cenzura na oficjalnej !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#16 Post autor: Gość » 13 paź 2003, o 14:46

vahanara pisze:A'propos WojtekO : chyba nie tylko statut K.S. Ruch jest tajny prawda???
Nasz statut nie jest tajny tylko niezatwierdzony... zrezstą co się czepiasz nie ma jeszcze stowarzyszenia więc nie ma statutu

BTW Odbijasz piłeczkę czy chcesz zmienić temat bo ten jest niewygodny :?:

Dzyn

#17 Post autor: Dzyn » 13 paź 2003, o 15:54

ku*** MAC to juz szczyty, niech zrobi swoja i ja tez ro***erdoli, kk wrocmy do nieoficjanego statusu nie dajmy robic z siebie posmiewiska, olej te ich informacje z klubu dopoki sie nie zmieni zarzad,

my chcemy wystartowac ponownie tylko musimy dograc pare spraw jeszcze :wink:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#18 Post autor: Patton » 13 paź 2003, o 16:01

Krzysiek - oni maja racje olej ta oficjalke. Zreszta od dluzszego czasu to klub nam za przeproszeniem "gowno", a nie informacje daje... Wiekszosc sa Twoje artykuly i Lukasa, do tego prasowki i to wszystko. Ja nie chce, zeby najlepsza strona o Ruchu, NASZA strona byla jeszcze w lapach zasranego zarzadu. Jak strona wroci do nieoficjalnej, to wtedy ich mozemy zjechac z gory na dol. Zreszta mam propozycje - wyciagajmy na tym forum wszystkie brudy jakie sie tylko da. Kto ma znajomosci, niech sie dowie jak Ruch stoi wobec ZUSu, wobec miasta itd. Tutaj zagladaja dziennikarze takze, a nie wierze, ze nikt z was takich info nie ma, ewentualnie nie potrafi zdobyc. Panie rogala - Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#19 Post autor: vahanara » 13 paź 2003, o 16:04

WojtekO - nic z tych rzeczy. Przyczepiliście się do mnie więc jak to z każdą akcją, jest reakcja... Nie mam nic wspólnego z KK więc i ze stroną też niewiele...
Co do stowarzyszenia to po naszej korespondencji takie mogłem odnieść wrażenie.
Pozdro

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#20 Post autor: Patton » 13 paź 2003, o 17:25

Dorsi - nie podbijaj do KK... On niczemu nie jest winien, lepiej docen to co zrobil dla tego klubu. Decyzja poszla z gory co do strony i on nic na to nie poradzi. Moze jedynie zrobic nieoficjalna. A forum na bank nie cenzoruje. Akurat znam go w miare dobrze i jest tak w porzadku, ze niejeden nie zdaje sobie z tego sprawy.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#21 Post autor: Schlesien » 13 paź 2003, o 17:34

Tomasz_W pisze:kazano zdjac komiksy oraz komentarze to newsow. Komiksy umieszcze na mojej stronie - o ile bede mial pozwolenie Ralfa - on jest autorem komiksow
Tam nawet nie bylo slowa o zarzadzie, a watpie, zeby zawodnicy sie na to skarzyli! Jesli to prawda, ze komiksy zniknely przez cenzure, to nastepny komiks powstanie dzisiaj... wiadomo na jaki temat.

Tomek, komiksy oczywiscie mozesz zamiescic na swojej stronie. Robie je po to aby kazdy mogl je ogladac.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: Konrad » 13 paź 2003, o 17:38

ku***, dla mnie to jest już hiperszok! Panie Prezesie to już pan dodszedł do tego ze swoimi czerwonymi kolesiami, ze blokuje pan swobode wypowiedzi? To nie są czasy komuny, przypominam, że to XXI wiek.Wiem pan, to już nie jest śmieszne, to jest żałosne - pan jest poprostu ośmieszony przez samego siebie. Czy wyobraża sobie pan taką sytuację, że jak spotka pan na ulicy jakiegoś kibica RUCHU to ten napluje panu w twarz? Co pan wtedy zrobi? Powie pan że deszcz pada?? Z dnia na dzień utwierdzał mnie pan w przekonaniu, a założeniem cenzury upewił mnie pan, że mimo tego, że trzyma się pan pazurami stołka, to pański koniec jako prezesa jest bardzo bliski. Nie tacy spece spadali już ze stołków. Mam tylko nadzieję, że jak pan będzie leciał to nie będzie wielkiego huku. Założenie cenzury na stronie jest dla mnie obrzydliwym i chamskim posunięciem. Już niedługo panie Krystianie... już niedługo się od pana uwolnimy...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

AndRe
Kontakt:

#23 Post autor: AndRe » 13 paź 2003, o 18:04

Patton pisze:Dorsi - nie podbijaj do KK... On niczemu nie jest winien, lepiej docen to co zrobil dla tego klubu. Decyzja poszla z gory co do strony i on nic na to nie poradzi. Moze jedynie zrobic nieoficjalna. A forum na bank nie cenzoruje. Akurat znam go w miare dobrze i jest tak w porzadku, ze niejeden nie zdaje sobie z tego sprawy.

Potwierdzam w 100%.

