KoniecPZPN.pl - co robią nasi delegaci

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
scaneRboy
Kontakt:

#16 Post autor: scaneRboy » 16 gru 2009, o 23:35

myślę, że możemy spokojnie zaufać naszym działaczom...

tak naprawdę nie mam bladego pojecia kim sa "reformatorzy", jakie sa ich intencje i czy mozna im ufać. Nasi ludzie bedą na miejscu i ja nie mam żadnych wątpliwosci, że będą glosować w interesie naszego klubu.

osobiście nie wierzę, że przed euro2012 cokolwiek sie zmieni, za to po... może się zacząć bardzo poważna rozpierducha... szczególnie, jeśli okaże się, że po wydaniu 80mld zlotych na przygotowanie imprezy okaże się, że nasi rozegrali trzy mecze: otwarcia, ostatniej szansy i o honor.
Wydaje mi się, ze rok 2012 bedzie dla polskiej piłki przełomowy, jesli wowczas będziemy na topie, z łatwościa pozyskamy inwestorów i zacznie się prawdziwa zabawa.

ENDZA
Kontakt:

#17 Post autor: ENDZA » 20 gru 2009, o 09:00

Gren reformator :rotfl: :rotfl: :rotfl: to on był obserwatorem na meczu z Arka ...

scaneRboy
Kontakt:

#18 Post autor: scaneRboy » 22 gru 2009, o 12:10

mam pytanie, czy udało Wam się gdzieś znaleść jak głosowali uczestnicy zjazdu?
Bardzo interesuje mnie przypadek Filipiaka i Cracovii.
W jednym czasie zbiegło się kilka spraw:

1. Zapowiedź inwestycji w Niemczech.
2. Zapowiedź inwestycji w Cracovię.
3. Zjazd PZPN
oraz:
4. Od kilku lat "cudem" utrzymuje Craxe w ekstraklasie.
i pytanie? Jak zachowywali sie przedstawiciele Cracovii.

Skoro gość chce inwestować (piszą o 30mln - jak na razie pozyskali Kaliciaka), to pewnie ma 150% pewność, że pieniądze się zwrócą.
Skąd ta pewność???
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#19 Post autor: 19flasteR20 » 22 gru 2009, o 20:45

Marceli ~Sk~ pisze:Powiem szczerze. PZPN wie na jakim wozku jedzie. ME-2012 jest dla nich gwarantem. Dlaczego to kazdy wie. Gdyby nie ME to mozna byloby obalic PZPN po przz stworzenia nowej organizacji. Jak sie nie myle to juz w naszej historji cos takiego nastapilo.
Ale w sumie da takia reforma jakies powazniejsze zmiany? Czy na szczycie zasiada znowu ludzie ktorzy beda mieli chec szybkich zyskow?
Chopie zle myslisz wlasnie cza wykorzystac ME2012 na obalenie obecnych wladz pzpn bo ME Polsce juz nie zabiora i tu jest wielki atut. Po ME2012 Reformy pzpn raczyj juz sie nie spodziewom chyba ze Polsko repr. nie wyjdzie z grupy to wtedy moze nastapic wstrzas calego srodowiska zwiazanego z swiatem pilkarskim w Polsce.Wtedy jak zwykle bydom szukali kozlow ofiarnych porazki. Taki scenariusz cza przewidziec w przyszlosci ale moge i byc roznie np: ciche sprzyjanie Pol i Ukr reprezentacjom przez syndziow i spokojne wyjscie Pol. z grupy.

Teroz gra warta jest swieczki.

jeb**c pzpn!

ODPOWIEDZ