JUTRO NA CICHEJ !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: Wilus » 2 lip 2003, o 22:42

Panowie, widzialem nasze gwiazdy i nie wiem, ale moim zdaniem nikt nie rzucil mi sie w oczy. Jak dla mnie najlepszy na boisku byl Szyndrowski, a jak on wypadl w zeszlym sezonie wszyscy wiemy. Nie wiem, ale zaden z tych graczy Ruchu nie zbawi. Tak wiec problem wzmocnien jak dla mnie nadal aktualny

Wilus

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#17 Post autor: radzion » 2 lip 2003, o 22:50

ja bylem tylko na 1 polowie i to co zauwazylem to to ze najlepszy byl : sebastian nowak :wink: a i elwra stzrelanego przez najwiejszego technika prawie by chyciol:D
podobol mi sie zachnik,pora razyprobowol szarpnac,ja jak pewnienwiekszosc z was patzrylem glownie na pomocnikow i trza przyznac ze z krzeciesy tez kiedys moga byc ludzie:D nie wiem czemu ale on mi troche przypomina madeja!!jaromin??troche niewyrazny ale warto mu sie jeszcze przyjrzec!!aha i ten mody tyz cos tam probowol,wawrzynczok chyba czy jakos tak!!
to tyla,oj ciezkie zadanie przed panem panie trenerze!nie zazdroszcze!!!
ale bydzie dobrze!!obronamomy mocno,atak tyz nie powinno byc zle,2 bardzo dobrych tormanow!!molek na lewo pomoc,a tam tyz w sumie moze biza zagrac!!w srodku probowolch by jaromina i moze krzeciesy,problemn jest z prawa strona!oj szkoda aarana!

aha fajnie ze trocha ludzi przyszlo,widac ze ludzie juz nie moga sie doczekac poczatku sezonu!

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Wilus » 2 lip 2003, o 23:04

Troche luda przyszlo. Szkoda, ze ja nie znam ludzi z netu i nie bylo okazji sie poznac. Moze nastepnym razem ugodomy sie w konkretnym miejscu na stadionie i bedzie okazja pogodac na zywo :)

Wilus

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#19 Post autor: radzion » 2 lip 2003, o 23:15

aha zapomniolch,prezes chyba kozol remontowac stadion!!ehmemem
tzn pomalowac!nie wiem czy zauwazyliscie kawalek plotu co pomalowali na fajny niebieski kolor!przy 10!!!!! :D :lol: :lol: :lol:

KK
Kontakt:

#20 Post autor: KK » 2 lip 2003, o 23:47

Szkoda, ze ja nie znam ludzi z netu i nie bylo okazji sie poznac. Moze nastepnym razem ugodomy sie w konkretnym miejscu na stadionie i bedzie okazja pogodac na zywo
No jo juz trocha osob znom:) Zaroz po wejsciu na trybuna Pan Blok, potem zaroz staly duet Radzion-Bolek, nastepnie Tomek Wantula i Niebieski78
Mimo ze bylem tylko 1 polowe przywitalem sie rowniez z bramkarzem Wacławczykiem, który jest... webmasterem strony Andaluzji, a ktorego to sam namowilem na przybydzie na ten sparing:) Poprosil Jurka Wyrobka i zagral... Widze ze sporo osob jest za Wackiem... On jest wychowankiem Ruchu, kocha jak my ten klub... Tylko czy bedzie mu dana pozycja 3 golkipera? :roll:
Aha do tych co byli:) Zapewne mnie widzieli stalem przy linii autowej wraz z fotografami wspomnianymi juz - Wantula i niebieskim78

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Wilus » 3 lip 2003, o 08:22

Mysle Kriszo, ze nastepnym razem jakos to bedzie i poznam chlopakow osobiscie :)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#22 Post autor: radzion » 3 lip 2003, o 09:08

no do tych osob trza jeszcze dodac fuhra i andre ktory swoim czujnym okiem podpatrywAL gre pilkarzy :wink: :wink:

fuhr
Kontakt:

#23 Post autor: fuhr » 3 lip 2003, o 09:45

Kkubicki pisze:
webmasterem strony Andaluzji, a ktorego to sam namowilem na przybydzie na ten sparing
no wlasnie bylem w tamtym sezonei na sparingu z Andaluzja i od razu wiedzialem ze skads kojarze tego tormana - czyli to jest torman Andaluzji...a ten sparing z Analuzja byl zdaje sie za kadencji Oresta
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

AndRe
Kontakt:

#24 Post autor: AndRe » 3 lip 2003, o 10:46

hehehe chyba sie zatrudnia jako "lowca talentow" :lol: :lol: :lol:

text z dzisiejszej gazety wyborczej:

"....Z nowych zawodników najlepsze wrażenie zrobili: Jaromin, Adam Maślorz (LKS Łąka) i Piotr Pierścionek (Unia Strzemieszyce) ...."

Czyli z 3 nowych pilkarzy ktorych wymienilem 2 znazlo uznanie wsrod pismakow GW.(70 % skutecznosci :wink: :lol: )
Tylko qwa czemu nikt nie zauwaza Zachnika :evil:

Mam nadziej ze J.Wyrobek zauwazyl. :idea:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: Wilus » 3 lip 2003, o 11:33

Wiesz Andre jak jest z pismakami z gazet. Na pewno weszli na nasza stronke, poczytali opinie kibicow i na tej podstawie napisali artykul :)

Wilus

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#26 Post autor: radzion » 3 lip 2003, o 11:47

heheh tyn pierscionek pado ze jest szczesliwy ze nikt mu nie wypominol tego ze jest zaglebiokiem!!!oj chyba tegojeszcze wtedy nikt nie wiedziol :lol: :lol: :lol: :lol:

Morris
Kontakt:

#27 Post autor: Morris » 3 lip 2003, o 11:48

LKS Łąka :shock: :? :lol:

AndRe
Kontakt:

#28 Post autor: AndRe » 3 lip 2003, o 12:06

Wiem , wiem Wilus ale i tak sie ciesze :wink:

Co do Pierscionka -tez mnie ten text rozwalil. :shock:

Ps .Na trybunach siedzial Malinowski.Mam nadzieje ze to dobry znak i ze zostanie z nami .

Komanczz

#29 Post autor: Komanczz » 6 lip 2003, o 01:24

jesli chodzi o Wacławczyka to znam go osobiście bo chodzilem z nim do klasy.Fakt ma posture i chłop jak dąb,broni calkiem niezle.Chcialbym zobaczyć jak sie bedzie prezentowal(moze mu sie uda) w Chorzowie bo extra z niego koleś.No i najważniejsze-kibicuje Ruchowi.

ODPOWIEDZ