Stronka jest wysokim poziomie a jest to zasluga tylko i wylacznie KKubickiego.Poserfujcie sobie po innych stronkach klubowych.1 news na dzien i to zazwyczaj skopiowany z jakiegos sportowego serwisu , strony nieaktualizowane przez tydzien albo nawet dluzej.
Strona Ruchu jest w czolowce strone netowych i nie jest to opinia moja lecz obiektywna opinia znajomych z Krakowa i Wroclawia.(nie zwiazanych w zaden sposob z Ruchem)

Co do zaistnialej sytuacji.
Dla mnie to akt desperacji zdychajacego komucha rogali i spolki.
Kto widzial wczoraj ilosc policji na parkingu i ilosc porzadkowych na meczu ten wie o czym mowie..Za niedlugo porzadkowych bedzie wiecej na meczu niz widzow.
Cenzura to kolejny jej objaw.

W swiat poszla plota jakoby kibice Ruchu planowali jakas akcje silowa przeciw Rogali.Plota oczywiscie puszczona przez Rogale , ktory chce z siebie zrobic ofiare ,czlowieka zastraszonego etc.
Czesciowo odniosla skutek gdyz dostalem sms od znajomych z innych rejonow Polski czy u nas naprawde cos takiego sie szykuje.

Dlatego dobrym pomyslem byloby napisanie sprostowania (czytaj prawdy) do jakiekolwiek gazety sportowej.

Bojkot strony glownej jest nietrafionym pomyslem bo w ten sposob bojkotowalibysmy prace wlozona przez KK i Lukasa.A przeciez nie o to chodzi.

Jak ominac cenzure ??? w bardzo prosty sposob
Wystarczy text skopiowac ze strony glownej i umiescic go na forum.Wtedy mozna komentowac go do woli.Czasem najprostszy sposob jest najlepszy.

Zreszta rogala i tak czyta to forum.Jak zobaczy w jaki sposob sobie radzimy to chyba go krew zaleje. :lol:

ps Szkoda ze Krystian Rogala nie ma cywilnej odwagi odniesc sie do tego wszystkiego.Skoro ma czas na czytanie forum to i pewnie ma czas na napisanie czegos na swoja obrone.Chyba ze nie ma argumentow na swoja strone.

To tyle ja wracam do tworzenia BIZNES PLANU :?
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Gość

#24 Post autor: Gość » 13 paź 2003, o 18:05

Prezes robi wszystko aby ograniczyc nam pole dzialania. Widac trzyma sie stolka jak moze. Ma nad nami przewage bo jest wysoko postawiony jednak nas jest duzo. Dzialamy w grupie a on jest sam.

Jestem jak najbardziej za zmiana statusu strony na nieoficjalny. Szkoda tylko ze bedziemu jedynym klubem w 2 lidze bez oficjalki.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#25 Post autor: Scypion » 13 paź 2003, o 18:10

Bedac na meczu przezylem jakies nawroty pamieci , Rogala zafundowal nam ( a przynajmniej mnie :) ) jakis wechikul czasu , pare minut przed koncem meczu sektor RODZINNY 1 zostal obstawiony najpierw przez ochroniarzy , potem przez prewencyjniakow ... psychoza ...prezeso musi sie piekielnie bac o swe nienaruszalne dobra osobiste...teraz właczam komputer , strona Ruchu , komentarze...patrze nie ma...cenzura!!! Co to ma na celu wmawiają sobie że skoro nie ma bluzgow to jest ok ?
Ktos widzi w tym sens? Boje sie włączyc telewizor... ;)
Komuch nigdy sam nie ustapi ze stanowiska ... nie jest Czechem aksamitem sie go nie da owinac ... .
Pilkarze swą postawą spowodują , że po nastepnym meczu dojdzie do mych uszu jeszcze wiecej oswiadczen typu : ...skoro wszyscy mnie tu w du*** mają nie zobacza mnie na stadionie zanim sie to nie zmieni...
Ilu nas przyjdzie na kolejny mecz?

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: Konrad » 13 paź 2003, o 18:12

No to będziemy bez oficjałki - mnie na tym nie zależy - i tak już chyba jesteśmy jedynym klubem w 1 i 2 lidze gdzie panuje pi***olnik organizacyjny jak w "murzyńskiej chacie"!! :evil:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

volek
Kontakt:

#27 Post autor: volek » 13 paź 2003, o 19:05

Panie prezesie ,dla pana czas chyba stanął w miejscu.Wydawało mi się,że komuna została obalona w roku 89,ale jak widać naszym klubie ma się całkiem dobrze.
Niedługo dojdzie do tego,że jak powiem coś niewygodnego to mgę zostać internowany.Zaczynam sie bać.Sam pan się na oczach wszystkich kompromituje.

PANE

#28 Post autor: PANE » 13 paź 2003, o 19:54

Mam propozycję. Trzeba pociągnąć ten wątek na forach prasowych. dziennikarze tam zagladają częściej niż tutaj. Niech będzie o tym głośno w regionie , w Polsce. Może rogala zrozumie , że komuna i cenzura zdechły 14 lat temu i nawet kolega Miller mu nie pomoże. Ale czasy....

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#29 Post autor: vahanara » 13 paź 2003, o 20:04

qr** żenada. Brak słów...

tort
Kontakt:

#30 Post autor: tort » 13 paź 2003, o 20:45

To co sie dzieje w tym klubie to czysta paranoja , wprowadzac cenzure na stronie ..... smiech na sali :evil: Jak tak dalej pojdzie to zamiast walki o awans do ekstraklasy zostanie nam walka o utrzymanie :( PANIE ROGALA ZEGNAMY :!:
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...

ODPOWIEDZ