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

WOJTEKK

#30 Post autor: WOJTEKK » 16 paź 2003, o 09:39

1.Podobno Mario rzadzi w szatni-co mówił Mario ????
a pozatym to jedne wielkie puste gadanie,jakie wzocnienia jedno pytanie zapomnialem napisac KURWOSCI KIM LUB CZYM MIAŁ BYC TEN AS Z REKAWA ROGALI ???bINLADEN CO BY TO ROZPIERDOLIŁ ???
Jezeli chodzi o Pana Gerarda z całym szacunkiem dla niego moze byc zły owszem ale na siebie ze wlazł w takie gówno narobione przez Rogale i zarzad a nie na nas !!!!!! i tyle narazie

ODPOWIEDZ