Cracovia - RUCH 2 - 1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#16 Post autor: Patton » 17 sie 2003, o 22:56

jaca, nie wiem, czy to prawda, ale to dzieki waszym wlodarzom klubowym nie weszlismy na szpil. I po co bylo pi***olenie, ze mamy nie robic dymu, bo chcecie spokoj? To przez was ku*** 300 osob jezdzilo jak pojebane po tym waszym "grodzie" a potem ku*** w kurzu i sloncu stalo na dworcu. je*** Cracovie!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Jaca - Kraków

#17 Post autor: Jaca - Kraków » 17 sie 2003, o 23:06

Patton pisze:jaca, nie wiem, czy to prawda, ale to dzieki waszym wlodarzom klubowym nie weszlismy na szpil. I po co bylo pi***olenie, ze mamy nie robic dymu, bo chcecie spokoj? To przez was ku*** 300 osob jezdzilo jak pojebane po tym waszym "grodzie" a potem ku*** w kurzu i sloncu stalo na dworcu. je*** Cracovie!!
Gówno prawda, decyzję podjęła Policja po zadymie przed stadionem z Cracovią. Kto wiedział, że was przez to nie wpuszczą na stadion ... ????
Dupiano wyszło, ku*** co zrobić .....

Nie chcieliśmy zadym na stadionie, bo klub liczy kasę a rozpierdalanie krzesełek oznacza wydatki....
Poza tym mogą nam stadion zamknąć, bo mają na nas oko psy je***e ... !

Pozdrawiam !

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#18 Post autor: Patton » 17 sie 2003, o 23:12

Tak, bo musieliscie busy ro***erdolic - ku*** na 800 osob 3 busy i jeszcze rozpierdolone. Wierz mi, nie po to jechalismy na wyjazd w takiej liczbie, zeby ku*** przez was sobie krakow zwiedzac, w du*** mam to cale zasrane miasto. Ja jechalem na mecz, za ktory zaplacilem Twojemu Klubowi pieniadze i pi***oli mnie reszta. Zajebaliscie sprawe i tyle. Pozdro dla normalnych
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Tomasz_W

#19 Post autor: Tomasz_W » 17 sie 2003, o 23:59

to z niewpuszczeniem naszych to sk***ysynstwo !!! Bylem na szpilu i cykalem foty i widzialem jak popierdolona policja strzelala do kogo popadnie !!!
Wszystko jest na fotach - ktore beda lada moment - do 30 minut od teraz (23:58) moga sie wszystkie nie ladowac - wrzucam do Krzyska na serwer bo po szpilu z piastem przez 1.5 dnia mi prawie inet w sieci nie dzialal :((

Co do szpilu - poziom spoko, oprawa Cracovi na dobrym poziomie - ale doping mieli dobry dopiero po bramce na 1:1. Co do naszych - doping mogkl byc lepszy - ale psiarnia zj***la atmosfere.

Na stronie typowalem piasta 3:0 i cracovie 1:1 i ku*** 2 x w 90 minutach tracimy tory !!! K.... Za tydzien rozjebiemy KSZO !!!
Obecnosc obowiazkowa !!!

Tomasz_W

#20 Post autor: Tomasz_W » 18 sie 2003, o 00:03

AHA ! okolo 22.30 - 23.00 bylo w kurierze na TVP3 bramki ze szpilu i chyba 2 minutowa relacja z dymow !! Jutro ma byc powtorka, Krzysiek obiecal ze nagra i zrobi AVI-ka z tego !

DjMaciar
Kontakt:

#21 Post autor: DjMaciar » 18 sie 2003, o 00:19

quzwa fajniue wos wy***ali na szpil jechac i go nie widziec to idzie kurwicy dostac a potem ktos dupi ze byly dymy kazdy by sie wkurwil
w necie wszedzie piszom ze dymia gowniaze hu** prawda jakcie nie wpuszczaja to kazdy by zryjem wyskoczyl a od tego sie wszystko zaczyno
mie ino dziwi zezawsze jak jest bezz psiarni jest spokojino te hu** siepojawiom zawsze jakos prowokacja nie wiem czy oni chca sie wyrzyc czy jaki hu* zreszta som nieroz widziolch jak ku***y prowokujom
CH.W.D.P
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

deniss
Kontakt:

#22 Post autor: deniss » 18 sie 2003, o 00:22

bylem na szpilu Jaca-Krakow pisales ze przywitacie nas brawami a przywitaliscie kamieniami nie mowie ze wszyscy kibice cracowji sa po***ani ale ja przywiozlm z tego wyjazdu tylko nienawisc do was i wasze zachowanie jest na poziomie 3 ligi mam nadzieje ze szybko tam wrocicie i jeszcze jedno do waszych sasiadow duzo wam brakuje
ale drurzyne macie w wydaniu 1 ligowym w 2 polowie cracowia byla o niebo lepsza od RUCHu i zwyciestwo wam sie nalezy
pozdRo dla noRmalnych kibicow
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

Bolek
Kontakt:

#23 Post autor: Bolek » 18 sie 2003, o 01:09

Wrociel dopiero niedawno i mnie udalo sie dojechac na mecz. jechalismy 3 busami dojezdzamy pod stadion juz po chwili leca szybywe wszystkich busach, wychodzimy z busa i w nasza strone leci wszystko cos ie da.na stadionie do rozpoczecia meczu tylko wyzwiska miedzy soba no i oczywiscie craxa znowu rzuca czym sie da, po rozpoczeciu meczu wszystko sie zaczelo craxa przeskakuje na bufor i podlatuje do naszego plotu i wyciaga kosy my tez atakujemy al widzac sprzet wycofujemy sie wtedy wpada psiarnia i juz oby dwie ekipy dymia z psiarnia prze jakies 15-20 min po tem spokuj do konca meczu. Droga powrotna z mala kamionka po ktorej moj brat dostaje kamieniem w glowe napewno znowu craxa rzucala kamieniemi. to tyle
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Adi-Żory » 18 sie 2003, o 01:14

