Blaszany pisze:no ale trza przyznać ze jak u nos bes uostatnie 2 lata złaziłoby po 10 tys. karnetów, to terozki mono by sie pokusili uo darmowe karty.... także tukej pole do popisu majom kibice..... qpować karnety!!
Co to znaczy kupować karnety! Ja kupiłem i mam ale rozumiem ludzi którzy nie chcą kupić. W obecnej sytuacji plusy z posiadania karnetu na jedną z rund są minimalne. Karnetu sezonowego nie opłaca się kupować wcale.
Osobiście posiadam karnet na TD i kupiłem go z dwóch powodów:
1. Teoretycznie stałe miejsce.
2. Nie muszę chodzić po bilety przed meczem.
Ale jeżeli ktoś nie uczęszcza na TD lub TG to punkt 1 dla niego nie istnieje (wszyscy siedzą gdzie chcą) a po wprowadzeniu kart doładowywanych przez internet (ma być na mecz z Wisłą) punkt 2 też przestaje istnieć.
Wiec jakim cudem chce pan sprzedać 10k karnetów jak TG + TD to z tego co mnie pamięć nie myli to 2k.
Proszę się zastanowić i odpowiedzieć na pytanie: "Jakie plusy wynikają z posiadania karnetu na Ruch?"
Śmiem twierdzić że zbyt małe aby zachęcić większą rzeszę ludzi do ich kupowania a za taki stan rzeczy odpowiada w głównej mierze marketing.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2010, o 16:03 przez
jabolgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.