Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#16 Post autor: Mirek » 16 lip 2010, o 10:55

Lysy czy Ty aby nie wybierasz się do jakiegoś sądu? hehe

A co do tematu: alek900 mówi, ze na oficjalnej piszą, jak to dobrze graliśmy na Malcie :P
Ale tego, że mecz rewanżowy, w przypadku awansu, bedzie ostatnim na Cichej, tego już nie napisali. No chyba, że w moim wieku wzrok już nie ten i nie widzę.

edit: to jest tytuł z oficjalnej strony:
"Dziś losowanie III rundy. Znani rywale Ruchu!"
Dopiero w tekście jest mowa o ewentualnych rywalach.
Niby nic, a jednak.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2010, o 11:37 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Ozor » 16 lip 2010, o 10:59

a ja ich pochwalę ,plakaty na mecz z Kazachami były najlepsze jakie widziałem ,przynajmniej jedna sprawa była na wysokim poziomie.
Trzeba sie cieszyc nawet z takich małych sukcesów :)

pedro-sbl
Kontakt:

#18 Post autor: pedro-sbl » 16 lip 2010, o 12:09

Ozor pisze:a ja ich pochwalę ,plakaty na mecz z Kazachami były najlepsze jakie widziałem ,przynajmniej jedna sprawa była na wysokim poziomie.
Trzeba sie cieszyc nawet z takich małych sukcesów :)
Co dla jednych je sufitem do innych jest podlogom :/

Wielofunkcyjna karta kibica, dzięki której fani Lecha nie tylko kupią bilet na mecz, ale także zrealizują zakupy w sklepach i internecie oraz skorzystają z komunikacji miejskiej, powstanie pod koniec roku - poinformowały w czwartek władze poznańskiego klubu.

Karta kibica to innowacyjny projekt, która wykracza poza standardy współczesnej bankowości. Łączy ona w sobie funkcję bankową, stadionową i miejską. Karta kibica została opracowana we współpracy poznańskiego klubu, miasta Poznania i Spółdzielczej Grupy Bankowej.

Za pośrednictwem karty kibic będzie mógł wchodzić na stadion, realizować zakupy, używać jej w celach płatniczych w punktach handlowych i usługowych. Za pomocą tego dokumentu, będzie istniała również możliwość dokonywania płatności przez internet. W przyszłości za jej pośrednictwem będzie można skorzystać z komunikacji miejskiej.

Karta będzie jednocześnie identyfikatorem kibiców i karnetem na rozgrywki ligowe.

- Rozpoczyna się coś co jest nawet w skali europejskiej wielkim wydarzeniem i wyzwaniem - powiedział Arkadiusz Kasprzak, wiceprezes Lecha Poznań, który liczy na to, że prace nad kartą będą ukończone jeszcze w tym roku.

Do kibiców karta trafi przed rundą wiosenną najbliższego sezonu i BEDZIE ONA BEZPLATNA.
Jako jest roznica miedzy ich zarzondem a naszym?? Im zalezy a naszym niy. My momy za to mrozika i dzioucha z altreichu.
Niy ma co wymagac od pilkarzy i od kibicow kiedy uoni (dzialacze machery) niy wymagajom od siebie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Pavlique
Kontakt:

#19 Post autor: Pavlique » 16 lip 2010, o 12:21

Polsat zrezygnował z transmisji, gdy Ruch nie zmienił godziny spotkania. - Dziwi nas, że Wisła ma mecz o 20:00, a my mielibyśmy grać o 17:00. Prezentowaliśmy ładniejszą piłkę w poprzednim sezonie, a przynajmniej tak twierdziły media - przypomina Gudebski.
kolejny kwiatuszek naszego rzecznika... tzn że co, że Pan ni ma co do tego przekonany, że to ino media tak godały a do Pana to ganz egal :mad: Pzreceiż Pan kasujesz za bycie rzecznikiem a niy pożal sie Boże jakimś nie wiadomo kim co to nieśmiało chce cos powiedzieć ale sie krympuje :dobani: A potym godani ze som my mynij medialnym klubym :hyhy:
Chopie ty naprowdy sie grabisz :zdegustowany:
I'm a man who walks alone