Jo tysh był na szpilu,akurat w tych co byli.:)
Chujowo wyszlo z tymi że ich cofli.
Ale można powiedzieć ogólnie wyjazd udany.
PozdRo.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: wojt » 18 sie 2003, o 01:18

Byłem na kilku meczach na Wiśle i drugi raz na Craxie, muszę się zgodzic z Denisem że chamstwem i prostactwem drużyna z ul. Kałuży przewyzsza sasiadow zza miedzy o głowe. Dażyłem Cracovie wieksza sympatia niż milicyjny Gts, ale teraz zmieniam zdanie. Szkoda chopów od nas którzy niedojechali. To straszne sk***ysyństwo. O meczu pisałem wczesniej -zasłuzone zwyciestwo Cracovii.

Jaca - Kraków

#26 Post autor: Jaca - Kraków » 18 sie 2003, o 03:03

Patton pisze:Tak, bo musieliscie busy ro***erdolic - ku*** na 800 osob 3 busy i jeszcze rozpierdolone. Wierz mi, nie po to jechalismy na wyjazd w takiej liczbie, zeby ku*** przez was sobie krakow zwiedzac, w du*** mam to cale zasrane miasto. Ja jechalem na mecz, za ktory zaplacilem Twojemu Klubowi pieniadze i pi***oli mnie reszta. Zajebaliscie sprawe i tyle. Pozdro dla normalnych
ku*** stary masz rację .... , tylko co ja mam Ci odpisać ?
Bardzo dużo gości z Cracovii uważa te dymy za niepotrzebne, zwróciłeś uwagę jak np. "Łysy" (ten, który prowadził doping) reagował na zadymy ?

Przepraszać nie będę, bo nie jestem do tego upowazniony (nie jestem tak wysoko w hierarchi kibiców Cracovii).

Porównywania Cracovii do sąsiadów zza błoń nie będę komentował .... to wielka obraza... !

Pozdrawiam Chorzów !

19PABLO20

#27 Post autor: 19PABLO20 » 18 sie 2003, o 08:13

DYM DYMEM ALE PO ch** WAM KOSY I INNE TE ZECZY JESTESCIE TAK CIENCY BEZ SPRZETU DLATEGO GO TYLKO UZYWACIE WIEM BO JAK CZEKALISMY MY ( 2 GRUPA) NA DWORCU I JAK KILKU KOLESI POSZLO DO SKLEPU TO PODJECHAL 1 TYP W AUCIE WYCIAGNOL PIERDOLNY TASAK I POWIEDZIAL ZE MAJA TAM CZEKAC !!!!!!!!!!!!!!WY MACIE na***ane W TYCH GOWACH PYNDZLE je***e UZYWAJCIE SOBIE PALEK KAMIENI BO TO KAZDA EKIPA MA ALE ku*** TASAKI I JESZCE JEDNO JAK PORZYJECHALISMY TO PALANTY JUZ MÓWILI ŻE LATACIE Z TASAKMI A TO TYLKO JEDNO MI PRZYCHODZI DO GOWY po***ani JESTESCIE I TYLE I TO WASZA PSIARNIA Z KRAKOWA NAS NIE WPUSCILA je***e PYNDZLE je*** WAS WSZYSTICH je***e ci*** I ch** MNIE TO je*** ZE PO WAS BLUZNIE ZASLUZYLISCIE I TYLE A WASI PRZYJACIELE Z TYCH TEZ BEDZIE REWANZ KOZAKI SZACUNEK TYM CO WALCZYLI NA STADIONIE 40 MAM PYTANIE CO RESZTA ROBILA??????LICZYŁEM ZE TRAM BEDZIE WIECEJ HOPA DO LANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALE ch** Z TYM SZKODA ZE NA S NIE WPUSCILI BO BYLO DUZO DOBREJ BANDY I CRACOVIA BY SIE NIE MIALA TAK RÓŻOWO!!!!!!!!!!!!!TO MOJE ZDANIE KTO SIE Z NIM NIE ZGADZA TO MA PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#28 Post autor: radzion » 18 sie 2003, o 09:18

co tu duzo gadac!bolek to wszystko najlepiej ujal!!!!ch** z ta craxa je***a i tychami!!

MiG29

#29 Post autor: MiG29 » 18 sie 2003, o 09:29

Dziwne jest ich zachowanie:

1. uspokajali nas ile się dało - nie bedzie dymów, beda brawa itp. - próbowali udowadniać, jakimi to oni są honorowymi kibicami, jak im zależy na dobru klubu
2. jak było na stadionie - kazdy wie
3. Teraz znów probują z siebie zrobić jakis honorowych kibiców, wymagając szacunku, za te całe zajścia i całą sytuacje. A oczywiscie niehonorwy był ktoś inny

No, chyba wiadono, jak powinno się wobec nich zachować

niebieski78

#30 Post autor: niebieski78 » 18 sie 2003, o 10:19

mogl byc za***isty szpil Ruch zagral fatalnie :( Kundra ,Zajdel, Bizacki ich nie bylo widac .Kibice Craxy pisza tu o tym jak to "lysy" i inne ultrasy reagowali . A czym bylo kurwienie na naszych pilkarzy ze szczegolnym uwzglednieniem Srutwy czy texty w stylu "Gdzie macie flagi wy ku*** gdzie macie flagi" , nastepny mecz jest w Chorzowie

ps sedzia -je***y przekretas!

ODPOWIEDZ