Na poczatek minusy :
- 1 polowa slaba w wykonaniu obu zespolow, 2 duzo lepsza, ciekawsza, lecz jakbym mial to oceniac, to IMO Ruch gra tylko troche lepiej niz w 1 lidze. Obecnie na takich ogorasow jak Piast to wystarcza, ale obawiam sie, ze jak bedziemy grac z Belchatowem czy Lubinem to moze byc ciezko. Jednak mamy trenera i wydaje mi sie, ze bedziemy grac z meczu na mecz jeszcze lepiej. Generalnie ilosc zmarnowanych szans w 2 polowie to wolalo o pomste do nieba ( nonszalacja nie do przyjecia ), no i bramka w 90 minucie, gdzie wszyscy zawodnicy byli juz w szatni. Byla to koncowka cos ala z Garbarnia czy Groclinem, tam potracilismy punkty, teraz na 2 froncie prowadzilismy na szczescie 3:0 a nie 1:0. Pamietajmy, ze nie mozna grac tak frajersko w koncowych minutach

- zachowanie kibicow ( czesci chuliganow ) tragiczne. Na meczu okolo 6 tys ludzi wspaniala oprawa ( brawo dla organizatorow ) a tutaj przez grupe nieodpowiedzialnych ludzi napisza, ze w Chorzowie strzelali z gladkolufowki i zamiast na nastepnym szpilu coraz wiecej ludzi, pojawi sie 2, 3 tys. Szkoda pracy prawdziwych kibicow, netowcow, ultrasow, zeby przez takich glupoli ich praca poszla na marne. Sam jestem ciekawy czy Dz...... lu He....... nie potrafi nad ta dzicza zapanowac.
Teraz czas na plusy

- 2 szpile, 6 flekow i mamy lidera
- od niepamietnych czasow mamy nabytki, ktore od poczatku graja, sa wzmocnieniem i na dodatek jak dzisiaj strzelaja wazne bramki. Jak sie nie myle ostatnim dobrym zakupem byl Radek Gilewicz, potem nasze "wzmocnienia" co najwyzej ogrywaly sie w rezerwach. Teraz widac, ze Wyrobek wybral grajkow, ktorzy dobrze sie prezentuja i potrafia zagrac efektownie i efektywnie. Brawo Kundra, Bajera i Zajdel.
- wielkie brawa dla ludzi, ktorzy dzisiaj zaprezentowali oprawe godna czolowki ultras. Wygladalo to za***iscie i ....az przyjemnie bylo przyjsc na stadion zobaczyc pilkarski spektakl
- brawa dla druzyny, ktora widac tworzy kolektyw, ktora chce grac i walczy o powrot w szeregi ekstraklasy. Nas kibicow to bardzo cieszy.
PS Chce tutaj podziekowac redakcji, za bilet, ktory udalo mi sie wygrac na dzisiejsze spotkanie ( konkurs Wygraj bilet ). Dzieki bardzo

Wilus