ENDZA
Kontakt:

#20 Post autor: ENDZA » 16 lip 2010, o 12:35

Lysy pisze:
mulan pisze:to chyba raczej pytania i zarzuty do jego przełożonych :oczami:
Działania zarządu i innych pracowników klubowych-taki jest temat wątku.
Poza tym rzecznik mówi ,że jest kibicem Ruchu.Czy jako kibic i rzecznik nie powinien czytać prasy?Mnie stać a jego nie?Już stanowisko"RZECZNIK PRASOWY" rozwiewa wszelkie wątpliwości co do mojego pytania.Czy R Z E C Z N I K P RA S O W Y powinien prosić kibica ,żeby mu przeslał zdjęcie bądz scana artykułu z prasy ogólnodostępnej i takiej ,którą czytaj wszyscy w koło? Chodzi o Sport.Cena 2,1 pln,-
To są totalne jaja.Rzecznik powinien mieć stały dostęp do prasy I to powinien mu zapewnić klub
Podpisać umowę z kioskiem Ruchu na Batorym dać mu reklama i niech wysyło skany artykułów prasowych o Ruchu :rotfl: :rotfl: :rotfl: (skoro klubu nie stać na prasę) Niektóre zakłady fryzjerskie maja dziennie świeża prasę...

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#21 Post autor: forrest » 16 lip 2010, o 13:44

Do kibiców karta trafi przed rundą wiosenną najbliższego sezonu i BEDZIE ONA BEZPLATNA.
Jako jest roznica miedzy ich zarzondem a naszym?? Im zalezy a naszym niy. My momy za to mrozika i dzioucha z altreichu.
Niy ma co wymagac od pilkarzy i od kibicow kiedy uoni (dzialacze machery) niy wymagajom od siebie.[/quote]

niewiem czy wiesz jako jest różnica między nami a nimi... u nich ludzie kupują karnety....
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#22 Post autor: Blaszany » 16 lip 2010, o 14:26

no ale trza przyznać ze jak u nos bes uostatnie 2 lata złaziłoby po 10 tys. karnetów, to terozki mono by sie pokusili uo darmowe karty.... także tukej pole do popisu majom kibice..... qpować karnety!!

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: alek900 » 16 lip 2010, o 15:15

W innym temacie ktoś pisoł coś w jaki sposób zostoł potraktowany podczas kupywania karnetu chyba (?). widza że ten ktoś nie był som, bo też na własnej skórze sie przekonołech o buractwie i prostactwie osób obsługujących kibiców w naszym klubie. Spotkało jeszcze kogoś podobnego to że obsługujący traktował Cie jak zło, wyrażał się w sposób hmm napewno nie taki jak powinno traktować się kibica chcącego zakupić karnet, i w dodatku jego poza, że gdyby mu dano łóżko to można się domyślić że obsługiwał by nas leżąc.
Ale jo tego tak napewno nie zostawia. Za kilka dni ida zaś tam, i jak mie tak samo przyjmną to cykna zdjęcie i chyba do gazet albo tv to pośla bo to paranoja.
Kogo jeszcze z WAS spotkało coś podobnego??

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Mirek » 16 lip 2010, o 15:38

Blaszany pisze:także tukej pole do popisu majom kibice..... qpować karnety!!
Dzisiaj byłem po bilety na LE. Byłem tam z 20 minut i przez ten czas nie było nikogo, kto wyrabiałby kartę kibica albo karnet. Biletów też nikt w tym czasie nie kupował. Może trafiłem na nieciekawą godzinę, bo była to 13.30, ale i tak ta pustka jest ciekawa.

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#25 Post autor: jabolgo » 16 lip 2010, o 15:50

Blaszany pisze:no ale trza przyznać ze jak u nos bes uostatnie 2 lata złaziłoby po 10 tys. karnetów, to terozki mono by sie pokusili uo darmowe karty.... także tukej pole do popisu majom kibice..... qpować karnety!!
Co to znaczy kupować karnety! Ja kupiłem i mam ale rozumiem ludzi którzy nie chcą kupić. W obecnej sytuacji plusy z posiadania karnetu na jedną z rund są minimalne. Karnetu sezonowego nie opłaca się kupować wcale.
Osobiście posiadam karnet na TD i kupiłem go z dwóch powodów:
1. Teoretycznie stałe miejsce.
2. Nie muszę chodzić po bilety przed meczem.
Ale jeżeli ktoś nie uczęszcza na TD lub TG to punkt 1 dla niego nie istnieje (wszyscy siedzą gdzie chcą) a po wprowadzeniu kart doładowywanych przez internet (ma być na mecz z Wisłą) punkt 2 też przestaje istnieć.
Wiec jakim cudem chce pan sprzedać 10k karnetów jak TG + TD to z tego co mnie pamięć nie myli to 2k.

Proszę się zastanowić i odpowiedzieć na pytanie: "Jakie plusy wynikają z posiadania karnetu na Ruch?"
Śmiem twierdzić że zbyt małe aby zachęcić większą rzeszę ludzi do ich kupowania a za taki stan rzeczy odpowiada w głównej mierze marketing.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2010, o 16:03 przez jabolgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

Awatar użytkownika
Ridej1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: Ridej1920 » 16 lip 2010, o 16:02

Lysy-jeśli chodzi o prasa to jak roz byłech przed treningiem na Cichej to przyjechoł Ariel i wyloz z przeglądem w ręce,myśla,że doł by rzecznikowi poczytać,jak by ładnie poprosił :hyhy:

kattowitz
Kontakt:

#27 Post autor: kattowitz » 16 lip 2010, o 16:17

Od zawsze kupowałem karnet ale od tego sezonu zrezygnowałem z dwóch powodów:
1. Cena na cały sezon dla dwóch dorosłych osób trocha mnie przerasto finansowo.
2. Może i bych się szarpnął na te karnety ale jak by klub doł jakieś bonusy czyli tak jak w ubiegłych latach - mecze PP, PE wliczone w karnet.
A w tym sezonie nic. Zupełny null.
Ludzie kalkulują i takie bonusy na nich działają bo jest w tym obopólny interes i klubu i kibica. Widać że zarządowi klubu nie zależy na dużej ilości sprzedawanych karnetów. A szkoda.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#28 Post autor: radzion » 16 lip 2010, o 18:27

kattowitz pisze:Od zawsze kupowałem karnet ale od tego sezonu zrezygnowałem z dwóch powodów:
1. Cena na cały sezon dla dwóch dorosłych osób trocha mnie przerasto finansowo.
2. Może i bych się szarpnął na te karnety ale jak by klub doł jakieś bonusy czyli tak jak w ubiegłych latach - mecze PP, PE wliczone w karnet.
A w tym sezonie nic. Zupełny null.
Ludzie kalkulują i takie bonusy na nich działają bo jest w tym obopólny interes i klubu i kibica. Widać że zarządowi klubu nie zależy na dużej ilości sprzedawanych karnetów. A szkoda.

dokladnie, zwlaszcza ze zawsze z jakiegos powodu moze ci wypasc 1 czy 2 mecze tak jak mi np wypadnie mecz z Widzewem u siebie :zly: , no ale co zrobic :,pora sie obraczkowac :oczami:

juza
Kontakt:

#29 Post autor: juza » 19 lip 2010, o 14:13

Zawsze To możesz zrobić na C6 no i sto lat by było :piwo: :piwo:
ps. gratulacje :(

buli19R20
Kontakt:

#30 Post autor: buli19R20 » 20 lip 2010, o 12:16

dzisioj bylech po bilet na Valetta i ku mojemu zdziwieniu patrza kolejka po poru minutach mowia pani ze 2 bileciki prosze jeden za 20 drugi za 25 Ona na jaki sektor wiec mowie ze na 10 Pani zagląda do szufladki i mowi mi ze niema i daje mi na sektor nr 8b bez zapytania i wogole na od***rdol sie drogi kliencie. W przeciwienstwie do Pani jej kolega siedzący obok wyrabiał mi kiedys karnet i fajnie z kulturką dzisiaj tez to samo grzecznie i przedewszystkim nie dawał po sobie poznac ze niechce mu sie siedziec w tej kanciapie.

ODPOWIEDZ